Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rulla

0 bejegyzést írt és 89 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kíméletlen harcot vív az ország a rasszizmus terjedése ellen. Nem elég, hogy a holokauszt-üldözési mániába belebetegedett hazai zsidóság birkózik az antiszemitizmussal, a közelmúltban amerikai legátus is vizsgálta és találta aggasztónak a magyarok rasszizmusát, nemrégiben a…..
rulla 2012.08.23 13:11:19
@Monçada bíboros: erről az agyletapogatásról még nem hallottam, és szerintem is röhejes, de például egy sci-fi forgatókönyvben simán elférne.

Ami viszont akár igaz is lehet: gazdasági válságok mesterséges kirobbantása, kormányok megbuktatása, etnikai csoportok, kultúrák, sőt egyes szakmák egymás ellen hangolása, járványok terjesztése... akikről beszélünk, gyakorlatilag mindent a kezükben tartanak. Még a véleményedet is.
rulla 2012.08.23 16:28:43
@Kutchek:
Először nagyon különösnek hathat, de bizonyítható, hogy az antiszemitizmust igen gyakran a zsidó elit szítja saját népe ellen. Mi lehet ennek az oka? Egy hasonlattal élve: a bárányok csak akkor tartanak össze, ha farkasok veszélyeztetik őket.
Mivel a zsidó nép az ókor folyamán szétszóródott a világban, ezért mindig idegen kultúrákban élt. Megfigyelhető, hogy egy kisebbség annál jobban összetart, minél ellenségesebb a környezet melyben él. Gondoljunk csak a határon túli üldözött helyzetű magyar honfitársainkra, akikben jóval nagyobb összetartás és nemzettudat van, mint a határon innen élőkben. A zsidó nép be nem olvadásához és összetartásához egyszerűen elengedhetetlen a befogadó társadalom nem túl nagyarányú zsidóellenessége. Nos, ezért szítja a zsidó elit saját népe ellen sokszor igen aljas módszerekkel a gyűlöletet, provokálva a velük szembenálló tábort.
A Helyi Téma („Magyarország legnagyobb hetilapja”) már eddig sem volt különösebben szégyenlős, ha címadásról volt szó, de augusztus 22-i címlapjával valószínűleg minden eddigi határt átlépett. Choli Daróczi Józseffel közölt interjút a Helyi Téma legutóbbi…..
rulla 2012.08.23 09:32:42
@Radics1000: A MIÉRT-en gondolkozz el... azon, hogy MIÉRT NEM tesznek semmit, sőt, a védekezni próbáló magyarokat bélyegzik meg és üldözik őket országszerte - lásd "egyenruhás bűnözés"... Annyira átlátszó és szemet szúró, hogy - "ne azt nézzék, mit mondok, hanem hogy mit (nem) teszek" - pátyolgatják, védelmezik a magyarpusztító, söpredék cigányokat a "rasszizmus ellen" és az európai és "nemzetközi normák" jegyében.
A kérdés: miért teszik ezt?
rulla 2012.08.23 10:07:37
@nyekk: pontosan így van, nincs is ehhez mit hozzátenni.
Meggyőződésem, hogy az úgynevezett "cigánygyilkosságokat" is az akkor hatalmon lévő kormány titkosszolgálata hajtotta végre, azaz Szilvásy elvtársék és a többiek.
rulla 2012.08.23 10:20:59
@zgabi: Ne aggódj, a cigányok nagyon komolyan meg lesznek majd fegyelmezve, abszolút kuss lesz a pofájukra, és az életkörülményeik további ellehetetlenítésével lassú kihalásra lesznek majd itt ítélve, vagy visszakényszerítve az (el)vándorló életmódra.

