Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NTonee

0 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Komment, innen:was? 2012.12.28. 12:01:15Hű de rosszak voltatok fiúk , szégyelljétek magatokat .Ha egy ugyanilyen hir jött volna az USAból akkor meg mindenki istenitené őket , hogy milyen faszagyerekek ezek az amcsik . Magyart viszont csak gyűlölni lehet bármit is csinál.Nem volt ebben…..
Az XDA-n és már fórumokon keringenek ezek a gyűjtemények a rootolt élet örömeiről. Összegyűjtöttem egy maroknyit - Ti hozzá tudtok még tenni valamit? Tudod, hogy rootolva vagy, ha... ...a csajod gyanakodni kezd rád, mert sosem ér el telefonon, pedig te csak új romokat…..
NTonee 2012.07.06 22:05:34
@blog.sancho.hu: még mindig kaiser? :) működik már a caller id kijelzés androidon? Már lecseréltem ugyan, de még mindig megvan, és piszkálnám szívesen, amíg az új teló frissítésére várok. :D
Android A HTC One X odaver 2012.06.01 05:57:00
Akkor is, ha szögelni kell, és nincs nálad kalapács... A jelenlegi HTC csúcskészülék, a One X kijelzőjét is Corning Gorilla Glass típusú edzett üveg védi. Na de mit is jelent ez a gyakorlatban? Az alábbi videón egy gazdag kíváncsi oktalan kínai(?) fiatalember egy pár szöget…..
Milyen olajat tegyek a nagy fordulatú motoromba? Majdnem mindegy, mert nem a fordulat számít. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Előző cikkünkben azt vizsgáltuk meg, mi történik akkor, ha egy családi házban a hagyományos izzókat lecseréljük kompakt fénycsövekre. Most kielemezzük, hogy ugyanebben a családi házban, ugyanolyan feltételek mellett mi történik, ha LED-es világítótestekre váltjuk a…..
NTonee 2011.11.03 23:54:25
@sanyix: kombi gázkazán? :)
NTonee 2011.11.04 00:45:44
Off: @Kompli: Kegyetlen drága a levegő kazán, és hatalmas helyet foglal. Nálunk (panel) kivitelezhetetlen lenne, hacsak az egész ház össze nem fog, és a pincét (meg a fél épületet) át nem alakítjuk (teljesen kizárt :-) ).
Ettől függetlenül jó az elképzelés. Tapsolnék, ha valamelyik gyártó referencia épületet akarna csinálni a házunkból! :D
NTonee 2011.11.04 01:41:59
@Kandabula: kiderült, hogy semmi. A normál izzó sokat eszik, a ledes meg drága, és rossz fényt ad.
Befőttes üvegbe napfényt kell befogni, és bedobni a spájzba. Ha kell, akkor kibontod és kiengeded a lakásban. :D
A Samsung szervizeseknek is megvannak a saját kis rituáléik, mint a sorozatgyilkosoknak, például, hogy addig ne is számítson a rossz készülék tulajdonosa rendesen működő telefonra, amíg azt ötször fel nem küldik a fővárosi szervizbe. Zsófi telefonjánál azonban elszámolták…..
A hét híre kétségkívül az, hogy már hazánkban is elérhető a Google-navigáció. Lehet, sokukat nem érinti, de iszonyatosan hasznos és olcsó megoldás. Lényegében az összes olyan mobiltelefonra letölthető, amelyik képes adatforgalomra (egyáltalán, van még olyan, amelyik nem?)…..
NTonee 2011.08.13 08:46:22
@Szabó bakter: Nem értetted meg, hogy mit akart írni valójában gyvy. Én sem elsőre, mert érdekesen fogalmazott, de elmagyarázom neked.
Nem szabad ész nélkül a gps után menni, az agyadat is érdemes használni! A navi térképeit lassan frissítik, a papír formátumút még lassabban. De a táblák a legtöbb esetben nem hazudnak. Engem vitt már kis kirándulásra a navi, mert az új, fele olyan hosszú út még nem volt rajta. A tábla viszont kint volt, csak nem figyeltem. Szántásba is akart már vinni, pedig ki volt kapcsolva a földút, szimplán hibásan lett felvéve az adatbázisba.
