Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sabina.

0 bejegyzést írt és 210 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerintem mindenkinek van olyan férfi ismerőse, aki arra panaszkodik, hogy a felesége elhanyagolja szexuálisan. Bár nincsenek statisztikáim, de a fordított eset szerintem ritkább. A jelenségnek több oka is van, melyek kisebb-nagyobb mértékben össze is fonódhatnak. Vegyük sorra ezeket, és próbáljunk…..
Sabina. 2016.10.30 10:41:42
Ez a nyár is itt van, nem tud ez már változni, a tavasz után ideér, ha akarja az ember, ha nem. A nyarat valamilyen szinten akarom, bár régen voltam ilyen hervatag állapotban. Meg a bikini body, az is állatira izgat.... már a sajátom... Új divat van, hasfal vonal, és ilyenem végre van, úgyhogy egy…..
Sabina. 2016.08.09 17:21:45
@Kulics: én inkább a válaszcikket olvastatnam el a lányaimmal, ha lennének :). Jóval értelmesebb...szerintem.
Sabina. 2016.08.10 06:58:14
@Kulics: ja, egyik sem világmegváltó bölcsesség :D...
Az megvan, hogy valamit ezerszer átgondolsz? Újra és újra lejátszod a fejedbe, nem tudod elengedni, elemzed? Azt állítják, hogy az emberek 70 százaléka lefekvéskor ezt teszi és újra gondolva a napját azon tépelődik, hogy mit mondott rosszul. Én gyakran vagyok ilyen hetvenszázalékos. Legismertebb…..
Sabina. 2016.03.22 15:09:59
@Kulics: nem akarlak elkeseriteni :), de szerintem a lelki folyamatok nagy része irreverzibilis, így a problémak egy részére nem létezik megoldás...az elfogadás jobb út,szerintem, mint az álmegoldasok.
Sabina. 2016.03.22 19:55:53
@Kulics: :D ha fáj a fogam, elmegyek dokihoz és eszem ágában sincs elfogadni. Egyszerű (lelki) problémákra mindig léteznek valódi megoldások. Nem arra kell az elfogadás, amire létezhet (akár hosszútávú terápia) megoldás, hanem amire nincs :(.
Na de tényleg nem ez a téma :).
Sabina. 2016.03.23 08:44:56
@Kulics: sehonnan, honnan tudnám? Csak szóltam, hogy a "összetört a szíved?menj el terápiazni!" közkeletű jótanács nem mindig válik be, például@FemmeFatal: ha valós bűntudatod miatt időnként sírva ébredsz, ott nincs igazi megoldás, jobb ha elfogadod...de nem akarom túlagyalni :)...
Tagadhatatlan, hogy ma már egyre elfogadottabb két nő egymás iránti szexuális vonzalmának ábrázolása - ami azt illeti, egy valamirevaló sorozat már szinte meg sem lehet egy véletlen elcsattanó női csókolózás nélkül. A trend elérte Magyarországot is: a Csak színház és más…..
Sabina. 2016.02.29 18:27:07
@VivienChristin: a nyitott kapcsolatok többsége sajnos csak két ember téblábolása egy zárt helyzetben és csupán a szabadság látszatát adja :(.
Sabina. 2016.02.29 20:52:38
@VivienChristin: ez teljesen így van, egyetértek :). Csak azt szerettem volna jelezni, hogy én azt látom magam körül, hogy a nyitott kapcsolat legtöbbször nem két "bölcs" közös döntése...nem "mozog magasabb szinten" (te írtad).
Sabina. 2016.03.01 20:37:41
@VivienChristin: ...így legyen, ámen :).
@skarlát betű: másfelet közelről és mélyebben (az egyik pasival csak felszínes a kapcs) + talán hármat pár beszélgetésből és csak az egyik oldalt. Hallomásból/anonym levelezésbol persze jóval többet, de az nem számít.
Ja. És arra a nyitott kapcsi fajtara gondoltam, ahol együttélő párok egymás tudtával és beleegyezésevel másokkal is szeretkeznek és beleszeretnek :). Szóval nem a singlire, akinek két egymásról is tudó partnere van...és nem is a többes szexet együtt atelokre stb.
De ez most eléggé mellekszal, elnézést, abba is hagyom :).
Alibanya jegyzetel Vége? 2016.02.16 20:46:03
Az éjszaka elkezdtem olvasni a bejegyzéseimet, mert egy számomra fontos embernek szerettem volna találni valamit, amit megmutathatok. Valamelyik posztot szerettem volna elküldeni, hogy betekintést nyerjen, hogyan is írok, miket gondolok időnként és így tovább. Olvastam, olvastam és nem tetszett…..