De csak azután, miután elvégezték a feladatukat, amit persze nem tudatosan, hanem fajtajelleggel, ösztönből tesznek: alaposan megritkították és elüldözték az országból a magyarokat. A többi magyarral pedig a tudatosan beengedett élelmiszernek nevezett szemét, a csillagászati árak és a szinte nullára redukált egészségügy és oktatás fog végezni. Addigra az ország már csak nevében lesz Magyarország, és készen áll sok-százezer vagy milliónyi zsidó befogadására, akik az akkor már bőven lángokban álló Izraelből fognak ismét ide, diaszpórába "kényszerülni"...
Budapesten több ezer önkormányzati lakás áll  üresen, miközben folyamatosan mondanak fel bérleti szerződéseket és rendelnek el kilakoltatásokat. A legelesettebbek A Város Mindenkié csoporttól és a politikai skála túlsó végéről érkező Koppány Csoporttól kapnak…..
rulla 2012.07.30 13:36:46
@imperial: Többé-kevésbé ez megy ma is. Ők ezt nyíltan sohasem fogják kimondani, inkább azt rasszistázzák le, aki ez ellen van.
Vagy lezárjuk, vagy újra le fogjuk játszani a huszadik századot, és az csúnya lesz. Különös véletlen és otromba fricska a huszadik században rekedt magyar közéleti publikumnak, hogy egyszerre két kivénhedt vérfarkas is feltűnt a színen: előbb Csatáry…..
rulla 2012.07.30 08:52:04
@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó: Van neki agya, csak hibátlanul át van mosva; ugyanúgy meg van vezetve, mint sok-sok milliónyi másik, akikkel kéz a kézben haladnak életük során, és tapsolva, kánonban mondják vissza folyamatosan a propagandát, amit a világurak csepegtetnek, mindenkibe, akibe csak lehetséges.
rulla 2012.07.30 11:12:01
@molaris: Úgy is mondhatjuk, hogy mivel a zsidó tőke és az egész erre épülő jelenlegi gazdasági világrend a kizsákmányolásra épül, előbb-utóbb elpusztítja azokat, akik ezt működtetik (emberek százmillióit), és vele együtt a haszonélvezőit világrendjükkel együtt.
Mint egy egyre gyorsabb ütemű sáskajárás...
rulla 2012.07.30 11:22:40
Nem történhet úgy tragédia, hogy valaki ne próbálja rögtön saját szélsőséges nézetei igazolására, esetleg azok terjesztésére felhasználni a szörnyűségeket. Az elmúlt napokban az egész országot sokkolta a fiatal pécsi rendőrségi pszichológus, Bándy Kata halála. Számos…..
rulla 2012.07.16 14:53:16
@Madárfejű Lajcsika:

"a sok liberális jogvédő, TASZ, LMP, ex-SZDSZ, Demokratikus Koalíció, Maszop, életmenete, fizetett rettegők, örökös kárpótlásban részesülők, MAZSIHISZ, demokráciáért aggódók, antifasiszták meg észrevehetnék már, hogy itt magyarokat irtanak szisztematikusan, nem romákat, ahogy azt külföldön igyekeznek beállítani"

Pontosan jól tudják, mi történik az országban, és kezüket dörzsölgetve támogatják azt, főleg propagandával - ezeknek a manipulatív közegeknek konkrétan ez a feladatuk. Ezért fizetik őket. Akárcsak ezt és a többi, hozzájuk köthető blogot és mindenfajta médiát. Segítik és népszerűsítik, reklámozzák ezt a borzalmas folyamatot, valamint súlyosakat hazudnak ezekkel kapcsolatban, próbálják mosni az agyakat. Honoráriumként szép támogatás érkezik hozzájuk alkalmanként külföldről, azzal a figyelmeztetéssel, hogy ha felhagynak a feladatukkal, félre lesznek állítva. Ha folytatják... továbbra is meg lesznek jutalmazva.
Ezeknek az álliberális, hazaáruló patkányoknak havi apanázs, kosztpénz, semmi több, hogy bomlasztó, agyakat mérgező működésükkel újra és újra elárulják a nemzetet, amibe beleszülettek.
rulla 2012.07.16 16:28:54
@-WA-: Biztos lehetsz benne, hogy vannak összefonódások, nem is kevés. Ez a közeg sokkal feljebbről kapja a pénzt és hozzá a "sugallatot", és a céljuk az "oszd meg és uralkodj" kihegyezése a maximumra.
Ezek a blogolgató, uszító, cigányfajvédő, magyargyűlölő tetvek csak a pöcegödör legalja.
Megtalálták Bándy Kata gyilkosát, vallomást tett. Egyes szélsőjobboldali portálokon már terjed a hír: cigány a gyilkos. Pedig nem a cigányság ölte meg Bándy Katát, hanem egy ember, aki remélhetőleg jó sokáig fog a börtönben rohadni. Ki lehet persze mondani, hogy cigány a…..
rulla 2012.07.16 16:19:47
@djlaczko:

