Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kozlekedesmernok

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korábban már utaltam rá, hogy holnap néhány befektetőt kellene kifizetnie a görög kormánynak, és véleményem szerint külső segítség nélkül a fizetésképtelenség határán vergődő, és jelenleg kormánynélküli ország nem biztos, hogy eleget tud tenni a kötelezettségeinek.…..
Belsőség A villanyautó halála 2011.09.08 09:19:15
Már régen kíváncsiak voltunk arra, hogyan hal meg egy villanyautó reális körülmények között, nem a laborban szépen kivéreztetve. Hirtelen beáll, mint a szög, vagy lassan, fogyasztót-fogyasztóra lekapcsolva kimúlik? Csik vállalkozott a tesztpilóta hálátlan szerepére. Íme.Mai…..
Emlékszünk még a Nagy Pénteki Ötletre, mikor néhány óra alatt kitalálták és kiírták a pályázatot az építtetőknek a Szociális Családi Házakra? Május 30-án, hétfőn  dr. Szaló Péter, a Belügyminisztérium Területrendezési és Építésügyi helyettes államtitkára…..
kozlekedesmernok 2011.08.11 22:15:12
@laspalmas: "Viszont ki fizeti majd a telepiek közmunkabérét / szoc.segélyét, a plusz tanerőt, orvosokat, rendőrt stb?"
Lesz a deviza károsultak között mindenféle szakmájú, a tanár majd tanít az iskolában, a rendőr felügyeli a körzetet, a buszvezető pedig szállítja a bejárókat, persze mind közmunkában. Így épül majd fel közmunka ország, ahol hamarosan pénzre sem lesz szükség...
A bank ügyfele néhány hónappal a válság kirobbanása előtt döntött úgy, hogy eladja a meglévő lakását és vásárol egy új ingatlant. A pénzintézet „úgyis csak vagy egy évre kell” alapon a legkedvezőbb kamatozás mellett kínált jen alapú lakáscsere hitelét…..
Örülünk, Vincent? Nevet? 2010.12.24 01:30:00
A kormány azt tervezi, hogy Liszt Ferenc repülőtérre nevezik át a Ferihegyi repülőteret - értesült az MTV Híradója. A kedd esti Híradóban elhangzott, hogy információik szerint a kabinet már tárgyalt is a kérdésről, de mivel a magyar állam csak kisebbségi tulajdonosa a…..
Már nincs szó a közösségből való kizárásról, csak a gazdasági racionalitásra való hivatkozásról és a számokról. Csak éppen utóbbiak hibásak. Szépen lassan kapcsol a kormány is magánnyugdíj-rendszer ügyben. Úgy tűnik felmérték (vagy a közvéleménykutatóik mérték…..
kozlekedesmernok 2010.12.03 16:29:15
@Joooe: Svéd modell?
Vajon tényleg komolyan gondolja a kormány, hogy minden jelentős ügyben ő fogja egyenként eldönteni, hogy ki fizet és ki nem? Lassan hozzászokik az ember, hogy a költségvetéssel kapcsolatos törvényjavaslatok minden egyeztetés nélkül, látszólag a semmiből bukkanak elő. Végülis…..
kozlekedesmernok 2010.11.17 10:14:35
@KG2000: Érdekes látni, hogy az elmúlt félév eseményei után még mindig akad olyan elvakult fórumozó, aki gondolkodás helyett a mantrát nyomja...
kozlekedesmernok 2010.11.18 09:08:07
@Igazi: A Fidesz szavazók tulajdonképpen bianko csekket írtak alá. Ha az lett volna rajta, hogy korlátozzuk az AB hatáskörét, a kormány alá rendeljük a Köztársasági Elnököt, elvonjuk a nyugdíjmegtakarításokat, már lehet hogy többen elgondolkodtak volna, hova tegyék az X-et.
Valószínűleg van a pofátlanságnak és a cinizmusnak egy olyan magas foka, ami a közvélemény számára már nem felháboríto, hanem sokkoló. Talán ennek a pszichés effektusnak köszönhetően nem lett mindmáig botrány abból, hogy a MÁV közbeszerzési eljárást írt ki 350…..
w A pesti vicc 2010.08.24 10:00:00
Bajban van az én hazám. Budapestet elhagyja vőlegénye, vagy kicsoda is volt ez az ember, Demszky Gábor; legyen mondjuk a Significant Other. Ötször választotta meg a város népe, ebből négyszer újra, ezen belül egyszer egy hónappal az őszödi botrány után. Pedig sohasem volt…..
Belsőség Budai polgár rohadj meg 2010.05.05 09:05:44
  Szar önti el az agyamat, ha rá gondolok, kötélen lógva szeretném látni azokat, akik ezt így kihozták. Vélemények az azonos című írásunkról...
Oly régóta várunk már arra, hogy legyen egy olyan futballcsapatunk válogatott szinten, amit lehet szeretni, amiben olyan játékosok vannak, akiknek tiszta szívből drukkolhatunk, és akik egy-egy kisiklás után tényleg komolyan gondolják a fogadkozást, és a belüket kiteszik a gyepre a…..
A Stadler Ausztriába ad el hét emeletes IC-t, ennek ürügyén beszélünk a magyar vasútról. A Magyarországra 60 elővárosi Flirtöt eladó és Szolnokon alumínium kocsitesteket gyártó üzemet létrehozó svájci Stadler emeletes motorvonatokat ad el Ausztriába (a magyar gyárban két…..
Évekig azt gondoltam, hogy semmiképp sem lehet szó tudatos összeesküvésről. Mármint hogy lehetetlen, hogy a Tesco szándékosan próbáljon meg azzal a piti trükkel pénzt keresni, hogy pár forinttal olcsóbb árat ír ki a polccímkéken, mint amit a végén a kasszánál elszámolnak.…..
Egy kedves olvasónk újabb összeesküvéselméletre hívta fel a Homár figyelmét. Téli ablakmosó ugye elvileg fagyálló, mert elég vicces lenne, ha menet közben fagyna rá a szélvédőre. Levélírónk pedig épp ilyen esetekre lett figyelmes és környezetében is többen jelezték, hogy…..