Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The Real Batman 07

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Redditen nagyjából minden felhasználó azt játszotta a Westworlddel, amit a Man In Black az igazi vadnyugaton, és a játék mélyebb szintjeit kereste. Nos, páran rá is akadtak a jelek szerint, legalábbis akkora véletleneket találtak, amik már túl vannak a sima legyintésen. Spoileresen folytatjuk,…..
Egyik legkedvesebb anekdotám egy öreg székely bácsiról szól, aki az állatkertben a zsiráf láttán megcsóválja a fejét és csak annyit mond: „Márpedig ilyen állat nincs!”. Nos, hasonló reakciót – „Ilyen betegség nem is létezik!” – vált ki betegeimből, amikor közlöm velük, hogy az őket kínzó krónikus…..
The Real Batman 07 2016.10.10 16:38:27
Hagyományosnak ugyan még nem nevezhető, de szerencsére egy ideje már szépségversenye is van a Balatonnak. A Miss Balaton idei kiadása most fordult a célegyenesébe, augusztus 6-án rendezik a döntőt, a 16 lány erre készülve a napokban Balatonfüreden vett részt felkészítő táborban.Itt remek képeket…..
A közmédia 39.824.000,- Ft + áfáért rendelte meg Hajdú Péter műsorgyártó cégétől a Magyarország Szépe-választás három produkcióját – írja a 444. Ami egyáltalán nem sok az MTVA szerint, mivel az adás alatt elhangzott egy csomó bölcsesség is...
Minden jel arra mutat, hogy egyre többen unnak rá a tökéletes testekre (pontosabban: a tökéletessé retusált fotókra), és ez immár a pénztárcákon is érezhető. Az új trend egyik nagy haszonélvezői azok a fehérneműmárkák lehetnek, akik időben kapcsolnak...
The Real Batman 07 2016.03.11 21:49:19
Viharsarki Kattintós 2015.12.22 08:45:57
     ..
The Real Batman 07 2015.12.22 14:49:01
Rengeteg gyönyörű lány/nő van a világon. Még akik bűnrondának tartják magukat, köztük is rengeteg olyan van, aki elképesztően szép. (Meg ugye ízlések és pofonok. Lehet, akit te bűnrondának találsz, az a haverodnak gyönyörű.) Azonban egyre nagyobb divat lett ezen…..
The Real Batman 07 2015.12.11 11:30:45
Miközben egyre magasabb a túlsúlyosak aránya, addig a tömegmédiában egyre valószínűtlenebbül tökéletesen néznek ki az emberek. Egy brit becslés szerint az átlagember hetente ötezer photoshoppolt képpel találkozik, és ezek jelentős része fehér, nagy mellű, karcsú derekú,…..
A négyzetméter egy adott dolog, kevés olyan helyzet van, hogy egy lakás alapterületét bővíteni tudjuk. Nem kell elkeseredni, van egy csomó trükk, amivel tágítani lehet a teret. A ördög a részletekben rejlik. Az alap adottságokon nehéz változtatni, viszont szerencsére vannak…..
Mindenki szereti a szebbnél szebb házak képeit nézegetni, elképzelni saját életét például egy százmilliós villa falai között. Kevesebben vannak azonban azok, akik ezt valóban meg is engedhetik maguknak. Bejegyzésünkben olyan átlagárú kiadó ingatlanokat gyűjtöttünk össze,…..
Bezzeg a németek, a franciák, a nyugatiak, a felvilágosultak. Bezzegék bezzegországból bezzegik, hogy nekünk, magyaroknak mi lenne helyes. Aztán ott vannak ezek az atomliberális, alibi vallásos, migráns buci simogató, közben önsanyargató életet élő emberek, akik minden…..
Van a Tinder ugye, ami manapság nagyon népszerű társkereső applikáció. Miért ne lehetne hasonlóan egyszerűen szerelembe esni lakásokkal? Csak bétában de az ötletet teszteljük! Összeszedtünk egy csomó jó lakást, kicsi, nagyot, kerteset vagy belvárosit. A feladat pedig az, hogy…..