Eltűnések előfordulnak a tudományban. Egy betegség hirtelen elmúlik, tumorok vesznek el. Felnyitunk valakit, hogy felfedezzük: a rák eltűnt. Megmagyarázhatatlan, ritka, de megesik. Téves diagnózisnak nevezzük. Azt mondjuk, hogy eleve nem is volt. Bármit, csak nem az igazat. Ez az élet…..
Sabina. 2015.10.07 21:36:35
@Trisi: @FemmeFatal: bocs, régi a komment. Ez a "székes móka" valóban bevalhat? Megnyugtato és felszabadító lehet egy teljességgel csak elképzelt szitu? Nekem azt hiszem...nem. Vagy lehet, valamit félreértettem.
Sabina. 2015.10.07 22:04:11
@Trisi: nekem fontos, hogy bármi is IGAZ legyen...ezt a belelosdit és arra rájönni, hogy én mit rontottam el, úgy szoktam, hogy a valós szitut porgetem át újra. Szó szerint. De örülök, hogy Neked és @FemmeFatal: nak ez a fantázia játék bevált :).
  Gyerekkoromban, vagyis úgy hetedik, nyolcadik osztályban, volt egy nagyon menő tevékenységünk, miszerint egy, nagy, vonalas füzet minden oldalára felírtunk egy kérdést. Állati fontos kérdések voltak, ilyen szellemben, hogy melyik a kedvenc színed, együttesed, melyik fiú tetszik…..
Sabina. 2015.06.20 20:55:20
@csepke: mi lett belőle? 20 év házasság. Egy vitorláson, a tengeren. Jó szélben csodás, viharban életveszély. És ki tudja, mikor futunk végképp zátonyra...
@Father Justice ☢: tudod az úgy van (nálam), hogy az emberekben a vonzó részekbe szeretek bele...a többit próbálom, mint egy testi fogyatékosságot, elfogadni és kezelni. Az indulatosságot (sajnos vagy sem) csak valami hasonlóval lehet megfékezni. Szóval én általában vissza ütök, vissza szúrok.
@bankvezér: légyszi írd már le egyszer konkrétan is, hogy az ilyen férfi sem komplett és mit érdemelne...mert mindig csak ez az általános, ó én elítélem.
Sabina. 2015.06.20 21:54:11
@sirok0001: Szerelem :). Az agresszív viselkedés egyáltalán nem volt vonzó...viszont nem is taszított, mert megértettem, mert sajnos valahol én is kicsit az vagyok.
@bankvezér: köszi, keresem. Eddig ezt találtam: "Én nem vagyok az erőszak híve, de lassan kezdem megérteni azokat, akik agyonverik a feleségüket." Bocs.
Nem tudom mennyire leszek sikeres ennek a történetnek az átadásában, próbáltam már többször elmesélni valakinek, hogy ne üljön a lelkemben, de eddig nem sikerült. Szeretném már letenni. Sokféle élettörténetet meghallgattam, mindegyik fontos és megrázó volt, de talán ez volt az, ami legjobban…..
Szerintem a világban már egy csomó hülyeség történt azért, mert a nők azt gondolták, hogy a másik azt gondolja, hogy, és ebbéli meggyőződésükben kezdtek el cselekedni. Trójai háború mondjuk, Heléna azt gondolta, hogy csak így lesz elég szerelmes  a férje. Aztán a helyzet…..
Sabina. 2015.03.01 14:44:13
@vészmadár (pica pica): kicsit más. „…viszont attól, hogy ismerek 3 olyat is, akire nem igaz, még általánosságban igaz lehet.” Vagy nem.
A természettudományokban, ha egy aktuális szabályba nem illeszkedő „akármit” találnak, akkor az Okosok elkezdik nézegetni a dolgot…néha pontosan körülhatárolható, hogy mik a kivételek…sokszor csak a feltételeken kell pontosítani …és bizony van, hogy kiderül, a szabály maga nem jó.
Szóval statisztika ide-oda, de szerintem nem jó dolog rálegyinteni a kivételekre azzal, hogy valószínűleg a talált eltérés szám statisztikailag alatta marad egy bizonyos határnak…mert sajnos így maradhatnak fenn idejétmúlt baromságok.
