Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Forza Juve !!!

0 bejegyzést írt és 798 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus a Benfica elleni 2-1-re elveszített torinói meccs után kötelező győzelemre készül, vasárnap az újonc Monza csapatához látogat. Massimilianio Allegri feje az eredmények mellett számos hiányzó miatt is fájhat, hiszen Federico Chiesa, Paul Pogba, Manuel Locatelli, Adrien Rabiot, Kaio Jorge…..
A rövid győzelmi sorozattal a Juventus megkezdte a felzárkózást a bajnoki tabellán, azonban a címvédő Inter elleni 1:1-es döntetlen, majd az azt követő hazai vereség a Sassuolo ellen megtörte a csapat lendületét, s a listavezető AC Milan-Napoli páros 13 pont távolságra került. Massimiliano Allegri…..
A Serie A izgalmas, ám a Juve számára korántsem a kötelező győzelmet hozó első fordulója után a következő ellenfél az Empoli lesz az Öreg Hölgy számára, méghozzá Torinóban.  Massimiliano Allegri csapatából természetesen hiányozni fog a minap távozó Cristiano Ronaldo, azonban ezen kívül nagyjából…..
Forza Juve !!! 2021.08.28 22:40:39
@venember83:
Nézőpont kérdése az Empoli szurkolók nem kis ajándékot kaptak :)
Forza Juve !!! 2021.08.28 22:52:33
@The king of alibis:
Legalább akkor a padon lenne egy minőségi KP ha máshol nem XD
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Forza Juve !!! 2020.11.04 18:24:14
@Rocky80:
Szerintem Arthura gondoltak.
H jól rémlik volt egy autobalesete ahol minimálisan meghaladta az alkohol szintje a megengedettet.
Forza Juve !!! 2021.05.17 15:49:19
@venember83:
Köszi
Valamiért úgy rémlett, hogy már nem a koefficiensek fognak számítani hanem a helyezés. Akkor valamit jól benéztem.

Kupa döntő ide vagy oda szerintem az Atalanta nem fog hétvégén kikapni a Milantol.
Nem érdemeljük meg a BL indulást de annak azért tudnék örülni ha az afrikaiak maradnának le róla.
A Juventus igazi hatpontos mérkőzésre készülődik, azonban a korábbi években megszokottaktól eltérően, ezúttal már nem a bajnoki cím megszerzése a tét, hanem az, hogy a zebramezes csapat biztosítsa helyét a bajnokság legjobb négy együttese között, s így a Bajnokok Ligája következő kiírásának…..
Több hírforrás egybehangzó állítása szerint a Chelsea és a Manchester City arra készül, hogy visszalép részvételétől a napokban bejelentett Szuperligától, s ezzel az egész projekt kútba eshet. A BBC riportere, Dan Roan számolt be elsőként arról, hogy a Chelsea ilyen lépésre készül, később azonban…..
Egyre kétségesebbé válik Paulo Dybala jövője a Juventusnál, mert a legújabb sajtóértesülések szerint az Öreg Hölgy visszavonta az új szerződésre vonatkozó ajánlatát. Az argentin támadó jelenlegi, évi 7.5 millió eurós bérezést biztosító szerződése 2022 júniusában jár le, s a Juventus korábban új…..
A minap a liga bejelentette, hogy az őszi harmadik fordulóban elmaradt Juventus - Napoli meccset mégsem március 17-es fogják megrendezni, amint arról döntés született mindössze pár hete, hanem a két érintett klub kérésére az időpontot áttették április hetedikére. A koronavírus-fertőzések miatt a…..
A Juventus korán elbúcsúzott a Bajnokok Ligájától, s így mostantól gőzerővel dolgozhat azon, hogy ledolgozza hátrányát a tabella első helyén álló Interrel szemben. A jelenlegi tíz pontos hátrány némileg csökkenhet, amennyiben a zebramezesek sikerrel zárják az április 7-ére halasztott mérkőzésüket a…..
Forza Juve !!! 2021.03.14 17:24:24
A Juventus bejelentette, hogy a csapat újabb játékosát vesztette el sérülés miatt, mert Merih Demiral könnyebb izomsérülést szenvedett az FC Porto elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő során, s így előreláthatólag 20 nap pihenőre kényszerül. A török válogatott védőnek nem volt jó estéje kedden, mert…..