Sosem árt, ha van nálad térkép is, és táblák alapján is el lehet igazodni, nem csak zombi módon a kijelzőre tapadva. Mit csinálsz, ha lemerül (otthon hagytad a töltőt), meghülyül, megdöglik, ellopják a kütyüdet? Felkötöd magad? Akik nem ismerik a térképet, gps-en nevelkedtek, mert azt harsogta a média, hogy szar vagy nélküle, nem tudnak külföldiül, azok majd sírhatnak a konzulátuson, vagy egy helyi rendőrnek, aki egy szót nem ért belőle.
Természetesen nagyon is hasznos dolog, ami megkönnyíti a mindennapi A-B közötti szaladgálást. Én is használom, ráadásul gyakran, de ésszel kell használni, nem amcsi zombi módjára. Mintha lett volna olyan sztori, hogy lezúgott az idióta amcsi egy gödörbe, mert azt mondta a dzsípíesz, hogy hajts tovább egyenesen.
NTonee 2011.08.13 09:31:53
@Vortex: A Google navi (amiről a bejegyzés szól) butább, mint a legbutább. :)Írtam korábban, hogy például a körforgalmat csak egy bimbammal jelzi, szóban nem. És nem szól arról sem, hogy melyik kijáraton kell kihajtanod, csak mikor már ott jársz, ahol ki kell fordulni, akkor beugat, hogy hagyja el a körforgalmat. Nálam pedig elkésett, mert már mentem kifelé. Jó helyen volt az értesítés, csak későn. Mi van, ha mondjuk a győri 4 sávos körforgalomban a belső sávban vagyok? Gyors ima, szem becsuk, és kocsi jobbra ránt? :)
Vagy csak nálam nem szól előre a körhintán? Aki próbálta, ossza meg, kérem!
NTonee 2011.08.13 22:06:48
@Valaki más: Na, az korrekt. Viszont, ha magyarul megy neki, hogy a "következő lehetőségnél fordulj jobbra", márpedig ez megy, akkor nem értem, miért gond a "második kihajtón hajts ki a körforgalomból" szöveg. A körforgalmat leszámítva eddig mindent rendesen jelzett. Persze egyébként, ha ránézek a kijelzőre, akkor nyilván úgyis látszik, hogy melyik kihajtó kell nekem.

Igazából mindegy is, abból a szempontból, hogy úgysem a google navit fogom használni, mert van jobb. Csak kipróbáltam, ha már ingyenes, és meglepő volt.
A fejlett Nyugaton tényleg nem sokat ér egy ilyen Mégane. Talán a benne lévő benzin a legnagyobb érték, ha el akarná adni az ember. Feltéve, hogy akad vevő. De nem akad. A fejlett világ ugyanis kitalálta, hogy a régebbi autók fenntartása aránytalanul drága legyen. Ezért aztán a…..
NTonee 2011.08.03 13:53:09
@Agr3ssor: Nem lenne velük semmi bajom, ha nem állandóan a zsidózás, meg a b.zifranciázás lenne terítéken. Sok dologban egyet is értek velük, csak mindig visszalyukadnak a fröcsögéshez. Biztos van közöttük is értelmes ember, nem ismerhetek minden politikust én sem. De sajnos, soha nem az értelmesebbje van az előtérbe tolva.
Egyébként ez nagyon elment politikába, aminek semmi helye ezen a fórumon, így részemről lezárva.
NTonee 2011.08.03 14:18:07
@KuKori: A dízel motorjai meg pláne. Én DTI motorosat szerettem volna, erre vettem egy 1.4 16V méganet. :) Bár semmi bajom vele, túl van 200ezren és csak kopó cuccok voltak cserélve. Jók ezek, na!
NTonee 2011.08.03 15:16:37
@Agr3ssor: Azt az autót odaadhatták volna valami kispénzűnek olcsóért, okosba. Inkább, mint szétzúzni, mert ennek semmi értelme.
A rönózás engem 2 és fél éve ért utol. Mást sem olvastam korábban, csak hogy ilyen rossz, meg olyan rossz, és messzire kerüljem ki. Tök véletlenül botlottam bele a rönómba, messze a legjobb ár/érték arányú volt. Jól felszerelt, kis fogyasztású, de normális méretű, és szép autó volt 143ezer km-rel (khmm, legalábbis ennyit mutatott a kompjúter). Azóta óra szerint 194e, és motorikusan semmi baja, erős, megy és sosem hagyott az út szélén. Az már megint más, hogy sok benne a zörgő elem.
Én nagyon szeretem, és szörnyű látni, hogy egyes állatok ilyet tesznek vele. De mindegy, hogy milyen autóról is van szó, ez szimplán ész nélküli rombolás.
