Adatok
paradicsomadar
0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Örök vita tárgya, hogy legyen-e vagy sem fénykép a CV-n, jogosan kérik-e vagy sem, kérhetik-e egyáltalán. Kérhetik, nincs rá jogszabály, hogy nem, és ha kérik, nem feltétlenül azért, mert az alapján akarnak diszkriminálni. Véleményem szerint sokszor pont azért kérik, amiért szerintem is jó…..
paradicsomadar
2014.02.06 17:11:05
Egyezek az íróval a fénykép az egy plusz információ ami ad egy kapaszkodót a munkaadóknak de a mai technikával, egy fényképet sok mindent lehet változtatni. Egy kis korrigálás itt meg ott, és Voila :) Én dátumot vagy mindenhová tennék vagy sehová, a következetesség, egy jó jellemző.
Egykoron a vasút használta, most már a gyalogosoké: rekreációs sétánnyá alakítottak két olasz városka közötti vasúti vágányt. A használaton kívüli vasúti sín egy ideig az enyészeté volt, most a tenger pazar látványában gyönyörködhetnek a parton sétálgató turisták. ..
paradicsomadar
2014.01.03 12:44:47
Na ezt vajon honnan tanulhatta?
..
paradicsomadar
2014.01.03 12:41:47
Ha elmerengünk azon, mi köti össze leginkább a francia és a magyar kultúrát, történelmet, és kulináriát, a bor után kétség kívül a liba- és kacsamáj jut eszünkbe először. A megfelelően elkészített liba- és kacsamáj terrine méltán kaphatná a „legek legje”…..
paradicsomadar
2014.01.03 12:37:24
A Francia Nagykövetség gondozásában, a francia gasztronómiai hétvége keretében december 6-án és 7-én több főzőóra került megrendezésre. A rendezvényeket Christophe Dovergne mesterszakács, a 750g.com nevű gasztro-weboldal alapítója, és Frédéric Gouteau…..
paradicsomadar
2014.01.03 12:32:20
Mai posztunkban a képeké a hangsúly, így nem is szaporítanánk nagyon a szót. Ez a fotósorozat tipikus esete annak, mikor a gazdi vicces kedvében van, és ha még a kutyus ilyen szemekkel meg is van áldva, még jó, hogy hamar elterjed a neten. A minap jött velünk szembe, és nem bírtuk…..
paradicsomadar
2013.12.16 13:59:37
Ahogy a narancs varázsos illata elkezd keveredni a fahéj, a szegfűszeg, a fenyőgyanta, a tobozok és a csillagszórók összetéveszthetetlen illatával, tudom, hogy közeledik az ünnep. Koszorú, ajtódísz készül, és talán hamarosan hóesésben is gyönyörködhetünk. Az ünnepi készülődést átjárja az izgalom, s…..
paradicsomadar
2013.12.16 13:57:51
Egy brit szülőpár egész éves kalandlistát dolgozott ki, hogy a gyerekeiket felállítsák a TV elől. Mit szóltok a módszerhez? No, nem a spanyol viasz, hiszen mindenki tudja, hogyha élményt, programokat és együttlétet adunk a gyerekeknek, akkor nem valószínű, hogy a TV-re…..
KajaPiaZongora - recept, receptek
Sült-paprika krémleves Taleggio sajtos pirítóssal
2013.11.25 11:11:57
Ez a leves a veggie-holisták azaz a zöldségholisták forralt bora, mivel illatos, zamatos, forró, és tartalmas, kissé édes, pont mint a forralt bor, és a hatás is ugyanaz. Mámorító, melengető. Pont ez kell az első téli napokon, hogy hozzászokjunk a hideghez.
Újra az…..
paradicsomadar
2013.12.16 13:42:31
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz