Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Petike57

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Óvnak minket az eurótól a szabadpiaci héják. Nem várt helyről kapott méltatást az orbáni unortodox gazdaságpolitika: a libertárius és szabadpiaci ideológiát népszerűsítő, nemzetközi Free Market Road Show budapesti konferenciáján méltatták a magyar egykulcsos jövedelemadót,…..
Petike57 2015.06.07 20:15:35
@nógrády: Nem elrontottuk-elb@sztuk!
Lejárt az idejük? Deutsch Tamás (b) és Gömöri Zsolt (j) ; Fotó: estiujsag.hu Paralimpiai sportolók pénzét elsíbolni többszörös csótányság. Azt hiszem, erről nem kell vitát…..
V. Németh Zsolt szerint jelenleg hosszú távú építkezés folyik a hulladékgazdálkodás területén, ennek eredményeként ezt a tevékenységet állami, önkormányzati nonprofit cégek végzik. Valójában azonban rettenetes állapotban van a hazai szemétszállítási szektor. A 2012. évi…..
Milyen érzés lehet valami olyat mondani széles nyilvánosság előtt, amiről az ember - ha eszénél van, nem részeg és nincs betépve - pontosan tudja: közröhej tárgya lesz? Egyszer, ha Őfelsége megírja emlékiratait remélem külön fejezetben fogja részletezni a bullshit bombák…..
Viktorunk szerint Amerika műveleti területté nyilvánította az országot azzal, hogy hírek szerint százmillió dollárokat fog a korrupció elleni harca fordítani itt. És erre mi a miniszterelnök válasza, ha már a szokása szerint ismét belebotlott egy háborús metaforába? Még nagyobb…..
A KARD Pakstól terel a drogteszt? 2014.12.10 06:30:00
Amikor Kocsis Máté bedobta pénteken, mondhattuk, nem most volt hülye először, talán nem is utoljára. Amikor a Fidesz beleállt hétfőn, kicsit csodálkoztunk. Mára úgy tűnik, elengedik a drogteszt ügyét. Két nap alatt is sokat buktak rajta. Megérte? Talán igen, csak nem pont úgy,…..
Tán még le sem szállt Orbán repülőgépe Dél-Koreában, amikor Simicska már bejelentette: elindul azért a megüresedő mandátumért (a veszprémiért), amin a Fidesz kétharmada áll vagy bukik. Lajos és Viktor összebalhéztak – ezt szeptember elseje óta mindannyian tudhatjuk.…..
Emlékeznek még? Volt néhány éve egy Bakács Tibor nevű humorista, már-már olyan celebféleség, egészen az egyik kereskedelmi tévé tehetségkutatójának zsűritagságáig vitte. Gyakran szerepelt a televíziókban, tényleg jópofákat mondott. Aztán jött a hír: téli szalámit akart…..
...a Beaujolais Nouveau megjelenésének napján. A pénztáros, fizetés után megkérdezi, hogy ittunk-e már az újborból, aztán a választ meg sem várva kiszalad a kasszából tölteni. És persze kínálgat erősen a töpörtyűvel is :) Mármint ez a kép már kicsi távolabb…..
Magyarország azt kéri szövetségeseitől, hogy segítsék az országot érdekei érvényesítésében – mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a Máért budapesti ülésén, a béke, az energiabiztonság és kereskedelmi lehetőségek hármasában összefoglalva a magyar…..
Lajosnak már megint bejött az élet. Legalábbis látszólag, és itt most nem feltétlenül arra gondolok, ami megjelent a Forbes magazinban. Jó, oké, az se kutya. De legyőzni a Vezért egészen más minőségű siker, mint zsebre vágni az osztalékot amit a soktagú közpénznyelő…..
Tudtuk, hogy arcvesztés nélkül nehéz lesz ebből kihátrálni. Hát most élvezzük ki a NER-hivatalnokok hebegésének-habogásának minden másodpercét.Első felvételünk még akkor készült, amikor mindenki úgy tudta, hogy a vezér hajthatatlan, keresztülveri tűzön vízen át a…..