Pontosan jól tudják, mi történik az országban, és kezüket dörzsölgetve támogatják azt, főleg propagandával - ezeknek a manipulatív közegeknek konkrétan ez a feladatuk. Ezért fizetik őket. Akárcsak ezt és a többi, hozzájuk köthető blogot és mindenfajta médiát. Segítik és népszerűsítik, reklámozzák ezt a borzalmas folyamatot, valamint súlyosakat hazudnak ezekkel kapcsolatban, próbálják mosni az agyakat. Honoráriumként szép támogatás érkezik hozzájuk alkalmanként külföldről, azzal a figyelmeztetéssel, hogy ha felhagynak a feladatukkal, félre lesznek állítva. Ha folytatják... továbbra is meg lesznek jutalmazva.
Ezeknek az álliberális, hazaáruló patkányoknak havi apanázs, kosztpénz, semmi több, hogy bomlasztó, agyakat mérgező működésükkel újra és újra elárulják a nemzetet, amibe beleszülettek.
Kettős Mérce Romkocsmák népe 2012.06.26 07:52:00
„Túl sok a filozófus” (Horn Gyula) Orbán Viktor a parlamentben, egy LMP-s képviselőnek szánt válaszában nemrég beszélt a "romkocsmák félhomályában" üldögélő állástalan diplomásokról, akikkel „Dunát lehetne rekeszteni.”Nem is lenne ez jelentős dolog, ha nem a fideszes…..
rulla 2012.06.26 10:19:30
@Transylvanianmixedgrill: beletrafáltál, ő bizony értelmiségi, a részegen Székely-himnuszt üvöltözése ellenére is.
rulla 2012.06.26 11:16:59
@Transylvanianmixedgrill: Nagy volt a lendület, de bővebb ismeretek híján csak indulatos általánosítással reagáltál. Miért lennék tévedésben? Sehol nem írtam, hogy diploma = értelmiségi. Értelmiségi számomra annyit jelent, hogy nyitott szemmel jár a világban, és nem hisz semmilyen kívülről kapott információnak-agymosásnak, hanem a megtapasztalásain keresztül éli az életét.
Kövér László házelnök megírta a válaszlevelét Eli Wieselnek. "irodalmi műveiben nem lelhetők fel sem náci eszmék, sem pedig az antiszemitizmus" "Szeretném remélni, hogy egyetért velem abban, hogy az alkotó emberek alkotásában mindig az alkotás az elsődleges, és a megítélés…..
fordítógép Ez kell nekünk! 2012.06.12 15:36:00
Kedves Olvasó! A közepébe vágok, semmi tréfásnak szánt "hű de jól látom a dolgokat - összakacsintós" duma. A minap szörnyű felismerésre jutottam. Mégpedig arra, hogy az, és ami most hazánkban van, az bizony jó nekünk, így, ahogy van. Legyünk őszinték végre magunkkal! Ne ne…..
rulla 2012.06.13 20:23:13
@Arcangel: Amit leírtál, annak nagy része igaz. A sok ostoba szerencsétlennel meg nem érdemes foglalkozni, nem nyílt ki a szemük. Sokuknak később sem fog.

Ettől függetlenül, Orbánék a dicséretes gazdasági-politikai függetlenedési törekvések mellett is elmehetnek a picsába, sajnos ők sem sokban különbek a többi gazembertől.
Magyar a magyarnak addig barátja, amíg tud hasonulni vele... Észrevettem, hogy a magyar azokat az embereket kedveli, akik az övéhez hasonló házban laknak, hasonló ételeket esznek, hasonló helyekre járnak szórakozni, hasonló javaik vannak. Azokkal az emberekkel, akik másféle házban…..
Májusban a 2009. augusztusi letartóztatáskor tartott házkutatásról a Perényiben és a vádlottak világfelfogásáról esett a legtöbb szó. A bíróság nem lazít, nyáron a szakértőket hallgatják meg.   A baráti körből származó tanúk, és a Perényi 1 alkalmazottai…..
Na jó, most már azért tényleg álljunk meg egy szóra.Vona Gábor, a Jobbik frakcióvezetője felszólalásában a XX. század legnagyobb magyar államférfijának nevezte Horthy Miklóst, és azt javasolta: a volt kormányzó újratemetésének XX. évfordulója alkalmából 2013-at…..
rulla 2012.05.22 23:37:55
@Rwindx: Tényleg durva, csak kamillázni tud az ember a sok mocskos szájú, idegenszívű agymosottól...
rulla 2012.05.23 00:17:49
@pimpalini: Sosem volt rá igazán szükség, ha lehet így fogalmazni. Eddigi történelmünk során sajnos mindig és mindenhol voltak hazaárulók és idegenszívű kollaboránsok, akik kiszolgáltatták az országot az idegen hatalmaknak. Na nem az ilyen fedor-félékre gondolok - ezek maximum a szellemi holdudvaruk teraszán az elkent bolhaszar, semmi több. Napjainkban is ez megy, csak annyi a változás, hogy több erről az információnk... nem mintha ettől kevésbé lenne keserűbb a tény.
Tegnap folytatódott az ország leghíresebb mókamesterének "one-man" showja, mindenki kedvenc Gyurija bejelentette a végleges-közeli formába öntött új adóterveket.Kicsit visszaugorva az időben, Matolcsy György tavaly novemberben végén írt egy sarkalatos törvényt, amelynek az volt a…..
A bátor görögök elküldték a francba a megszorításokat, sej. Úzó legyen húzóra, éljen a bátorság, Hermész meg ne ingassa azt a buta fejét odafönt az Olimposzon, ment leváltják őt is egy pillanat alatt. Lássuk be, ha görögök lennénk mi is tiltakoznánk ezerrel: mi az már,…..
rulla 2012.05.09 10:40:33
@samuelfisher: Úgy szól a mondás, hogy régen azt nevezték antiszemitának, aki utálta a zsidókat. Ma azt, akit a zsidók utálnak.
rulla 2012.05.09 10:59:20
@Putyilov gyári melós: bizony, recseg-ropog a jelenlegi világrend, és össze is fog dőlni, szépen, dominónként. Pusztulat lesz ennek a pénzhajhász, kizsákmányoló világrendnek a vége.
S hogy mi jön utána? Ez még nagy kérdés... de akár ennél sokkal jobb is jöhet, mint ami most van.
  Kedden délután elkezdődött a Demokratikus Koalíció figyelemfelkeltő akciója az Alkotmánybíróság épülete előtt. Gyurcsányék azt szeretnék elérni, hogy a testület mondja ki, alkotmányellenes volt az a döntés, mely megakadályozta, hogy a párt önálló frakciót…..
A szerző közgazdász, az MTA kutatója  A magyar népesség jelentős hányada úgy érzi, rosszul él. A szegénység mérésével foglalkozó európai statisztikák alapján úgy tűnik, nem is nagyon téved ebben: az Eurostat idén februárban közzétett adatai szerint…..
   Most tárgyalja a parlament a személyszállítási törvényt - néhány hete ehhez kapcsolódóan a zöldek javasolták, hogy maximum 90%-os kedvezményt lehessen adni. A kormányoldal képviseletében Spaller Endre a 10%-os önrész miatt rögtön nyugdíjasholokausztot, világtól…..
Van pár szerencsétlen, akik még ebből a viszonylag pofonegyszerű ügyből is szarul jönnek ki, hiába, ha kézközelben van a szopóálarc, könnyen felugrik az ember fejére ...Societas-performansz, Ferihegyi-repülőtér, tegnap 23:00:A videót már felesleges is megnézni, sikerült majdnem…..
rulla 2012.03.30 17:44:35
Lezárult a kormány adósmentésének első fejezete. A PSZÁF január végén nyilvánosságra hozta a végtörlesztés végleges számait, majd a banki szektor tavalyi eredményeit is. Azonban a végtörlesztés hosszú távú hatása a magyar gazdaságra ma még egyelőre…..
rulla 2012.03.01 11:55:05
@delano: Ez így van. De én most arra gondoltam, hogy a kampány is direkt erről szólna: "szegény bankokat lakossági hozzájárulással próbálnánk megmenteni"
Tehát ilyesmi lenne a szlogen: a bankadó a bankokért lenne.
Székesfehérváron nagy felzúdulást keltett egy roma kulturális központ alakítása a belvárosban. A polgármester előbb maga indítványozta az átalakítást, majd a Jobbik tüntetése után, közleményben határolódott el és a közgyűlésen szavazta le saját javaslatát. A…..
2011. október 25-én kellett volna átadni a kerékpáros forgalomnak az új csepeli kerékpárutat, amit Vitézy Dávid, a BKK vezetője ígért be még az ősz elején. A Weiss Manfréd úti 2885 méter hosszú kerékpárút építése azonban néhány hete megakadt. Az iho.hu szerint a…..
Van egy elég rossz hírem. Hétfő este az Országgyűlés elfogadta a plázastopról szóló módosítót, ami gyakorlatilag előrevetíti, hogy 2015-ig ne lehessen 300 nm2-nél nagyobb alapterületű kereskedelmi építményt létesíteni. Igen, valóban építési tilalommal pörgetjük fel az…..
rulla 2011.11.22 14:01:27
Én sem értem, mi ez a nagy sírás-rívás itt... mára Magyarországon szinte mindent felzabáltak a multik és a plázák, a nagy bevásárlóközpontok. A sok hazai kis- és közepes vállalkozás emiatt javarészt tönkrement, vagy feketézve és olyan drágán árazva tudja csak felvenni a versenyt a multikkal, hogy a csóró magyar vásárlók pont ezért nem mennek oda.

