Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jules_

3 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
El nem tudom képzelni, milyen kemény csata ment a négy nagy csapat szervezői között, hogy ki mely pálya közeli nagy objektumot foglalja le magának a verseny idejére. Amit tudni kell, egy nagy csapat szerelőkkel, technikai személyzettel, háttéremberekkel, jutalomutas gyáriakkal együtt…..
Jules_ 2015.06.13 14:03:22
327
Úgy, ahogy az AC/DC-nek is egy igazi énekese volt és ahogy a Black Sabbath is csak Bill Warddal az igazi, úgy a Mohó Hiéna is csak akkor igazi arc, ha kihasználja a lehetőséget és gondol az olvasóira, pláne ha éppen marakodik a koncon és lop egy falatot nekik is. Ezúttal pedig rendes…..
Molnár Zoltán jóvoltából. Fiat 127 a medinai siótöltés alatt áll a juhász tanyájánál. Sokáig egész jól tartotta magát. Teljesen üzemképesen állították le. Aztán jött egy csapat fiatal aki szétverte. Azóta rohamosan pusztul... Annyit fűznék hozzá, hogy gratulálok…..
A cím gondolom ismerős lehet, annak aki a JDCS is olvassa. Mivel testvér oldalról beszélek, úgy gondoltam ennyi lopás belefér :) . Mint a címből is kiderül, a magyar utakon elhagyott autókról fog szólni ez a cikk. Lényegében csak képek ,és egy kis leírás is. Külön felhívnám…..
Jules_ 2015.03.15 13:27:12
@Dr Dee: ?
Jules_ 2015.03.16 07:50:07
@Dr Dee: Mit tudsz a Toyotáról?
Molnár Zoltán jóvoltából mostantól minden vasárnap jobbnál jobb képek fogadnak majd benneteket. Ez a Warszava a bogyiszlói határba állt sokáig de párnapja jártam arra és láttam, hogy már nincs meg. Érdemes megfigyelni az utolsó három képen hogyan változik az autó…..
Az alábbi képeket Jenő küldte e-mail címünkre, köszönjük! Az e-mailből kiderül, hogy az autó sajnos még nem eladó ,illetve pontos helyi adatokat se tudok szolgálni ,mivel a kép készítőjét megkérték, hogy címet ne tegyen közzé. Mindenesetre, ha a tulajdonos olvasná a…..
Jules_ 2015.03.15 13:28:40
@Aranyba mártogatott étnyúl: Mindenre van megoldás :)
Sok kreténség lóg már a szerkesztőség falain. Nem készült leltár, szemre Winkler magasan ver mindenkit a Skinmaker oldalpárjával, az ezredfordulós dedikált BB Pongó-képpel, de a friss év képalájában és a dzsipszi Csikósban is van húzás. Utóbbi kettő Pista műve. Szóval van…..