Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paradicsomadar

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örök vita tárgya, hogy legyen-e vagy sem fénykép a CV-n, jogosan kérik-e vagy sem, kérhetik-e egyáltalán. Kérhetik, nincs rá jogszabály, hogy nem, és ha kérik, nem feltétlenül azért, mert az alapján akarnak diszkriminálni. Véleményem szerint sokszor pont azért kérik, amiért…..
Egykoron a vasút használta, most már a gyalogosoké: rekreációs sétánnyá alakítottak két olasz városka közötti vasúti vágányt. A használaton kívüli vasúti sín egy ideig az enyészeté volt, most a tenger pazar látványában gyönyörködhetnek a parton sétálgató turisták. ..
paradicsomadar 2014.01.03 12:44:47
Subba Kopkop 2013.02.14 11:12:57
Na ezt vajon honnan tanulhatta? ..
paradicsomadar 2014.01.03 12:41:47
Ha elmerengünk azon, mi köti össze leginkább a francia és a magyar kultúrát, történelmet, és kulináriát, a bor után kétség kívül a liba- és kacsamáj jut eszünkbe először. A megfelelően elkészített liba- és kacsamáj terrine méltán kaphatná a „legek legje”…..
A Francia Nagykövetség gondozásában, a francia gasztronómiai hétvége keretében december 6-án és 7-én több főzőóra került megrendezésre. A rendezvényeket Christophe Dovergne mesterszakács, a 750g.com nevű gasztro-weboldal alapítója, és Frédéric Gouteau…..
Mai posztunkban a képeké a hangsúly, így nem is szaporítanánk nagyon a szót. Ez a fotósorozat tipikus esete annak, mikor a gazdi vicces kedvében van, és ha még a kutyus ilyen szemekkel meg is van áldva, még jó, hogy hamar elterjed a neten. A minap jött velünk szembe, és nem bírtuk…..
paradicsomadar 2013.12.16 13:59:37
Ahogy a narancs varázsos illata elkezd keveredni a fahéj, a szegfűszeg, a fenyőgyanta, a tobozok és a csillagszórók összetéveszthetetlen illatával, tudom, hogy közeledik az ünnep. Koszorú, ajtódísz készül, és talán  hamarosan hóesésben is gyönyörködhetünk. Az ünnepi készülődést átjárja az izgalom, s…..
Egy brit szülőpár egész éves kalandlistát dolgozott ki, hogy a gyerekeiket felállítsák a TV elől. Mit szóltok a módszerhez? No, nem a spanyol viasz, hiszen mindenki tudja, hogyha élményt, programokat és együttlétet adunk a gyerekeknek, akkor nem valószínű, hogy a TV-re…..
Ez a leves a veggie-holisták azaz a zöldségholisták forralt bora, mivel illatos, zamatos, forró, és tartalmas, kissé édes, pont mint a forralt bor, és a hatás is ugyanaz. Mámorító, melengető. Pont ez kell az első téli napokon, hogy hozzászokjunk a hideghez. Újra az…..