Regisztráció Blogot indítok
Adatok
snowflake

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kedvezmény alatt áremelés párja a speciálisan korlátozott kóstolómenü, illetve a zónaadagok, amit szintén elég sok helyen alkalmaztak ünnepelt vendéglátósaink. Fist boy a Kaledónia Pubban futott bele a felettébb gáláns ötdarabos menübe, de ezen még nem akadt ki. A pohár…..
Jobb helyeken, mint amilyen Sydney, a zsebesek/csalók fotóját minden benzinkútra kiteszik, ezzel is nehezítsék tevékenységüket. Foma egy hasonlóan bátor kezdeményezést talált egy vicces házi készítésű körözvény formájában. Az ördögi bűnözőóriást már nagy erőkkel…..
Hepiend alert! A Volánbusz egy hónap után kiderítette, hogy Attila fiának a szabályzat szerint nem járna kártérítés elhagyott böröndje után, mert saját maga pakolta be, nem a sofőr. Viszont miután a sofőr is hibázott (illetve a levél a Homáron megjelent),…..
Valószínűleg napokig tartó, rosszindulatú, embertársainkat megalázó röhögéssel ajándékozott meg minket a Magyar Márkaszövetség, miután beszopták az egyelőre ismeretlen reklámügynökségük remek ötletét, és verspályázatot hirdettek. Igen, Szerelmes verset kell írni olyan…..
Orsi mindent elmond, mi meg némán lógatjuk a páncélos fejünket hozzá: A Soroksári úton található a Ferencvárosi malom, melynek szomszédságában eddig egy remek kis malomipari bolt üzemelt. Jómagam és sok-sok őrült otthoni kenyérsütögető ismerősöm szerettünk ott vásárolni,…..
snowflake 2008.02.05 21:23:48
Úgy látszik, az egész nyugati világ ugyanabból a település-adatbázisból dolgozik. Tavaly nyáron megjárta a hazai online sajtót a hír, hogy a cnn.com időjárási rovatában a választható magyar települések között van Cigánysor. Hónapokkal később most Oroszországból kaptunk…..
snowflake 2008.02.05 11:51:41
Szép történet, éppen hogy nem szerelmes, pedig van benne nő és férfi, előbbiből kettő is. A tanulság: ha Szentendrén parkolsz, nagyítsd ki a parkolójegyet, vagy kénytelen leszel fogatlan asszonyokat abúzálni. Részletek hajtás után: Egy tegnapi, kellemes délelőtt története.…..
Helykitöltő Hiánypótló új sorozattal jelentkezik a Homár ezentúl hétvégénként, a heti/havi legjobban pörgő sztorik csokrával. Azon kedves olvasóink, akik lemaradtak volna a legnagyobb anyázásokról, most hirtelen bepótolhatnak mindent. A 4. heti top 5 helyen az Ikea…..
Avagy a szekszuális frusztráció nem jó tanácsadó. Csak tippelni tudunk, hogy a kolléga  a remittendára gondolt, de majd biztos bekommenteli, aki okosabb...
snowflake 2008.02.01 17:07:39
Már nem divat az éves bérlet, vagy miért akarta Leó visszavinni az övét az Akácfa utcába? Akárhogyis, nem volt elég gyors, mert az előző három ügyfél már kipucolta a kasszát, a becsületes büntetésfizető állampolgárok pedig még munkában voltak:Régen sokat mérgelődtünk…..
Szezonális felárazás a MediaMarktban! Csak most és csak azoknak, akiknek beborsódzott a hátuk szegény Heath Ledger halála hallatán és bánatukat konzumálásba fojtanák. Az ígéretes színész filmjei ugyanis Szilvi szerint hirtelen egy ezressel drágábbak lettek:Nagy rajongótok…..
Még mindig parkolás, illetve egy gyors közérdekű informálódás. Oldbear a XIII. kerületben parkolt eddig féláron, ám a kedvezmény misztikus körülmények között mára virradóan eltűnt. Mi ilyenkor a teendő? 2008. február 1-től a Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft.…..
