Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aprópiciporszem

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Szia Szaszinkó!Csatlakozom én is ezekhez a frappáns férfiakról agytevékenységet nem feltételező posztokat tartalmazó bloghoz.A minap, épp a New Yorkerben válogattam a fehérneműk között, szerettem volna meglepni a páromat, aki épp aznap este ért haza külföldről.Ott…..
Tudjuk, hogy hiányzott mindenkinek a Subba (L) iWiW. Képzeljétek, egy páran már a saját haverjukat küldték be hogy legyen ma is válogatás. Gyönyörű és tehetséges emberek, csak most, csak nektek. - Szent Biblia - Mint két tojás- Szabadíts fel- Bütyök- Tortám-…..
Úgy tűnik a Tv2-nem nem volt elég, hogy beharangozta Maria Garabaszó (ejj , de gyenge szójáték) pornós szereplését. Muszáj volt újra meghívni a bukszaszájút, hogy  Kovival karöltve Ikeában kapható hajtogatható fabábúkkal mutassa be, hogy kefélte meg a 9 srác és hogy…..
A fóliába csomagolt sajt nem tudjuk, hogy mennyire bír párologni, mindenesetre levélírónk az újramérésnél 36 grammal kevesebbet vásárolt belőle, mit ahogy azt az 1 nappal azelőtti címke mutatta. A letört darabot mi nem igazán látjuk, de persze ettől még ez is lehet a megoldás.…..
A fantomtartozásnál csak a fantomszerződés jobb, bár nyilván a két dolog együtt jelentkezik. Spidermensc néhány éve az OTP-vel kacérkodott, de mivel elfelejtették aláíratni vele a szerződést, nem tudta beüzemelni a számláját. Ami röviddel ezután megszűn, viszont azóta egyre…..
aprópiciporszem 2008.01.09 16:57:12
Azért irigylem, hogy van ideje évek óta ilyen sz@rsággal foglalkoznia...Lehet még élvezi is. ;-)
A Homár egyik nagyapja megyei bírósági elnök volt, egyetlen nagynénje ügyvéd, úgyhogy kedden egészen megrázta a hír a tárgyalóteremben megvert és székkel megdobált bírókról. Másfajta rázkódást okozott a micimackó által talált backdoor kommunikációs gyöngyszem "egy…..
aprópiciporszem 2008.01.09 16:50:53
Nem hiszitek el, hogy ki lesz az idei operabál sztárvendége! Alap esetben persze ki a fenét érdekel, de az alább következő, minden ízében remekbeszabott hírre kárörvendően kaptuk fel a fejünket: Február 2-án rendezik meg az idei Budapesti Operabált. A rendezvény sztárvendége a…..
aprópiciporszem 2008.01.09 16:45:25
O\A bál egy óriási smúz party. De legalább most röhöghetek a markomba, ahogy a sok f@sz kléjdermanra bólogat, majd tapossák egymást a svédasztalnál. Szánalmas.
aprópiciporszem 2008.01.09 16:46:34
Remek felsőoktatásbeli videóklippel örvendeztetett meg minket egyik olvasónk. Bár a kép és a szöveg összhangja nem teljes - hiányoljuk példának okáért a kopuláló dékánt - de a raggamuffinos előadásmód és a remek verses fordulatok így is elszórakoztattak. Vegyétek,…..
aprópiciporszem 2008.01.08 16:41:33
Sarasvati: te tényleg meg akarsz felelni az itt kommentelőknek? Szerintem egyébként f@szság, hogy az alapján ítélnek meg, hogy hol végeztél. Vidéki fősulikon is tanítanak koponyák, míg én a BME-n is találkoztam lúzerrel, aki nem tudom hogy taníthatott ott...
Hiába folyik ki mindenkinek mindenén a BKV, sajnos újra az arcpirító surmóság mezejére léptek. Az Index is lehozta, hogy a BKV 6-án és 7-én nem bünteti meg a lejárt bérlettel közlekedőket. Erről azonban sajnálatosan nem értesítették ellenőreiket, akik rögtön 12 rugóra…..
ToMe az év legkeményebb klubjában járt, ahol nem csak a külföldi djket hajtják el csuklóból, de a jelek szerint a fix áras cigik sajátos törvények szerint ezer forintba kerülnek a rácellukszozott öngyújtók miatt: történt hogy multhéten bulizni indultunk egy budapesti clubba,…..