Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dani04.19.

6 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
elég bonyolultan működik ez a rendszer http://www.home-max.hu/butor/kanape..
A tökéletes kanapé games 2014.03.11 13:19:05
E ..
A tökéletes kanapé 2014.03.11 13:18:59
..
A tökéletes kanapé 2014.03.11 13:09:56
kanapé ..
A tökéletes kanapé 2014.03.11 13:06:58
A tökéletes kanapé 2014.03.11 12:57:04
..
Ezt, így, a maga teljességében: Tárgy: Sajtóanyag - a legjobb amerikai startup konferencia ( kicsiben ) Budapesten Kedves Berényi Konrád, tisztelt Szerkesztőség! Az alábbiakban küldeném új hírünket a közeljövőben megrendezésre kerülő legjobb amerikai startup…..
Írtam már a Telenor Akadémiáról, most mintegy annak kiegészítésként íme egy rövid összefoglaló film a múlt heti rendezvényről. Én is beszélek benne, egy hosszú mondattal. ..
Onlinemarketing blog Szemlélet 2013.12.16 22:54:44
Bojár Gáborral, vagyis Mr. Graphisofttal van egy interjú a NOL-on. Érdemes elolvasni, sok jó dolgot mond, például az oktatásról is, de amit én most szeretnék megmutatni, az egy olyan része, ami a szemléletmódról szól. Nagyon hasznos, nagyon tanulságos, és megszívlelendő. Azt…..
Talán 1 hónapja írtam először egy örökölt darabról, amihez valljuk be jó, hogy érzelmi szálak kötöttek bennünket. Gyorsan megszületett a gondolat az áthúzás ügyében és hosszas keresés után bukkantunk rá a megfelelő anyagokra. Kissé eklektikusra sikerült de nekünk nagyon…..
Ez az ülőgarnitúra nagyon praktikus.A tervezésnél az elérhető ár mellett a legfontosabb szempont a tartósság, a kényelem és a harmónia volt. A tartósságot a gondosan összeválogatott alapanyag, a kényelmet többek között a különlegesen kialakított dupla rugózat, a harmóniát…..
És íme a fehér-fekete-szürke harmónia egy kis fémes és némi csillogó felülettel megspékelve! Figyelemre méltó és kötelező a dinamikus falborítás és a puritán férfiasságot lágyító, puhaságot adó bolyhos…..
nappali 3,2,1...és 2010.03.09 21:42:00
...és indul a nappali. Lesz benne minden, ami egy nappaliban előfordul. Sőt, néha máshová is bekavarok.Kezdjük egy tipikusan nappalis témával. Mi jut eszedbe arról, hogy 3-2-1?Tehát nappali, és nem sportverseny. Hát ez az: ülőgarnitúra.Mint minden "garnitúra", ez is elég…..
Minden nézőpont kérdése. Padlószinthez képest süllyesztett ülőgarnitúra, kád és ágy. Vannak rejtett mélységeid? Akkor ne dobd a süllyesztőbe a rendhagyó megoldásokat! Íme néhány "mélyenszántó", inspiráló ötlet... (Szerző: Sziráki…..
butor_info "Olcsó Kanapé" 2011.04.12 15:10:00
 Luxus kanapéPéldátlan aukció volt  Franciaországban március végén . A Christie’s aukciósház vezette árveréssorozaton számos tétel került bemutatásra, szám szerint  881, és ennek 80 százaléka elkelt. Az árverés legnagyobb győztese minden téren egy kanapé…..
Lakásfelújítás alkalmával, vagy a nagyi hagyatékának válogatásakor sokan szembesülnek azzal a kérdéssel, hogy az egyébként kiváló állapotú, de megkopott, vagy divatjamúlt kárpitozású ülőgarnitúra sorsa mi legyen. Ilyenkor merül fel a bútorfelújítás ötlete, és a…..
A zsúfoltság nem egészséges, ahogyan az előzőekben írtuk. Mi tegyünk a dolgainkkal?Általánosan elmondható, hogy egy lakásban teljesen felesleges olyan dolgokat tárolnunk, amit egész évben egyszer sem használunk. Ez nem jelenti feltétlenül azt, hogy ki kell dobni mindent. A…..
Tudom, még korántsem tartunk abban a fázisban - sőt semmilyenben sem - hogy a berendezéseket mutogassam, de például a nappaliba már elég konkrét elképzelésem van a bútort és az ülőgarnitúrát illetően. Mindkettőt a Möbelixben láttam, vagyis még csak neten, vajon élőben is…..
Kipróbáltam egy Lamborghini kanapét....elképesztően, jó érzés. Már a látványa is fantasztikus. Az olaszok, valahogy mindig odavarázsolják azt a kis extra érzést. Lamborghini kanapé Lamborghini traktor 1951 Mivel nem csak…..
Időnként többet gondolkodnak az emberek egy néhány napos nyaraláson, mint az akár több tízmillió forintos kiadást jelentő otthonuk kiválasztásán - pedig a nem kellően előkészített döntés hosszú távon pénzügyi veszteséget jelenthet. Az is könnyen előfordulhat, hogy…..
Az ülőgarnitúrák a szobák napfényes helyeit kedvelik az ablak árnyékában. Helyzetkihasználásuk függ a szobakonyha szőnyeganyagától. Fő felépítőanyaga általában absztrakt bőr. Ez cseresznye és vad csavarhúzó keresztezésével jön létre. A fémszappan nyomásmérője…..
Otthonunknak is szüksége van néha megújulásra. Lakásunk átalakításával megbízhatunk profi lakberendezőt is, de ha érzünk magunkban elég kreativitást saját magunk is megtervezhetjük új otthonunkat.  Nem csak a bútorokat illetve elhelyezkedésüket kell megterveznünk, hanem a…..
Az internet tele van ezer éves weboldalakkal. Pontosabban olyanokkal, amik már 5-8-10 éve elkészültek, és közben csak frissítgetve lettek. Esetleg a teljes oldalt újragombolták, de amit lehet, azt változatlanul hagytak. Az egyik ilyen dolog szokott lenni az a kód, amit a Google Analytics…..
A nappali szekrények meghatározó elemei a lakásnak, igenlátványos bútordarabok, méreteik és funkciójukból adódóanelsők között kerülnek a vendégek látókörébe. Nem mindegy, hogy milyen a nappali szekrények stílusa, hangulata, de az is fontos, hogy masszív és hosszú…..
A szekrényeknél is mint minden más terméknél, figyelembe kell venni azokat a szempontokat, melyek a bútor mindennapi használatát könnyűvé, kezelhetővé, hosszú élettartamúvá teszik. A kereskedelmben olyan bútorokat hoznak forgalomba, melyek többféle szempontnak is megfelelnek,…..