Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KDarky

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mátyás sikeresen kiválasztotta az egyik legdrágább Logitech billentyűzetet, ami a számítástechnika ezoterikus misztikuma miatt néhány gépen működik rögtön bekapcsolás után, néhány gépen csak amikor beindul a Windows. A Logitechnél fogalmuk sincs, miért van ez így. Ha…..
Attila már fél éve várja hiába, hogy kicseréljék a merevlemezét, de mindig közbejön valami: Durván 2011 végén vásároltam egy 1,5TB os merevlemezt a számitógépalkatrészbolt.hu-ról. Akkoriban más vezetőség volt teljesen korrektek gyorsak minden felmerülő problémát rövid…..
KDarky 2014.01.06 23:30:34
@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓: 23.án Felhívtak és mondták, Jan. 3. ára ott a futár, így is lett. Tegnap Felkerestek ,hogy megérkezett-e? Elnézést kértek, elmagyarázták mi miért történt és kb. ennyi is. Összességében már hogy megoldódott és mint szintén kereskedelemben dolgozó átérzem a helyzetet, innen a türelem talán. Meg könnyebülés hogy, nem kell emiatt aggódnom. Nem vagyok büszke erre az egészre más körülmények között hagytam volna az egészet a francba de sajnos ebben az országban az 1FT+os SSH is nagy probléma az embereknek (nem hogy 20 rongy). Remélem több ilyen esetem nem lesz...