Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miksi

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hevesi RX-7-es korábban Kecskeméten lakott, de Szolnokra már nem jutott el, mert kifogyott belőle a benzin. Azt viszont már tudjuk, ki csinálta bele a barna szőnyeget. Viszonylag friss az élmény: Hevesen egy szokatlanul kitűnő állapotú, régi Mazda RX7-est tesztelhettem. Ment, mint…..
Kíméletlenül fújt az arcunkba a metsző, viharos szél, a szemüvegünkre csapódott fel a vízszintes eső. Az a fajta idő volt, ami ellen a kabát, és a sapka sem véd. Sipossal másodpercekig ki se akartunk szállni az ólmeleg autóból, mert már onnan látszott, hogy a telefonban jónak…..
miksi 2014.01.04 20:33:56
@Don Tejbegríz a féllábú matrac: Kiforgatva így is értelmezhető. Sokak számára egy autó fogyasztása az elsődleges szempont, itt nem az volt. Nekem is többet ér egy finom suhanású, rezgésmentes benzines autó,pedig nem vagyok a saját pénztárcám ellensége. Volt dízelem, hazudnék ha azt mondanám, hogy nem szerettem, mégis visszapártoltam, mert egyszerűen számomra kellemesebb. Azt próbáltam csupán körvonalazni, hogy bizonyos élethelyzetekben, szituációkban tökéletesen helyettesíthető az autó, ha megvan benned hozzá a szándék. Ilyen egyszerű. ;)