Aszondja "...mert képtelenek felfogni a társadalmi jelenségek mögötti statisztikai jellegzetességeke..." - milyen társadalmi jelenségek mögötti micsoda?
Egyszerűen minden és mindenki fel és meg lett vásárolva, le lett tarolva a pálya a külföldi cégek terjeszkedése előtt/alatt.

Az építőipari lufi meg dagad(t) szépen. Az más kérdés, hogy a kutyát sem érdekli, hogy a majdan üresen kongó, és emiatt az építéshez feleslegesen erőforrást elpazarló nagy hodályok, csarnokok építésének terve is felesleges és pazarló volt.

De persze vannak, akiket ez boldoggá tesz, hogy sok vállalkozó annak idején keresett valami pénzt (ha kifizették) ezeknek lufiknak a fújásával... ahelyett, hogy a parlagon álló földeket művelnék meg... azzal máris sok finom, egészséges, HELYBEN termelt, emiatt olcsó élelmiszert lehetne az országban forgalmazni.
De legalább majd ismét kereshetnek zsetont ugyanezeknek az üres hodályoknak az elbontásával. Tipikus erőforrás-pazarló és fogyasztás-fetisiszta életszemlélet.

Egyeseknek a jelenlegi siralmas állapot sem elég "jó", hogy már jóformán csak a Hortobágyon, a Kékesen és Tihanyban nincs még pláza... talán pont ez baj, ami miatt ez szívszorítóan keserves, plázasirató poszt is készült.
Én tényleg nem értem, hogy miért ez a hír napok óta. Most egy kicsit vonatkoztassunk el az aktuálpolitikától, és attól, hogy a mindenkori ellenzéki szempontból annál jobb, minél rosszabb az ország helyzete. Ennél sajnos most sokkal komolyabb a helyzet. Nézzük madártávlatból…..
rulla 2011.10.28 12:57:16
@nu pagagyí: Nem fogják tudni úgy átadni az országot, ahogy átvették. Veszett fejsze nyele az egész; még ha akarnák is, hogy sikerüljön megállni a lejtőn, képtelenek rá, mert kurvára nem értenek hozzá.

Még jobban elkúrják az egészet, ahogy eddig. A totális kilátástalanság miatt 2014-ben tarolni fog a Jobbik, akik pedig hatalmas lendülettel felteszik a pontot az i-re, és vége, kész, totális összeomlás. Ezt a 93 036 négyzetkilométert fel lehet majd szántani és be lehet hinteni sóval.

Aztán mi lesz? Ki tudja? Lehet, hogy a majdani semmiből, ami ebből az országból pár éven belül lesz, a régi romjain talán fel lehet építeni valami jobbat. De az már nem Magyarország lesz. Csak a néhai helye.
 Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök ügyészségi meghallgatására mintegy ezer szimpatizáns gyűlt össze, akik "Veled vagyunk, Feri!" kiáltással fogadták az ellenzéki politikust. A forradalmi baloldal öregjei készek meghalni Gyurcsányért. ..
rulla 2011.10.03 19:29:30
@Megfigyelo: az intelligencia-hányados (vagy egyszerűen intelligencia, értelem) és a szerzett tudás mennyisége (tárolt információ-mennyiség) nem ugyanaz. Két teljesen különböző fogalom.

Szóval lehettek ott a fletó-szimpi-tüntin akár alacsony intelligenciával rendelkező (ostoba) egyetemi tanárok is, akik a tanári szakmához elegendő lexikális és egyéb informatív jellegű tudással rendelkeznek.
Kivéve persze a Ferit érintő infókat... szerintem ez a valószínű. :)
Véletlenül, illetve valahogyan kikerült a netre egy videó, amin a Viasat3 két reality műsorának is meglehetősen megosztó személyiségeként aposztrofált Szandra egy barátnője (Éden Levi csaja)…..