Zorgon egy igazi kisközösségi szarkavarást dokumentált alábbiakban. A problémája igen egyszerű, új szomszédai lettek az igen mulatságosan Hegyvidéknek nevezett kerületben, akiknek semmise jó, bárhova parkol. Nemtetszésüket eleinte verbálisan tudatták, a következő parkolóhelyen…..
A pucércsajos kártyanaptár nem adja magát olyan könnyen, mint az egyéb halálraítélt papíralapú tartalmak. Bár naptár funkcióját átvették a mobiltelefonok, mindenképp mellette szól, hogy pucér csaj van rajta. Éva a hagyományőrzés eme szimpatikusan békés fajtáját fedezte…..
snowflake 2008.02.01 11:05:07
Dpeti jóhiszemű felhasználó, de ettől nem lett sikeresebb ember. Hiába jelentett be egy hibás parkolóórát, a Fővárosi Közterületi Parkolási Társulás annyira smucig, hogy már az eddig ilyenkor jutalomként adott egy óra ingyen parkolást is sajnálja:A mai napon a belvárosban…..
Igazán szép, sokoldalú sztorit írt meg Marci a Homárnak: adva van egy überjófejként pozícionált, tegeződős kereskedőcég, egy nőkkel szemben előítéletes, és (a levelében) eléggé offenzív hangot megütő vásárló + egy nőnemű biztonsági őr + egy jó nagy kuncsaftalázás.…..
Bájos, táncos, bajuszos. Semmi szex, sok nevetés. Ha dj-k lennénk és nem ügyetlen, meszes pálcalábú állatok, napestig csak ezt remixelnénk. Így viszont csak összekarcolnánk a lemezeket. A film persze indiai, telugu nyelven, ami a jelek szerint tökéletes eszköz a mókás-diszkós…..
Schengenné felháborodásának ad hangot, amiért Frankfurtból hazafele több ízben atomjaira szedték a reptéren, mezitlábra vetkőztették, illetve alaposan le is tapizták. Hát vmire mégiscsak jó ez a fenenagy terrorelhárítás.Frankfurtból jönnék haza az éves sales meetingröl…..
 Valahogy el van átkozva az V. kerületi Zrínyi utca. Az, amelyik pont szembe kapja a Bazilikát, nemrég sétálóvá alakították, és a Bazilika felőli oldala hirtelen tele lett butikokkal, kocsmával és pálinkabolttal. Na tavaly itt már becsődölt a Suitcase nevű kellemes…..
A Homár nem szívesen lakna olyan társasházban, amelyiket a Zuglói Vagyonkezelő közösképviseli. Oldalukon azt írják, "divíziónk 20 fővel, több mint tízezer társasházi albetétet kezel". Ha egy email elolvasása 14 hónapjukba kerül (a válasz ugye még kitudja), mennyi…..
Folytatódik a BKV tavaly indított fergetegesen pszichedelikus reklámhadjárata. A környezettudatos 3D-s örömmetrózajkoncert után most repiajándékokkal próbálják rendre szoktatni utasaikat. Péter jutalma ez a pufi golyóstoll volt, amiért 30 napos bérletét nem a havibérletes…..
Koes záróra előtt menekülő boltosokat fogott a Westendben - ezúttal a génkezelt kísérleti állatok haltak meg hiába. A pánikba esett harmincasok kedvenc helyén, a Clinique üzletében nem a pénz az úr, lobogtathat előttük akár böröndnyi tízezrest, nem engedik be a…..
Tékozló Homár Napi mávozás 2008.01.28 14:08:01
Ma még nem mávoztunk, úgyhogy - főként a remek kép miatt - itt egy ugrópont a M.Á.V. blog posztjára, ami egy olyan különleges vonatról szól, amin nem csak csókosok utazhatnak.  ..
Harcostársunk, BKV Figyelő ismét egy remek darabbal lökött egy nagyot a közkedvelt városi legendán, miszerint a kínai büfékben kutyát/macskát árulnak. Elmélete szerint a falon pihenő csúzli nem önvédelemre szolgál... Mostanában egyre sűrűbben eszek a kínaiban, ez a sült…..