Ritkán dicsérünk magyar címeket, de a Coolon hamarosan bemutatkozó The Americans magyar címe nagyszerű lett, csak gratulálni tudunk a hidegháborús kémsorozatot magyarítóknak, és nem, nem…..
Ron Perlman a monte-carlói tévéfesztiválra nem azért jött, hogy egy konkrét sorozatot promózzon, hanem zsűritagnak - a minisorozatok zsűrijében ült a Hídból ismerős Kim Bodnia társaságában. Ettől még persze van neki olyan sorozata, amiről lehetett beszélni, az Amazonnak…..
Bő két hónappal ezelőtt azt írtam az ötödik évad első része kapcsán, hogy egy új sakkjátszma van kibontakozóban Westeros csataterein. Minden megváltozott, az új felállás más-más stratégiát kívánt a szereplőktől északon, délen és a tengerentúlon egyaránt. A könyvektől…..
Az, hogy a konzervatív oldal, és a Fidesz seggéből a nyelvét csak elvétve és akkor is nagyon rövid időre kihúzó haveri sajtó számára a homoszexualitás egy olyan métely, amit titkolni kell, mint a búcsúban megesett unokahúgot, vagy a református nagybácsit, aki ki tudja mit…..
Vaddal (talán nyúlon kívül) sokat még nem dolgoztam. Viszont pár évvel ezelőtt a családdal eltöltöttünk pár napot egy barát panziójában Kehidán (Vándorbab), és az ottani vadpörköltet és dödöllét azóta is folyamatosan emlegetik a gyerekek és az egész család. Így a…..
The Real Batman 07 2015.05.20 12:51:17
Richard Guilbault által tervezett "lakásocska" igencsak ideális lakóhely egy fiatal párnak. Az apró személyre szabott részletektől lett igazán otthonos és okosan berendezett ez a kis lakás.  A 30 négyzetméter alapterületen elhelyezkedő lakásban ki kellett alakítani 1 nappalit…..
The Real Batman 07 2015.04.15 12:52:32
Amikor a Sony bejelentette, hogy a Netflix és az Amazon példáját követve a PlayStation felületét kihasználva saját sorozat fejlesztésébe kezd, méghozzá rögtön a Powers-adaptációjával, akkor kifejezetten szkeptikus voltam. Rögtön szuperhősös témával kezdeni egy hónappal a…..
Ez az éhes seggű malac mutatja meg, hogyan gyakorold a járást, ha férfi vagy és ha rajtad van a nöszési düh:   ..
The Real Batman 07 2015.02.25 09:51:19
Az adventi időszak a várakozásról szól. Valakinek a várva várt év végi pihenőt jelenti, másoknak a karácsonyfa alá kerülő ajándékokat, megint másoknak pedig a meghitt órákat, amikor együtt lehet kicsi és nagy a csodásan megterített asztalnál. Itt az év utolsó adventi…..
Folytatjuk 2014-es "Kabátkörkép" című sorozatunkat, melyben a pufikabátok után, ezúttal a szövetkabátoké a főszerep! A mai részben tehát elegánsabb vizekre evezünk, bár az idei szezonban a szövetkabátok már nem csak a formális stílus kedvelői és az érettebb korosztály…..
"Ön most Walter White-ot hívta. A sípszó után, kérem, hogy adja meg a nevét, a telefonszámát és a hívásának az okát. Köszönöm szépen."..
Pörög az internet, mindenki mém állapotba került, ami az internet adót illeti. Mintha joggal háborodna fel mindenki. Ez is bizonyítja a technokráciát. Ritkán borul ennyire a bili, senkit nem érdekel, ha megemelik az ÁFA-t, közvetetten drágulnak a banki szolgáltatások. De az…..
The Real Batman 07 2014.10.24 17:49:12