Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gao

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A baguette azáltal emelkedik a kiflifélék, vágott zsemlék fölé, hogy többféle módon fogyaszthatóak és vívni is lehet velük. Mindkettő egyaránt fontos, mi most mégis az elfogyasztásukra koncentrálunk. Kis szeletekre vágva guszta kis katonákat varázsolunk belőle, hosszában félbevágva pedig embert…..
Gao 2018.03.02 15:08:00
@Étteremkritikus: Ön hülye. Leülhet.
Egy hete kezdődött és pénteken ér véget a thaiföldi Phuketen a helyi kínai közösség által szervezett vegetáriánus fesztivál. A név azonban némileg megtévesztő, mert a résztvevők a megtisztulás jegyében elképesztően brutális dolgokat művelnek magukkal. A posztban szereplő…..
  A minőségellenőr házaspár Nagyon szeretnének már egy minden igényüket maximálisan kielégítő hotelban pihenni végre, de mindhiába, nekik sajnos minden szar. Mindenre lehet fintorogni, mindent le lehet fokozni, minősíteni, megpiszkálni, arrébb tolni. Nekik ez remekül megy. Az már eleve…..
Gao 2017.08.06 11:52:41
@Kishableany: A meztelen szaunában meztelenül ülsz. Majd ha egyszer veszed a fáradtságot és kilépsz az országon kívülre, megtapasztalod. ha pedig zavar, menj ruhás részlegbe.
Végre itt a nyár! Mindenki azon töri a fejét, hogy a szorgos hétköznapok után hol tudná kiengedni a fáradt gőzt. Sokan vannak, akik inkább a passzív pihenést részesítik előnyben. Elutazni egy közeli strandra, órákig napozni, majd a heverészést megszakítva csobbanni egy tó, vagy egy termálfürdő…..
Gao 2016.07.01 09:34:31
@commentes nikk: Az a baj, hogy Te lesnéd mások fedetlen genitáliáit, ahelyett, hogy élveznéd a meztelen napozást.
Az a nagy büdös igazság, hogy onnantól, hogy kiderült, a képregény Negan nevű, egyébként zseniálisan megírt karaktere megjelenik a sorozatban is, van egy olyan érzésem, mintha az írók is úgy lennének vele, hogy mindegy mi lesz addig, míg eljő Negan, majd csak kibekkelik valahogy,…..
Aki tudatosan sportol, az biztosan nyújtással kezdi az edzést. A jóleső feszülés kellemes érzéssel tölt el minket, a stretching rítusa biztonságot ad, és azt gondoljuk, mi aztán tényleg mindent megtettünk testünk védelme érdekében. Azonban bármennyire is hihetetlen, a legújabb kutatások azt…..
Gao 2015.11.21 18:40:40
@Mylady:

Nem! Aki tudatosan sportol, az bemelegít, majd dinamikusan nyújt és edzés után is nyújt.

Ámen.
Hiánypótló négyrészes dokumentumsorozatot forgatott a Spektrum és a ACG reklámügynökség a rendszerváltás óta Magyarországon élő kínai bevándorlókról, és a már itt született, kívül sárga, belül fehér, azaz „banángenerációs" gyermekeikről. A Kicsi ország, kicsi…..
Mostanság az index.hu fórumán áll a bál arról (és általában nem csak ott és nem csak most, hanem mindig), hogy melyik az itthon kapható legjobb, legteljesebb és ár-érték arányban is megfelelő fehérje. Mivel a cégeknek nem mindig kötelező bevizsgáltatniuk a termékeiket, ezért…..
Gao 2014.01.13 09:49:34
@agyamputáltak:

Kedves Agyamputáltak.

Gondolom a neved nem ok nélküli... Ha kicsit figyelmesebben olvasnál, akkor látnád a hozzászólásom végén, hogy LEGALÁBBIS NEKEM. Tehát egyáltalán nem ragaszkodom ahhoz, hogy elfogadd a véleményem. A szóban forgó termék narancsos csoki ízű változata pedig egyszerűen finom és ennyi.
Ja. Még valami: a szeptemberi edzőtábor után 69.9 kg lettem. Ekkor kezdtem el inni az edzőm javaslatára naponta 2x. jelenleg 76.8kg vagyok, smmi zsír... TEHÁT NEKEM NAGYON BEVÁLT.

Üdvözlettel

Gao