Subba Ezt inkább ne nézd meg 2011.08.02 10:36:00
A videóban szereplő fickó éppen a volt felesége nevétől szabadul meg. Köszörű által.   ..
Ez a téma sem első ízben kerül elő, elég csak a szemeretelepi vasúti átjáróra gondolni. De nem ez az egyetlen és probléma ez a HÉV esetében is, amit Csaba hozott fel példaként. Hisz vasútállomásnál még lehet arra hivatkozni, hogy nem minden vonat áll meg a kisebb állomásokon…..
NTonee 2011.02.23 23:36:19
OFF:
@nefeledd:
Tessék szépen Bp-Győr-Pápa-Szombathely irányba menni és nem lesz ilyen gondod. Én is megszívtam párszor Csornánál azzal a vasúti átjáróval, meg az iszonyú mennyiségű kamionnal és a sebességükkel. Leszoktam róla, Pápa felé hosszabb ugyan kicsit, de gyorsabb.
Január óta "működik" az új kártyás kajajegy, amit azonban olvasónk észrevétele alapján szinte sehol nem tudnak kezelni. A projektre tavaly októberben alakult Multi-Pay Zrt. honlapján is arra panaszkodtak január végén, hogy 14 megkérdezett ételfutár közül egy igérte a…..
Fékezz rövidebbet! Ghostrider él 2011.01.30 13:45:00
  Bocsánat, hogy csak ilyen hirtelenjében szegezem nektek ezt a vitathatatlanul fontos kérdést, de a Ghostrider, ugye megvan mindenkinek? Ugye, igen? Az őrült faszi, aki 300-zal szokott volt a svéd autópályákon szlalomozni, aki számtalanszor rakta már a cső rossz végére a…..
NTonee 2011.01.31 11:51:04
@Félsvéd:
Felelőtlen, világ szemete ez az ember és te legendának tartod? Nem veszélyeztet senkit? Eszednél vagy te? 2007. június 10 - Mecsek. Ott is csak egy vétlen normális (!) motoros halt meg egy ilyen "senkit sem veszélyeztető" száguldozó miatt! Ott van a posztban a videó, hogy ő is hibázik. Megnézném mekkora hero lenne a szemedben, ha a családod kerülne szembe ezzel az IQ huszárral, valamelyik jó kanyargós úton.
NTonee 2011.01.31 13:40:41
@1000rörö: Itt NEM A MOTORRAL van a legtöbb embernek baja, hanem a vezetőjével és azzal, aki ezt az embert legendaként, hősként kezeli! Tanulj meg olvasni!
f1 Massa: Nem leszek Barrichello 2010.10.07 00:01:00
Alonso bajnokesélyes, Massa már nem, Montezemolo elnök második helyeket vár tőle idén, ezért a Bild megkérdezte, nem fél-e, hogy ott ragad? "Biztosan nem leszek a Ferrari új Rubens Barrichellója. Ha ez megtörténne, inkább befejezem a versenyzést, nem fogok a második helyért…..
NTonee 2010.10.07 11:38:48
@Dr.Traktor: Mondjuk nézd meg, hogy mi a különbség a tavalyi (vagy 3évvel ezelőtti) és az idei gumik között és rögtön nem fogsz ilyen marhaságot kérdezni!
Bigyóblog Kipróbáltam az iPadot 2010.04.06 15:35:00
A kezembe került az iPad, rövid ideig kipróbálhattam, Előrebocsátom, nem tudtam hosszú órákig játszogatni vele, hogy mindenre kiterjedő tesztet írjak, így csak első benyomásaimat írom le.   A legelső, ami eszembe jutott, hogy mennyire vékony. Kézbe véve, nagyon könnyűnek…..
NTonee 2010.04.06 16:56:41
@adsense_tipp: Ha annyi lenne az ára, mint a nagy pocsolyán túl, semmi bajom nem lenne, lehet venném. De láttam egy nagyon csúnya 175e Ft-os előrendelési árat a 16Gb-os verzióra és ijedtemben a lakás túlsó végéig szaladtam. Kíváncsi leszek, mi lesz a végleges ára.
Ez olyan gyönyörű, mintha a Homár kedvéért találták volna ki. Olvasóinkat, egy debreceni családot egyszerre, egy időben a következő figyelmességekkel halmozta el kábelszolgáltatójuk, a Digi Kft: - minden értesítés nélkül kikötötték a rendben befizetett internetet és…..
