Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nina Otherside Mercy

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fehér Fény VÍZ, az élet 2015.02.16 11:50:56
Valaki azt mondta nekem, hogy a ténymániások képtelenek felfogni, hogya íznek van DNSE. Kedves birkák, akkor íme a TÉNYEK!!Minden, ami élő vagy az élettel kapcsolatosa, van DNSE. A víz nem élő, de belőle jön az élet, ezért van DNSE. AMinek van DNSE, emlékezni is tud. Nyilván nem úgy, mint az ember,…..
Na erről beszéltem. Annak ellenére, hogy tisztában vagyunk vele, hogy a pinken kívül rengeteg szín (igen, a fekete nem az) létezik, mégis az a helyzet, hogy a kislányokat gyakorlatilag a kilencvenes évek eleje óta a szülők (nagy százaléka) szinte kizárólag pinkbe ruhácskákba…..
A rajongói klubok szerte a világon óriási üzletet rejtenek magukban. A csodálat-vezérelte kollektív lázban égő tagok csilliómillió pénzt költenek mindenféle vicikvacakra, legyen szó a Star Trektől a kolbászokon keresztül a celebekig bármiről. Moszkva külvárosaiban azonban…..
2015. március 15-én nyílik az a kiállítás a londoni Victoria & Albert Museumban, mely a híres divattervező, Alexander McQueen munkásságát, a divat világához való különleges viszonyát és az általa kreált, ikonikus csodákat mutatja be. A 2011-ben New Yorkban megrendezett 77…..
sheabouteverything Gothmas 2014.12.10 18:45:50
Többek között onnan lehet tudni, hogy itt a december, hogy az egyébként bojkottált sarki cba-ban alapzajként csilingelnek a száncsengők és hazafelé a busz dugig van azzal a két fiatal anyukával, akik a karácsonyi vásárból hatalmas karácsonyi dekort (és gyerekeket) cipelnek,…..
Nem vagyok egyedül ha azt mondom, a fekete színt kedvelem a leginkább, gyakorlatilag képtelen vagyok nem felhasználni, legyen szó ruhákról, kiegészítőkről, sminkről, stb. Az viszont eddig eszembe se jutott volna, hogy ételeket is eszerint válogassak össze. Pedig van rá lehetőség, de még…..
Pólóügyben jó helye jársz a Barátságos Tölgynél, a szokásos halálfejes-csontvázas motívumok igényes grafikával.  ..
Nina Otherside Mercy 2014.12.01 22:13:42
Az internetadó margójára:    ..
A konyha veszélyes hely. Forró víz, forró olaj, forró sütő, tényleg. De van az emberi bénázásnak az a fokozata, a józan észnek a teljes hiánya, amire már nincs mentség. Bár becsúszott az összeállításba pár pinterest fail is, de legyünk őszinték, a képen látható alkotás…..
Stacey Baker valamivel több, mint egy éve kezdte posztolgatni női lábakról készített fotóit az Instagramon. Most, hogy túl van az 500. képen, több, mint 22.000 követője van. A LensCulture szerkesztőjével, Jim Casperrel készített beszélgetésében elmondta, hogy ahogy rótta New…..
A japán gót loliták már örülhetnek, megérkezett Burger Kingbe a gót-burger, ily módon napi outfitjükhöz tökéletesen igazíthatják napi eatfitjüket is. A Kuro Diamond és Kuro Pearl burgerekben fekete a sajt, fekete a fokhagyma szósz és a természetesen a hamburger zsemle is az. A…..
Nina Otherside Mercy 2014.09.17 14:35:44
Ezt is megértük, végre kijött a Fame után a második  Lady Gaga illat is, az Eau de Gaga. A két évvel ezelőtti Fame az első fekete (igen, maga a parfüm is fekete volt) illatként lopta be magát a köztudatba, ez az új csoda pedig nőket és férfiakat egyaránt egy rejtélyes-misztikus…..
Halleluja, itt a facekini a kínaiaktól: véd a medúzáktól, a nap káros sugaraitól és roppant szexi. Szerencsére vége a szezonnak a Balatonon, de azért jövőre sem összekeverendő a különböző egyéb maszkokkal, mutatjuk a különbséget: És íme néhány divatfotó és a…..
Nem. Ez nem az a vakond. Ez a lény és tanulságos kis története egy német úr, bizonyos Werner Holzwarth fejéből pattant ki, amelyhez Wolf Erlbruch készített bájos grafikát. Ez első kiadás 1989-ben látott napvilágot, azóta a mesét 27 nyelvre fordították le. Jómagam…..
Oroszhon Apróságok 2013.12.12 15:40:42
Először is kezdem a jó hírrel: december 23-án utazom haza. Viszont azonnal utazom vidékre, úgyhogy Pesten csak 29-től leszek, a szabadság végéig, azaz január 5-ig. Utána a tervek szerint csak májusban leszek otthon. Viszont előre szólok, hogy most kevés emberrel tudok…..