Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kétkedéssel teli (törölt)

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kinéztem ma a NAV-os tüntetésre, mert kíváncsi voltam, mekkora tömeget mozgat meg a Horváth András-ügy (mely véleményem szerint a legnagyobb botrány őszöd óta.) A Roosevelt Széchenyi István téren sikerült elcsípnem a menetet, és elsőre igencsak meggyőzőnek tűnt az egybegyűltek magas száma, rég…..
Krumpliosztás lesz december 14-én, szombaton a XI. kerületben. Virág elvtárs szelleme úgy tűnik elszabadult, igaz, a XXI. századhoz mérten, mert azért teljesen nem lesz ingyen az a krumpli, és lakcímkártya is szükséges hozzá. A tömeg garantált...
Háromból kettő dohánybolt veszteséges - itt az idő tehát, hogy a kormány ötletbörzét tartson, mivel is lehetne kihúzni a veszteséges trafikokat a slamasztikából? "Információink szerint a kormány a trafikok megsegítésére újabb termékkörbővítésre készül, amivel a…..
A Váci utca helyre pofozása nagyon klassz dolog. Meg úgy általában tetszik az, amit Belváros-Lipótváros a közterületekkel művel az utóbbi években. De azokat a képeket, melyeket Jackonod töltött föl a Párizsi utca új burkolatáról, kicsit hümmögve fogadtam. Olyan ez, mint a…..
Csenyéte (via Google Street View) Vendégszerzőnk, Forgács István írása. * Nem, ebben az írásban sem arról lesz szó, hogy rájött volna bárki is – főleg én nem –, hogy mit kellene kezdeni a hazai cigány-üggyel, mint problémahalmazzal. Arra viszont most érett meg az…..
"Feltünő kevés parkja van a fővárosnak, ezért hiba volna a már meglévőket holmi ujonnan tervezett muzeumokkal beépiteni." Budapest bajai, 1913. november 27. [via: Fővárosi Blog via: Budun archívum]..
kétkedéssel teli (törölt) 2013.12.18 22:35:06
@die nadel: mért kéne a gyökerek között? Út is van befelé, gépek mindent bevisznek. Csak a barmok gondolják, hogy választási évben tarvágnak. Téged is Gyurcsány fizet?