NTonee 2010.03.25 11:15:51
@Montezuma: jupíszínél, magentánál, óVodánál, diginél, dunawebnél volt netem. Fibernetnél tényleg nem. A felsoroltak közül volt a legundorítóbb a digi. Mindig van rosszabb. :( Az aktuális szolgáltatómnál egyelőre nincs gond, kopp-kopp.
NTonee 2010.03.25 11:32:13
@Selkath: Van tv is az Invitelnél! Mifelénk legalábbis elérhető.
Karesz rég volt ennyire lelkes. Tegnap reggel megjött a vezérműlánc a motorhoz, azonnal befűzte, átforgatta kétszer önindítóval, volt rögtön olajnyomás - ezt már az előző posztban megírtam. Egész délelőtt és kora délután az olajteknőt rángatta le a motorról, vizsgálta a…..
Itt a kommandozentrale, online vagyunk újra. Aki azt gondolná, hogy az éjszaka végre eseménytelenül telt el, az keserűen csalódni fog. A reggeli bekapcsolás után csipogva jelezte a Nokiám, hogy üzenet érkezett, Csikós volt az: „Putgarden és Puttgarden két szép, észak-német tengeri város, kikötővel.…..
Belsőség Elindultunk 2010.03.04 20:29:00
19:28-kor a megjavított Pontonnal és az Insigniával elindultunk ideiglenes házigazdáinktól a Hudiksvall irányába. Innen 250 km az út, nagyon várjuk, hogy odaérjünk. Zsolt keni neki, mint állat: kilencvennel megy a hetvenes táblánál. A sztori eddig: 1.rész, 2.rész, 3.rész, 4.rész, 5.rész,…..
NTonee 2010.03.04 22:08:59
@-Gabi-: Sajnos nem kamu! Összetört!
ÚJ Post!

Na nem olyan vészes, de akkor is B*******G!
Szépen csorogtunk dél felé, csodásan purrogott a Merci motorja, jöttek egymás után a falvak városok, közeledett az evés hely és ideje. Mi mentünk hátul az Insigniával, Zsolték elöl, hogy lássuk ha van valami baj, ne kelljen tolatgatni. Egyszer csak mögénk került egy tartálykocsi, elég közel volt, az…..
NTonee 2010.03.04 22:04:20
Belsőség Az első krahács 2010.03.04 17:46:00
Nevetni fognak tán, de mélységesen át tudom érezni ezt a pillanatot. Hiszen hiába a hozzáértő kezek által restaurált motor, hiába az optimizmus, azért csak ott lóg a levegőben ilyenkor a kérdés: vajon beindul? Öklömnyi göb csupán a gyomor, a szem tán el sem hiszi, amit lát: kié ez a kéz…..
NTonee 2010.03.04 17:58:31
Történelmi pillanat, ezért volt minden: az idegölő szervezés, a sok átvirrasztott éjszaka és a kínlódás, a hideg, fagy, véreres szem. Pénz cserélt gazdát, kulcsok csörrentek. De megvan. 13:02-kor került bele az akku, amit vittek, mivel a sajátja lemerült. A belseje csodás, az autó önmagában is…..
Belsőség Pre-vételi szorongások 2010.03.04 12:21:00
Elindultunk végre Sundsvallból - ami egyébként egy csodás városka – Domsjőbe. Éjjel ítéletidőben érkeztünk ide, az Insigniát több ízben hótolóként használtuk, valószínűleg pár órával korábban szakadt a hó. De ez csak másodpercekig tartott. A szállóhoz vezető úton konkrét hófal állta az utunkat, mert…..
NTonee 2010.03.04 13:02:50
ÁÁÁÁ... eddig még nem szóltam hozzá egyszer sem, de mostmár tényleg tőből rágom le az összes kezemet! Jöjjön már, legalább csak egyetlen szó smsben!
@Taxiscsaj1: Nekem is folyamatosan ez jár a fejemben. Vajon a tulaj sejti, hogy mibe csöppent? Kíváncsi lennék az arcára, mikor Csikósék elmesélik neki. :)
retro gastro Retro hét a Lidl-ben 2010.02.26 06:42:00
    A Lidl áruház nagyon dicséretes módon meghirdette a retro hetet, ami a tegnapi nappal megkezdődött. Természetesen már tegnap reggel ott jártam, hogy beszerezhessem azokat az alapvető termékeket, amiket gyermekkorom óta nélkülözni kényszerülök. A retro polc a…..