A csoportkörből csoportgyőztesként továbbjutó Juventus a Bajnokok Ligája kieséses szakaszában folytatja a küzdelmet a régóta áhított európai serlegért, s szerda este a nyolcaddöntő első mérkőzésére az FC Porto otthonába látogat. Andrea Pirlo 22 fős keretében helyet kapott Leonardo Bonucci és a…..
Az AC Milan otthonában aratott, majd a Sassuolo fölött elért hazai 3:1-es győzelem után a Juventus vasárnap este visszatér Milánóba, ahol ezúttal az Inter csapata fogadja majd, s a torinóiaknak lehetősége nyílik arra, hogy újabb három pontot szerezzenek közvetlen vetélytársaik egyikével…..
A Parma elleni magabiztos 4:0-ás győzelmet követően a Juventus az esztendő utolsó mérkőzésére készül, amelyen a szezon során mindeddig gyengélkedő Fiorentina csapata látogat a címvédő otthonába, az Allianz Stadiumba. Andrea Pirlo keretéből bizonyosan hiányzik majd Arthur, aki az Atalanta elleni…..
A Juventus még továbbra is adós a jó játékkal a bajnokságban, azonban, ha küzdelmesen is, győzelemmel zárta a torinói városi rangadót és a Genoa otthonába tett látogatást is. Most ennél lényegesen nehezebb feladat vár a címvédőre, hiszen az élcsapattá előlépő Atalanta látogat Torinóba. Andrea Pirlo…..
Forza Juve !!! 2020.12.16 19:50:43
Forza Juve !!! 2020.12.16 19:55:09
@bartender:
Persze előtte már mások is hibáztak de szerintem túlságosan behátrált Bonu.
Forza Juve !!! 2020.12.16 20:40:27
@babo0410:
Egy sör kevés lesz.
A Juventus a szezon legjobb teljesítményét nyújtotta a Camp Nou-ban, s a 3:0-ás diadal csoportgyőzelmet ért a zebramezeseknek, akiknek nem szabad visszavenniük a lendületből, s a papíron könnyűnek ígérkező bajnoki mérkőzésen kell begyűjteniük a három pontot a Genoa otthonában. Andrea Pirlo…..
Forza Juve !!! 2020.12.13 19:22:53
Forza Juve !!! 2020.12.13 19:28:24
A Juventus az FC Barcelona otthonába látogat, s mivel mindkét csapat biztosította már helyét a Bajnokok Ligája legjobb tizenhat együttese között, így az összecsapás tétje csupán az maradt, hogy melyik fél folytathatja csoportgyőztesként. Andrea Pirlo keretéből sérülés miatt hiányozni fog a…..
A Juventus magabiztos, tetszetős és eredményes játékkal aratott 3:0-ás győzelmet a Dinamo Kijev ellen, s ma este már a bajnokságban folytathatja formáját, ahol városi rangadó vár a címvédőre, ugyanis a Torino FC látogat az Allianz Stadium-ba. Andrea Pirlo keretéből sérülés miatt hiányzik majd Gigi…..
Forza Juve !!! 2020.12.05 19:41:05
Forza Juve !!! 2020.12.05 19:49:22
Forza Juve !!! 2020.12.05 19:54:48
@BellaDona:
El se hiszem.
De ez a VAR még a szurkolást is nagyon megöli.
A Juventus védője, Merih Demiral izomsérülést szenvedett a tegnap esti mérkőzésen, s így könnyen lehet, hogy 2020-ban már nem léphet pályára a zebracsíkos mezben. A török védő idő előtt elhagyni kényszerült a pályát a Dinamo Kijev elleni, a Juventus 3:0-ás győzelmével végződő Bajnokok…..
Forza Juve !!! 2020.12.03 21:12:05
@Pjanista:
Na meg ugye a vàlogatottba se kellett volna sérülés után minden meccsen játszatni...
A Ferencváros elleni hazai győzelemmel a Juventus bebiztosította helyét a Bajnokok Ligája legjobb tizenhat együttese között, azonban a csoportkör még nem ért véget, s a torinóiak még harcban lehetnek a csoportgyőzelemért, s szerda este a Dinamo Kijev csapatát fogadják az Allianz Stadiumban. Andrea…..
