Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PAPÓ38

0 bejegyzést írt és 145 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kellett venni valami háztartási gépet, éppen Budaörsön, ott a Media Markt, hát alig sikerült. Az ember és felesége bemennek, viszonylag hamar kiszemelnek egy ilyen holmit, mert túl akarnak lenni rajta,az ember keresi az…..
PAPÓ38 2015.08.12 15:09:51
@Doberdo: Apropó Auchan. Kávéfőzőt 5-jére sikerült náluk vennem. Egyik esetben a gép hiányos volt. Valaki "eltulajdonította" a tejet felszívó műanyag csövet. Mikor visszavittem a gépet még élcelődtek is rajtam, hogy az üzemanyag árán simán vehettem volna egy műanyagcső darabot. A gond, hogy prémium termékről volt szó. A sikeresen megvásárolt darab eredi csomagolásban lett elén téve és felbontva, ugyanis már perrel fenyegetőztem a sorozatos kudarcok miatt.
Az egész világot bejárta a videó, amelyen sírva fakad Angela Merkel válaszán egy 14 éves palesztin lány. A kancellárt mémek százaiban alázták porig, Reem Sahwil pedig médiasztár lett, többek között a Die Welt is interjút készített vele. A pityergős kislány válaszával…..
Sohasem tudjátok megtagadni magatokat. A zsigereitekben ott az ösztön: mindig az idegent pártolni a magyar ellenében. Mindig lelkesen akciózni, ha a magyarságra nézve káros jelenségeket lehet erősíteni, fokozni. Ezért hangoskodtok most lelkesen lihegve a Magyarországra zúduló…..
A kárpátaljai magyarság 2002 óta nem tud esélyes magyar jelöltre szavazni, mivel a korábban Beregszász központú, 180 ezer fős magyar többségű választókerületet úgy bombázták szét, hogy az őshonos kisebbségnek sehol ne legyen meg a többsége. A mostani lépés nem csak…..
Vasárnap osztotta meg Apáti Bence neves balett táncos a Facebookon ezt a fotót, és ezt a szöveget -  most kedd este már 1300 megosztás felett jár. Mi viszont úgy gondoljuk, lehetne ez még több is. Mert vannak helyek, amik közelebb vannak, mint Amerika, és vannak emberek, akik mellett…..
Hajlamosak vagyunk elfelejteni száz év távolából, hogy az I. világháború volt az első civilizációs sokk a modern Európában, a fejlődés és a humanizmus első látványos kudarca. Ypern, Verdun, Gallipoli, Isonzo, Galícia stb. után egyszerre szakadt meg az antropológiai optimizmus,…..
Megint utcára vonulnak a devizahitelesek, hiszen ők nem megmentve lettek, hanem átbaszva. Mondhatnám, most kezdtem el baromira unni ezt az ótvar rinyát, azt, ahogy ez a törpe kisebbség mártírt csinál magából, holott nagyrészt ők voltak a barmok, csak másban keresik a hibát. De a…..
A Tapolcai választás eredménye szerint tovább folytatódik az a trend, hogy a Fidesz lassan gyengül ugyan, de ez a gyengülés csak a Jobbiknak hoz a konyhára: csak ez a párt tud tovább növekedni, és leelőzi a Fideszt, Úgy tűnik tehát, hogy a magyarok többsége nem a hülyeségből…..
PAPÓ38 2015.04.13 10:55:19
@maxval bircaman szerkesztő: Nem azt nem akarják. Nem akarnak birkák lenni mint amilyen Te vagy bérblogger.
PAPÓ38 2015.04.13 10:59:38
@farcsika67: Ha a negyede valósul annak amit a Jobbik tervez, már sok minden megváltozik.
Ne feledjük a FIDESZ is sok jót ígért 2010-ben a választás előtt. Kb. 6 hónapig be is tartotta, aztán irányt váltott.
Régóta látszik a tendencia, de eddig mindig elhessegettem a gondolatot arról, hogy a Jobbik kormányra kerülhet. Most, hogy a meccs 21-18-ra áll, érdemes mindenkinek levenni a szemellenzőt és átgondolni a lehetséges kimeneteleket arról, hogy hova vezethet és meddig tarthat a…..
Van még róla kép bőven itt is. Az első adásról itt írtunk. ..
Az egész mai jobboldal a (nemzetellenes) kommunistákra alapozta az identitását, ez volt a legnagyobb közös osztó a budai keresztény polgárok, a debreceni cívis hagyomány, a soproni nyugatos régió, az alföldi paraszti leszármazottak, a szoci klientúrából kimaradt ügyeskedők, a…..
22:30-tól. Csak mondjuk, hogy az amerikaiaknál és a torrentáruházba októberben már a negyedik jön. ..
Először még csak röhög az ember. Amikor egy idióta feltűnik a színen, könnyű legyinteni. Amikor jön a következő, még mindig kár komolyan venni. De amikor sorban jönnek a beképzelt defektes senkik és a sunyi hazug pojácák, csak bekattan a kérdés: meddig süllyedhetünk még? Ha…..
Legkedvesebb norvég barátaink! Lehet most értetlenül álltok lejmoló hangvételű levelünk előtt, ezért leszögezném mindjárt az elején: erről szó nincs! Éppen csak az van, hogy kurvára kéne a pénz. Szegény kis ország vagyunk, ahonnan hiányzik az a harminc milliárd aminek…..
Délután csörög a telefonom. Mit viszek magammal este a CEU Business Schooljának könyvbemutatójára – hangzik a kérdés. Soros György is ott lesz, a biztonságiak aggódnak. Megnyugtatom a pr-est, hogy csak a telefonom lesz nálam, majd eléggé meglepődök a Greshamben, amikor minden…..
Ma megint elmentek össze-vissza ezren tüntetni -- pedig a liberális demokrácia egyik legfontosabb jogintézményének, a sajtószabadságnak a védelméről volt szó. Budapestet, a polgári, liberális Magyarország utolsó helyőrségét nem érdekli a szabadság ügye, és amennyiben egy…..
Tisztelt Horror blog!   Szeretném önöknek bemutatni, hogyan működik egy vidéki Kft, ahol egy "pesti ember" a tulajdonos. Persze, ennek a ténynek lehet, hogy semmi köze a dolgokhoz.   A cég egy Veszprém megyei kistérségben működik. Sajnos  munkahely erre is nagyon kevés van,…..
snakekiller23 kolleganak koszonom.... A 444.hu az inforadio informaciora hivatkozva kozolte, hogy egy master degree-hez ezentul ket felsofoku nyelvvizsgara lesz szukseg Magyarorszagon. Ez itten az idezett kormanyrendelet.  A 3. paragrafust kell megnezni, ez az egesz a Nemzetkozi Tanulmanyok…..
Bajnai Gordon 30% alatti részvétel mellett kb. 7,5 százalékot szerezve immár egyesíteni kívánja a baloldalt (ha jól emlékszem, ezt a fordulatot használta). Őszintén mondom, bárcsak sikerülne neki. De addig is még azt az apró problémát el kell hárítania, hogy akar-e a baloldal…..
A huhogók 2006 óta folyamatosan jósolják a varsói gyors érkezését Budapestre, de az állítólagos expressz eddig inkább döcögött felénk. A posztkommunista párt 2006 után ugyan látványosan meggyengült, de a körülményekhez képest nem is rosszul lavírozott abban a romhalmazban,…..
PAPÓ38 2014.05.26 19:56:46