Sabina. 2015.03.01 18:04:31
@vészmadár (pica pica): szomszédos malmokban őrölünk :), a társadalmi altalanositasok pont a személyes tapasztalatoktol erősödnek vagy cáfolodnak bennünk. Anekdotikusan :) és a poszthoz kapcsolódva: "a nők többet agyalnak, mint a férfiak" (már gyerekkoromban is gyanús volt, de anyu azt mondta, hogy apád a kivétel :))...ma már úgy gondolom, hogy detto ugyanannyit, csak máshogy vagy egyáltalán nem mutatják ki. És ez személyes tapasztalatból ("kivételek" sokasodasa :)) formálódott át bennem, bár tuti van erre is "kísérlet" és "statisztika".
Egyébként kellenek az altalanositasok, időnk véges és különben is, mennyivel kenyelmesebb a kivételeket egy feneketlen ládaba dobalni, mint elgondolkozni rajtuk :D.
Sabina. 2015.03.03 21:59:32
@sirok0001: ismerős szitu, volt egy mélyen hívő osztalytarsam (fiú) anno, vele beszelgettem ilyenekrol, ő mondta, hogy nem tudja elképzelni az életét egy mást hívővel. Mondjuk azt nem tudom, volt-e szerelmes egy "hitetlenbe", vagy sem...olyat viszont többet láttam, ahol más okok játszottak. Gazdagabb, képzettebb, főnökno, jóval idősebb/fiatalabb stb....szóval nem lehet könnyű, ha az ember szerelme bármi okból személyes "tabu". A takaras is egy út, lehet hogy a legjobb, lehet hogy nem :).
A minap úgy döntöttem elegem volt, majd mindjárt rátérek miért, és igen, emiatt visszavettem az összes írásom - de törölni valahogy a blogot nem volt szívem (pláne miután felhívta a figyelmemet az oldal, hogy ezzel az összes írásom elvész) -, megváltoztattam a nicknevem és a hozzátartozó email címet…..
Sabina. 2015.02.28 09:45:02
@Pixynor: de jó, hogy leírtad az elejét is, a kezdeteket :)...a naplók elvesztését meg át tudom érezni, sajnos :(((( , nekem is eltűnt a titok-dobozom valahogy, benne naplók, szerelmes levelek, fényképek stb. és bár én nem vagyok egy múltba révedő alkat, de időnként tényleg olyan jó lenne megállni és visszanézni őket, mert az emlékezet eléggé szelektál. Neked ez a blog amolyan érzelmi napló, jól teszed, hogy folytatod...azért mentsd le máshova is ;), biztos ami biztos.
A neten meg mindenki vetít ezerrel, ezért is írtam még valamikor, hogy hülyeség komolyan venni a profilozást, ezek csak szilánkok. Én például, Veled ellentétben, az az uncsi általános fajta vagyok, aki annak ad több részt az életéből, akit ismer, a problémákról idegeneknek nem beszél (max ha beborozott vagy nagyon feldúlt :)), így valószínűleg én is mást mutatok, mint ami a valóság...és szerintem pont azért is szeretjük olvasgatni a posztjaidat, mert minden következetlenségükkel együtt annyira őszinték :D.
Amúgy sajnos valóban vannak nagy hantaboyok (áááá, ha jókedvem van, csak röhögök a hazugságaikon, de sokszor meg bizony bosszankodom, hogy mekkora álszentek) és undok trollok (szerintem is a legjobb a no kommunikáció és úgyis elunják), de azért a többség normális, pont mint a való életben :).
Alibanya jegyzetel A könyv 2015.02.24 14:31:29
Megpróbálkoztam http://publioboox.com/hu_HU/ujra-no   A blogból raktam össze naplószerűen, és egy kerettörténet van hozzá. Egy pályázat volt, mely szerint most ingyen megcsinálják. Hát ez lett belőle. Jól esne, ha megvennétek :) már aki teheti.   ..
Sabina. 2015.02.25 09:33:05
@Alibanya1: gratula és sok sikert hozzá! (Kicsit anyagit is ;))
Vajon mennyi feszültség keletkezik a világban attól, hogy ennyi magányos ember van? Egyedül alszunk, egyedül ébredünk, egyedül eszünk, egyedül gondolkozunk, magunkban beszélünk, egyedül ülünk a számítógép előtt, egyedül szexelünk, majd kimegyünk az utcára és elmegyünk…..
Sabina. 2015.02.23 13:17:27
@Gour: tetszik, amit a barátságokrol és megtartasukrol írsz, csak abban tévedsz, hogy a nőknél ezt kivételesnek látod, pedig nem :), nagyon sok igazi női barátságot ismerek a sajatjaimon kívül is...szóval ez inkább személyiseg függő és nincs köze ahhoz, hogy férfiak vagy nők vagyunk :).
