Regisztráció Blogot indítok
Adatok
G.miki

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Ez itt Carol, a pincérnő, ő meg Simon, a buzi." Nézi az ember azt, amit hírszerkesztés néven művel a közmédia, és nem hisz a szemének. Itt van most az Együtt-PM látványosnak szánt, de meglehetősen gyerekes akciója a Fidesz-székháznál, aminek során fogták magukat és öten…..
G.miki 2014.01.21 09:48:03
@­regress:
"Mikor teszem azt Berkecz Máriát nemcsak kirúgták, hanem vaginálisan motoztatták, biztos ami biztos kétszer is, a beazonosíthatatlan rendőreikkel, akiket 2006-ban is bevetettek az MSZP ellenésgei ellen ?"

"2002 májusában megállapodott Bártfai Bélával, a Miniszterelnöki Hivatal akkori közigazgatási államtitkárával munkaviszonya közös megegyezéssel való megszüntetésében. Posztjáról 36 havi (21,6 millió forintos) végkielégítéssel és 10 millió forintos hallgatási díjjal távozott, és megtarthatta a 4,4 millió forintra becsült értékű Mitsubishi Galant típusú szolgálati autóját is."

Azért ő sem volt egy tipikus szűzmária, na.. a vegzálást mondjuk elítélem.

"A normálisakhoz..
Tényleg ezta teves MSZP-s bagázst akarjátok viszontlátni?"

Akarja a franc...
Alig pár hónappal azután, hogy csúnyán megbukott a köztévén Rákay Philip egymilliárd forintba kerülő, csujogatós-erőspistás kuItúrmaratonja, az Itthon vagy – Magyarország szeretlek, új műsorral jelentkezik a zenetévés múltú MTV-intendánsból lett vezérigazgató-…..
A zenetörténelem egyik legdurvább bűnügyében hirdettek ítéletet ma Ian Watkins volt Lostprophets-énekes ügyében, ahol azt döntötték el, hogy milyen büntetés jár a frontember által elkövetett pedofil bűncselekményekért. Watkins korábban teljes beismerő vallomást tett,…..
G.miki 2013.12.19 08:55:36
@Mad Mind:
Persze, legyünk liberálisok és veregessük vállon a csávót, miután egy pár hónapos babát akart a farkára húzni drogos gőzben. Jó is lenne, mi?

@videki gyerek:
Így van, felháborító világban élünk. De nálad is van lehetőség kilépni ebből, csak lehetőleg úgy legyél öngyilkos, hogy másoknak ezzel nem ártasz. (Értsd: ne ugorj rá az autopályára vagy a metrósínre.)
Köszi!

Ja, élljen Dopeman!
Az Európai Unió ismét "jó" példával szemléltette a központosított bürokratikus rendszerek hatékonyságának hiányát. A cukorral kapcsolatos áfacsalások ügye Horváth András nélkül nem lenne téma. A kormány ugyan a végletekig elmenne a dolog szőnyeg alatt tartása…..
A gömbvillám a legkülönösebb rejtélyek egyike, mely teljes mértékben ellentmond a fizika törvényeinek. Szinte bárhol képes, akár a semmiből is felbukkanni, még a víz alatt, a tengeralattjárók fedélzetén is találkozhatunk vele! Vajon mi állhat a jelenség hátterében? Igaz…..
G.miki 2013.12.17 20:50:13
@wmiki:
Így, ahogy mondod, kedves apostoli barátom!

Nem vesződök azzal, hogy megpróbálom elmagyarázni századjára; van akit nem lehet megmenteni. A reiki és a szűzmária legyen veled... :o)