Forza Juve !!! 2020.12.02 21:25:10
A hétközi nemzetközi kupamérkőzésen a Juventus biztosította helyét a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában, s szombat este már a bajnokságban folytatja, az újonc Benevento otthonába látogatva kell megszereznie mindhárom pontot. Andrea Pirlo keretéből továbbra is hiányzik a csapatkapitány…..
Forza Juve !!! 2020.11.28 20:50:15
@babo0410:
És ez az egész jó teljesítmény mire volt elég ? Én azért jóval többet várok a játékosainktól minthogy egész jók legyenek egy benevento ellen. Ezeknek a fiataloknak fel kéne szántaniuk a pályát hajtania kellene őket a bizonyítási vágy ( igaz minek ha már 20 évesen 3-4 millió € keresnek)
De Ligt és Demiral az akit ki lehet emelni a fiatalok közül a többiekkel sajnos nem leszünk kisegítve, pedig Kuluban láttam valamit de egyenlőre ő is nagy kérdőjel.
Én is a fiatalítás mellett vagyok de ne dobáljunk ki 40 milliókat olyanokra akiknek összesen volt 10 jó meccse.
A Juventus 4:1-es győzelemmel térhetett haza Budapestről, s a Bajnokok Ligája csoportkörének keddi játéknapján a Ferencváros csapatát fogadja. Andrea Pirlo keretéből továbbra is hiányzik Giorgio Chiellini és Leonardo Bonucci, míg Gigi Buffon izomfáradtság miatt hagyja ki a találkozót, s ez azt…..
Forza Juve !!! 2020.11.24 22:14:43
@babo0410:
Elvileg a Juve is egy nagy csapat mègse úgy játszik egy Fradi ellen... pedig nekünk nincs is annyi komoly hiányónk
Közben 0-2 a Barcanak.
Forza Juve !!! 2020.11.24 22:26:17
A Juventus győzelemmel és három ponttal tért haza Budapestről, s a bajnokságban folytatja, ahol a Lazio otthonában kell megtalálnia formáját, mely újabb bajnoki cím felé vezetheti. A hétközi Bajnokok Ligája forduló során a Juventus 4:1-es győzelmet aratott a Ferencváros vendégeként, míg a római…..
A Juventus Budapesten, a Puskás Arénában csap össze a Ferencvárossal, s a járványhelyzetre való tekintettel csökkentett létszámmal ugyan, de a mérkőzésen nézők is lesznek majd a lelátókon.  Andrea Pirlo keretében ott lehet a koronavírus-fertőzése után visszatérő Cristiano Ronaldo, valamint Giorgio…..
A Juventus továbbra is keresi formáját, s hét közben csalódást keltő teljesítménnyel szenvedett 2:0-ás hazai vereséget az FC Barcelona ellen. A csapat most az újonc Spezia otthonába látogatva próbálja elkapni a fonalat,s begyűjteni mindhárom bajnoki pontot. A zebramezesek keretébe visszatérhetett a…..
Forza Juve !!! 2020.11.01 16:18:23
@alessandrinho:
Giovinco azért nem egy futó bolond volt, Chiessaban egyenlőre mást nem látok csak ész nélkül előre.

Ronciiiii
Forza Juve !!! 2020.11.01 16:27:47
Forza Juve !!! 2020.11.01 16:39:45
@babo0410:
Ronaldo egy szívműtét után is már edzene másnap míg a mi kis gyémàntunk egy náthàval 2 hétig az àgyban haldokolna...
Kis túlzással kettőjük között ez a különbség.
A Juventus győzelemmel kezdte az idei Bajnokok Ligája-szezont, s a csoport második játéknapján egy igazi rangadóval folytatja, hiszen szerda este az FC Barcelona látogat Torinóba. Andrea Pirlo keretéből sérülés miatt bizonyosan hiányzik majd Alex Sandro, Giorgio Chiellini és Matthijs de Ligt, míg…..
Forza Juve !!! 2020.10.28 23:31:59
@Andras74:
Helyében én se jönnék vissza max 10-15 millás fizuért cserébe.
Forza Juve !!! 2020.10.28 23:34:16
@juve28adam:
Végén még vissza sírjuk Khedirat XD