Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mandulafa111

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A különböző hírportálokon végigsepert az a hír, amely arról szól, hogy az Egyesült Államokban végzett kutatás szerint a nők mintegy 0,5 százaléka vallotta magát szűznemzéses terhesnek. A szám hírenként kicsit eltér, 40-45 nőről van szó. Ezek közül kicsit többen szültek fiút, és többen az adventi…..
mandulafa111 2013.12.20 14:11:01
@M. Eszter: Én sem tartottam ilyesmitől:) a természetes életemben, de a hitbéli élet nem természetes, hanem természet feletti élet. A csodás foganást az Evangéliumok beszélik el, nem az Egyház, vagy a hívők találták ki.Az Egyház, mint Tanítóhivatal őrzője és továbbadója a hitletéteménynek, ami minden emberhez szól, egyesekben válaszra talál, másokban, mint Tebenned pl. nem. Ha úgy véled,(ezt Te mondtad) hogy Isten léte lehetséges, akkor nem állíthatod biztosan azt, hogy Jézus fogantatása zagyvaság.
Az élet alapvető evidenciái nincsenek ellentmondásban a hittel. Lásd az erkölcsi törvényeket amik ugyanolyan összetartói ennek a világnak, mint a természettudományos törvények. A világ sérül,ha bármelyiket hágjuk át.
mandulafa111 2013.12.20 14:27:11
@maxval, a gondolkodni igyekvő bircа: "tudományosan akar megcáfolni tudományon kívüli dolgokat"
Igen, ebben igazad van. A dolgoknak nem csak természettudományos dimenziói vannak,hanem ezeknél még izgalmasabb tulajdonságuk az, hogy léteznek, vannak.
mandulafa111 2013.12.20 14:58:09
@Brendel Mátyás: "a természettudományos törvényeket nem lehet áthágni"
De igen lehet, mert kiderülhet az is, hogy hibásan vagy még nem teljességében sikerült megismernünk egy ilyen törvényt. Egyébként tényleg nem lehet, mert erősebb nálunk.