Adatok
Judit Németh
0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Pirozskit – pirogot – már több változatban is készítettem, le is írtam. Azt is, hogy bármi lehet pirog, amiben valamilyen tésztát valamilyen töltelékkel kombinálunk. Ennek ellenére vannak speciális fajtái is, ilyen például a csebureki. Ez a változat – úgy mondják – a krimi tatárok étele eredetileg.…..
Judit Németh
2013.12.16 20:36:05
Nos az én anyukám rendszeres szokott csinálni..Mi darált sertés húsból csináljuk egy kicsi vízzel van fellazítva a hús és még kaprot is teszünk bele meg persze zöldhagyma szárát vagy snidlinget,só bors. A tészta az liszt víz és egy csöpp só és nem rossz másnap sem,a titka nálunk az hogy olaj és zsír keverékében van sütve attól lesz egy kicsit buborékos a tészta de vigyázva kell sütni,mert ha durran akkor nagyot és veszélyes,de azt mondom megéri,úgy hogy hajrá...
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz