Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csabáné Pálfi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több százmillió euró áramlik a világ leggazdagabb országaiban lévő titkos bankszámlákra, valamint offshore országokba azokból a fejlődő országokból, ahol a legnagyobb szükség lenne a befizetett adóra. A javak szegény országokból a gazdagok felé irányuló szabálytalan…..
André Goodfriend amerikai ügyvivőnek kitiltási akciója megcsúszott. Egyre inkább nincs összhangban az állítólagos tényekkel. A háttérben playback, de André valahogy nem érzi a ritmust. Kiáll és mondja, majd teljesen belekeveredik. El akarja hitetni a magyarral, hogy ő meg a…..
„A világ energiapiacát átrajzoló palagáz-forradalom riasztó árnyoldalairól közölt átfogó elemzést a Greenfo.hu környezetvédelmi hírportál. Az írásból kiderül, hogy egyre sokasodnak a szilárdabb kőzetekben megbúvó óriási gázkészletek felszínre hozásával járó…..
Csabáné Pálfi 2015.01.05 08:40:47
@Spéter46: Milyen töxupi is a palagáz:

www.origo.hu/idojaras/20110707-palagaz-betiltas-usa-franciaorszag-tudorak-es-berobbano-csapviz-ezert-kockazatos.html

Tődőrák, belobbanó csapvíz, földrengés, tönkretett vízkészlet,a CO2-nél hússzor erősebb üvegházhatású metán.

Ez kell ám nekünk, de komolyan, tényleg!
Az USA nem csak Romániában sündörög,hanem itt is, Lengyelországban is, Ukrajnában meg főleg.
Csabáné Pálfi 2015.01.05 08:58:15
Nekem az a gyanúm, hogy az orosz - amerikai geopolitikai konfliktusába Magyarországot, vagy leginkább a magyar kormányt, ilyen brutális módon a baloldal hathatós támogatásával keverték bele.Lehet, hogy Amerika, a baloldal "kérésére" készített elő egy olyan akciót, mellyel ha…..
Csabáné Pálfi 2015.01.05 08:28:08
@Free-Press: Nem a jelenlegi tőketartozás lesz átváltva, hanem az elszámolás utáni. A korábbi átvátást nem előzte meg elszámolás. Amikor azt mondták, hogy nem a jelen árfolyamon fog történni az átváltás, akkor még nem tette közzé az MNB azt az elszámolási képletet, amitől hanyattestek a bankok. E képlet értelmében a túlfizetések a KÉSŐBBI KAMATOS KAMATAIKKAL EGYÜTT csökkentik a tőketartozást, mégpedig az akkori aktuális árfolyamon elszámolva. Ez egy exponenciálisan zsugorodó tőketartozást jelent, a végén ez lesz majd átváltva.
Kaktuszliget címen jelent meg a Quimby új lemeze december elején. Sok egyéb mellett először a címről faggattuk a zenekar frontemberét, Kiss Tibort (a képen jobb szélen) és a „nemzet metronómját”, a dobos Gerdesits Ferencet, mindenki Fasziját (a képen jobbról a második). A…..