Sabina. 2015.02.23 13:51:37
@Terézágyú: mondanám, hogy nosza, keress egyet :D...de sajna ez is kicsit olyan, mint a párra találás, "havernőt" viszonylag könnyű találni, barátnőt már szerencse kérdése is.
Előző hűtlenséges posztom itt, a szesza blogon átalakult a kommentek révén olyan vitaposzttá, amely rengeteg kérdést felvetett, de aki nem tartozik a kemény maghoz, az persze észre sem vette. Nos, mivel a téma sokakat, szinte mindenkit érint, kényes és muszáj beszélni róla,…..
Sabina. 2015.02.15 11:56:01
@estrella_:ááá szerintem az ilyen cikket senki nem veszi komolyan, ránéz pl a táblázatra, hogy a nők 88%-a pk-ban él és már gyanús lesz az egész "felmérés" :).
@skarlát betű: "mindenki másképp működik, és minden partnert meg kell tanulni" pontosan és figyelni kell és szeretni és blabla és további "jókívánságok" :D. A tévhitekkel úgy vagyok, hogy másokét olyan jól látom :P, a magaméit meg valahogy nem annyira...lehet, hogy az általánosságokban maradni tényleg nem sokat ér és érdemes lesz majd a "technikai részleteket" is megosztani egyszer, nem tudom, lehet ez a tabu dolog meg az én tévhitem.
És még egy szerintem fontos. Muszáj gátlásokat ültetni egy gyerekbe, hogy életben maradjon, hogy gondolkodás nélkül mondjon nemet egy veszélyes szitura stb....viszont a meztelenség-gátlás totál felesleges és sajnos úgy látom, iszonyatosan sok nőben ott van a "hogy vetkőzök le előtte?" még akkor is, ha egyébként nem is tartja magát ormótlannak. Ennek nagyon jó ellenszere/megelőzője az otthoni "meztelenkedés", hogy ne visítsunk, ha fürdés közben bejön valaki a rajzát megmutatni, öltözködjünk egymás előtt, ha meztelenül rohangászik a lakásban, akkor ne szóljunk rá, hogy húdecsúnyadolog...ilyenek.
@C. Gallus: kösz a gumiszoba linket ;). Ez a cikk fröcsögő és férfiellenes és provokatív és durva, szerintem is. A lényege viszont sajna igaz. "Közös felelősség" valóban úgy van, hogy nincs :(. És a gumihúzás is ott van :)...tisztára dezsavű, ahogy visszaemlékeztem, azok a pofavágások és szájhuzik és "minek? majd tudok én vigyázni ám, profi vagyok :)" és az érzésem, hogy ÉN vagyok a hangulat gyilkos :(. Szóval annyira nem is volt off ez a cikk, mert még ezt is el kell mondani: ha lány vagy, ragaszkodj a gumihoz, ha fiú vagy, kérés nélkül húzd fel.
A fájdalom elkerülhetetlen az életben, de azt megválogathatjuk, hogy ki okoz fájdalmat. Csillagjainkban a hiba c. filmből Csalódni sok mindenben lehet, de minden csalódás gyökere önmagunkban keresendő. - mondom én. Azért tudok - most próbára tettem - ilyen veretes, emlékkönyvbe…..
Sabina. 2015.01.31 15:28:48
@bigbaby: nagyon klassz dolog a totál őszinteség...abban a pillanatban, amikor éppen megeled, abban az időnkivuli állapotban, teljesen érzed és megerted a másikat és o is téged, a gond csak az, hogy mindenki túlagyalja utána, pláne a férfiak :), valami stop tábla kellene, hogy egyedül már ne filozzanak tovább rajta, mert az meg sokszor inkább rombol, mint közelebb hoz, úgyhogy most már, xx év házasságban, én sem vagyok a teljes őszinteség híve. Érzi ezt az ember...aztán néha félre érzi :(. Mondjuk a túl őszintetlen kapcsi meg kiuresedhet...nem tökéletes ez sehogysem.
Az hírek, hogy nincs hírek, azaz a társkeresés területén az ég egy megadott világon semmi sem történik velem. Az előfizetésem az oldalon lejárt, és egy rohadt levelet sem kapok, ami miatt érdemes lenne újra előfizetni. Az meg, hogy megnéznek egyesek kép nélkül, kedvencnek jelölnek, számomra nem elég…..
