Regisztráció Blogot indítok
Adatok
asd1098760

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A köztévé idén is rászánt pár száz millió forintot arra, hogy bebizonyítsa: a mai magyar popzenéből igenis ki lehet választani harminc olyan dalt, amiből a közönség és a szakmai zsűri majd kiszedi azt az egyet, ami megfelelően képviselheti a Nemzetet, így csupa nagy betűvel,…..
Naiv ügyfél véletlenül leleplezte, hogy az Alexandránál csak személyes átvételnél nézik meg, hogy mi van a csomagban, mert ő leginkább mindent azzal fizetne: Már számtalanszor rendeltem az Alexandra Online-ról és eddig nem is volt vele különösebb problémám. Igazából most…..
asd1098760 2013.12.20 00:29:20
@igi1: Szerintem jogtalanul akarta felhasználni az utalványt zenei cd-re is de ez kivehető abból amit ír.. elég nagy disznóság :D
DE!
Nem az a probléma szerintem, amit te gondolsz, hogy probléma hanem az, hogy ennyi erővel rendelek az alexandrába 80 Szandi cd-t aztán fizetek iskolai erzsivel, mert az eladó nem nézhetné meg elvileg mi van a csomagban, viszont fizethet vele. Tehát jogosan akar vele fizetni, mert mondhatja, hogy ez biza könyv az eladónak elvileg el kéne hinnie. Tehát akkor vagy nem lehet online rendeltet fizetni, vagy lehet de akkor vegyék már a fáradtságot, hogy odaírnak fél mondatot, mondjuk hogy az eladónak ellenőriznie ebben az esetben a csomag tartalmát, nehogy már leskelődni kelljen kb. meg íratlan szabályok .. _szerintem_
Naiv ügyfélnek nem jött be a csudálatos Magic Wrap mikroszálas törülköző, ami egyedülálló módon száraz marad a vizes hajon is, de legalább olcsó volt: A Deal LX nevű internetes-kuponos cégtől szeretnék eltanácsolni mindenkit: nemrég vettem náluk egy mikroszálas…..