Nagyon fontos volt kétszer is az utcára vonulni, és ezzel visszakozásra készteti a kormányt. Úgy látszik azonban, hogy kizárólag az utcai demonstrációk jelentenek ellensúlyt az eszement kormányzati intézkedésekkel szemben. Ezért nagyon fontos tovább harcolni az internetadó ellen.…..
"Ebben a formában" nem lesz netadó - jelentette be Orbán a Kossuth rádióban reggel, helyette kapunk egy újabb nemzeti konzultációt. Az ebben a formában persze sok mindent jelenthet. Jelentheti azt, hogy egy felpuhított javaslattal - és persze egy konzultációval erősen megdolgoztatott…..
Visszavonják a netadót? Nem vonják vissza? A Kettős Mérce szerzője, Navra László szerint nem hátrálhatnak meg: azzal azt mondanák, a tüntetők szava többet ér mint a kétmillió szavazójuké. A Magyar Nemzet Online vezércikkszerzője, Csermely Péter viszont épp a visszavonásra…..
Orbán és Csányi soha nem szokták a nevüket vesztes ügyek mellé tenni - írja a foci kapcsán Szalay-Berzeviczy Attila. A volt tőzsdeelnök a Forbesnak adott nagyinterjút júliusban.   Szalay-Berziviczy Attila egykori tőzsdeelnök, a Budapesti Olimpiáért Mozgalom egyik alapítója a…..
Innentől minden nagyon nehéz lesz. A maláj utasszállító gép lelövése után nem is az a fekete doboz a legérdekesebb, hogy mi történt a múltban, hanem sokkal inkább az a fekete doboz, hogy mi következik most. Politikailag? Gazdaságilag? Természetesen egyelőre tényleg nem lehet…..
Tisztelt Hölgyeim! Tisztelt Uraim! Magyar Honfitársaim! Fegyverbe, mert veszélyben a haza!   Már megint megtámadták Magyarországot a Brüsszelben állomásozó, gaz imperialisták. Az Európai Bizottság az országspecifikus ajánlásaiban hazánk számára hét olyan ajánlást tett, ami…..
Jó, persze azért voltak ennél nagyobb malőrök is az építőipar történetében - teszem azt a Marx téri híd össze érni nem akaró két vége -, de azért megmosolyogtató az is, amit SzM küldött. Mint írja: A minap jártam szüleim környékén, és egy érdekes kompozícióra…..
Pedig ennek még jobban drukkoltam, mint a Futárnak. Ne csináljátok már ezt velem gyerekek. (Kösz a képet Áronnak, aki a Holdudvar előtt lőtte.) Frissítve! A BKK este közleményben reagált a képre: "Az oldalukon a mai napon megjelent Jaj de szomorú. Így néz ki a Margitszigeten a…..
A legfrissebb PISA-tesztek alapján a magyar diákok nemcsak a humán és természettudományi tárgyakban maradtak le az OECD-átlaghoz képest, hanem a kulcsfontosságú problémamegoldás  területén is a sereghajtók közé kerültek. A 15 éves diákok körében elvégzett tesztek alapján az…..
Tiffán Zsolt, a borászatáról és állami támogatásáról elhíresült fideszes országgyűlési képviselő, aki múlt vasárnap 44:27 arányban verte a baloldal jelöltjét, levelet írt választóinak. Jelige: "forró ősz" "Tisztelt Harkányi Polgárok! Hálásan köszönöm azt a…..
Ha azt hittük, hogy a választás előtt már nem kerül sor újabb mutyira, akkor tévedtünk. A kormányzat ismét alkalmazta a "trafikmodellt", ezúttal a felszámolói névjegyzék összeállításánál. Az objektív kritériumok helyett a szubjektív szempontokat helyezte előtérbe, s ez…..
Petike57 2014.02.28 20:14:09
"Megállapodtak az összefogás pártjai a Modern Magyarország Mozgalommal szerdán. Bokros Lajos pártja kívülről támogatja az ellenzéki szövetséget. (...)Bokros Lajos közölte: kívülről támogatják az összefogást, sem egyéni, sem listás helyet nem kértek. Azt mondta:…..