Sabina. 2015.01.30 17:32:42
@Comment.Elek: annyit szerettem volna csak mondani, hogy nagyon nem ugyanolyan vagyaink vannak, nekünk nőknek (sem)...engem a bmw-s nagyképűtől a hideg ráz, más meg olvadozik és ez nem baj :).
Az önbizalom nem függ annyira a külsőtol, szerintem...a szélsőségeknel talán jobban, ez igaz lehet, de a nagy átlagnál nem, pl én ismerek jópár nálam sokkal szebb nőt, iciripuciri önbizivel, ami az enyém töredéke :P.
Sabina. 2015.01.30 17:35:12
Hát mostanában nemigazán van időm semmire, csak dolgozni, de nem panaszkodom ez egy ilyen időszak. Viszont erre megy el az energiám többsége, szóval emellett már nem nagyon van kedvem semmi máshoz. Jó-jó, egy-egy mozi, vacsora belefér persze, de alig várom, hogy hazaérjek és vízszintbe kerüljek. Meg…..
Sabina. 2015.01.20 18:21:18
@terrer: érdemben nem tudok hozzászólni, mert már csonka a poszt, bocsi, ez is "szemelyeskedes" lesz, ez a tegnapi már nem az a törődő kötekedes és vitazas volt, amit itt Pixynek nyomni szoktál, ez már egy másik szint, sajnálom, hogy nem látod magadat kívülről :(.
Sabina. 2015.01.20 18:34:31
@Pixynor: a legjobb a pozitív motiváció, csak pont, ahol "alanyi jogon" kapja a gyerek a szertetet és minden jót, ott nehéz gyorsan elohuzni egyet :). A net megvonas nálunk bevált, szerintem ez "egészséges büntetés", semmi baja nem lesz. Sőt, kicsit lekattan róla. Viszont nyomatékositja, hogy komolyan gondolod :).Ez a határ feszegetes korszaka sajnos...állítólag túl lehet élni :P.
Sabina. 2015.01.22 08:41:58
@Pixynor: ez most tőled független lesz, @terrer: most csak magamról beszélek (10000x gondold ide). Milyen kurva kemény kenyereket dobalsz te vissza és ráadásul mire??? Nincs semmiféle összeeskuves, írtam egy kommentet, benne bocsi és idézőjel és sajnálom, semmilyen minősítő jelző feléd, egy személyes vélemény volt, hogy ez már sok nekem és csak ennyi...mindjárt csinálok egy másik nevet és csak annyit írok, hogy dömdödöm, mert neked kurvara mindegy, ki mit akar mondani, csak a magadet fujod, csakhogy megbanthassal másokat...az utalásokat és celozgatasokat meg nagyon utálom.
Ahogy kértétek, egy zenei poszt karácsonyi ajándékként, minden további szószaporítás nélkül.  Lehet rá egyéb zenékkel kommentelni, vagy fikázni a választásomat. :)     ..
Sabina. 2014.12.22 14:09:59
Mette Jakobsen - Minou szigete Akkor most könyvismertetek, megfogadom a tanácsot és nem akarok a kapcsolati pocsolyában elveszni, ismételgetni önmagam, úgyhogy szárnyalok szerteszét, most bevallom, hogy olvasok is. A könyv kicsi és türkiz, meg fehér színű, aligha venné le az ember a polcról, ha…..
Sabina. 2014.12.18 11:33:02
@bigbaby: nálunk van jó példa (én:)), volt tengernyi mese, irodalomból is mindig ötös a "kötelezők" elemzése...mégsem olvas a Nagy :(. Szerintem inkább lelkialkat függő, hogy kit tud magával ragadni a könyv, az írott történet, nem nevelés kérdése (sajnos). És nem a Tv, a net...hanem a zene, a sport és a bulik/csajok a "csábítók" :D.
Sabina. 2014.12.18 14:09:51
@bigbaby: nem is tudom :). Persze, fontos a beszélgetés, a közös tűnődés...és mégis, ha ez is megvan, akkor is sokan másban találják meg a "varázslatot" (ami kikapcsol, feltolt, új gondolatokat és érzéseket hoz, ha kell megvigasztal stb.) Elsősorban a zenére gondolok...úgyhogy még mindig azt gondolom, erre nem lehet nevelni.
Pixy mesél Never ending szopimese 2014.12.13 11:31:29
  "Tanulj meg vidáman várakozni. Egyél, igyál, élvezd a jelenedet, és ne rontsd el azzal, hogy türelmetlenül vársz valamit vagy valakit! Nem azért élsz, hogy túljuss valamin, hanem azért, hogy élj, és gyönyörködj a pillanatban. Lépj ki a mókuskerékből. Fújd ki magad... Minden vágyunk akkor szokott…..
