Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gözeke

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokáig nem hittük, hogy utasalázásban a Wizz Air képes túlszárnyalni a Ryanairt, de legutóbb saját bőrünkön is megtapasztalhattuk, milyen az, amikor az elborult agyú poggyászmérő kisiparos mindenképp le akar húzni 45 euróval. Horrortörténetek a trehányul pakoló utasokra…..
Gözeke 2014.11.26 22:17:38
@Lüszi Szí: teljesen egyetértek. Aki nagyobb táskával szeretne utazni, mint amit a fapadosok engedélyeznek, az utazzon rendes légitársasággal. szerintem azt sem szabad elfeledni, hogy nagyon sokan - főleg szegenyebb országokban, mint a mienk - egyáltalán a repülés lehetőségét a fapadosok létezésének köszönhetik. Ha csak Malevvel meg Lufthansaval lehetne utazni, a magyarok nagy része meg mindig busszal zotykolodne 20 óra alatt az első görög tengerpartig.
Gözeke 2014.11.26 22:34:59
@kisJeti: ez majdnem igaz, csakhogy a gépen a táskát fektetni kell, es a gravitáció okán teljes hosszával fog a vízszintes felületen elhelyezkedni, ugyhogy ott mar egy centi számíthat.
2014. március 13-án megkezdődött a Margit körúton álló egyikori minisztériumi épület bontása. A Mammut szomszédságában álló egykori Kohó- és Gépipari Minisztérium irodaházával együtt az egyik utolsó budapesti páternosztertől is búcsúzhatunk. A ház történetének…..
Gözeke 2014.05.28 21:05:37