Sabina. 2014.12.14 20:18:40
Szívesen, jó olvasgatni a blogodat :). Szerintem nem sok a 13, havi 1db, az még szinte kevésnek is tűnik, pláne ha sok benne a próbálkozás. És nagyon örülök, hogy ez az Ügyvéd kifelé trappol már a blogból és az életedből, úgyhogy már semmit nem számít, hogy mondok-e róla bármit is…ezért megteszem. A megcsalásról Neked nagyon fekete-fehér a véleményed, én ezt azért árnyaltabban látom, sokféle színből, szagból tevődik ez össze, minden eset valóban egyedi...vannak kilátástalan kapcsolatok…vannak ideiglenes elhidegülések…olyan körülmények (pl. munka miatt távházasság hosszú ideig)…vannak eseti meghülyülések, megborulások (na, szerintem ez a többség!)…vannak hirtelen fellángoló szerelmek (ez az, amiről senki nem tehet)…vannak a biztonsági játékosok, akik fél lábbal a régiben, de már keresik az újat (ez is nagy % szerintem) stb. Viszont két esetben nagy genyaságnak tartom ezt meglépni: betegség (ezt nem kell ragozni, gondolom) és terhesség/csecsemős időszak. Mert ha ez két azonos kaliberű ember játéka, hát lelkük rajta, csinálják, ha úgy gondolják, senki nem tulajdona a másiknak! De egy olyan nőt, aki védtelen, aki a gyermekét növesztgeti kinn és benn, na azt átvágni és nem mellette lenni…ez kivágja nálam a biztosítékot. És Pixy, az is van még, hogy én nem hiszek a „kettős természetben”, abban, hogy „mégiscsak jó ember, mert nekem nem ártott, igaz, a munkahelyén vérgeci” (váláskor az ilyenekről mindig kiderül, hogy a családdal is tud az lenni), aki ilyen helyzetben szemét, az veled is az lesz, ha úgy hozza majd a sors. Ja és szép, hogy nem szexeltetek…de szerintem téged most inkább egó fényezésre használ(t) ez a fantasztikus ember, valószínűleg jól bepánikolt, hogy apa lesz.
Sabina. 2014.12.15 13:37:15
@Pixynor: én meg úgy jártam, hogy pár éve a kis kocsimat meg "leretrózta" valaki...én ez ilyen humorba csomagolt lekicsinylo mosolygason sajna nem tudok nagyokat kacagni, akkor is jól besertodtem :). Úgyhogy megertem valahol, hogy kellett most a lelkednek ez a pasi, de nálam -1 pont :(. De "mindegy is már" :D.
Pixy mesél Záró akkordok 2014.11.27 10:40:19
Számomra is meglepő módon elég nagy vihart kavart utolsó írásom során az egyértelműen skalpvadász Ügyvéd Úrral történő kapcsolatom továbbgondolása. Hangsúlyozom továbbgondolásról volt szó és nem pedig tettekről. Örömmel vettem tudomásul, hogy a szexuális kapcsolat továbbgondolása ellen többen is…..
Sabina. 2014.11.30 12:57:41
@zéesté: Profilalkoto. Nem olvastam/olvasok sok blogot, de rendre előjön, hogy pici netes infó morzsakbol egyesek máris egész személyiségeket építenek fel magukban a másikról. Ez egyébként nem baj, így működünk és kész :). Erre gondoltam, nem konkrétan a Pixy meséket olvasókra :).
A sarkanykodas meg egy olyan hosszú és kimeríthetetlen téma, hogy én félek is belemenni ::P.
(Csak magamról: érdekes, de én pl nyaralaskor igazán tündibündi szoktam lenni :))
Sabina. 2014.11.30 13:04:17
@Pixynor: belülallokent annyira nem szörnyű ám...mostanában kicsit ránk jár a rúd és sajna én semvvagyok egy végtelenül türelmes nő :(.
Ja, rá gondoltam! Oh, ha harmincas szingli lehetnek :)!
Jaj, ne, felejtsd el ezt a kopaszt, légysziiiiiii!!!
Sabina. 2014.11.30 13:51:24
@Pixynor: bocsi, én úgy értettem, hogy az Ügyvéd aranyozta be a napodat...ha valaki más (aki történetesen szintén kopasz), akkor nagyon örülök :).