Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Masször

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Hódmezővásárhelyen és a város 30 km -es körzetében - így Szegeden is - vállalok svéd-, illetve gyógymasszázst! Az alábbiakban szolgáltatásimról olvashat: A masszázs a test regenerálásának, karbantartásának, frissítésének, fájdalom enyhítésének és a stressz oldásának is legegyszerűbb módját…..
Hódmezővásárhelyen és Szegeden masszázs kezelésre való bejelentkezés a következő számon és elérhetőségen lehetséges: 06-30/161-41-26   masszirozo@gmail.com ***..
Európa legelterjedtebb masszázsfajtája a svédmasszázs. Már közel 200 éves múltra tekint vissza, mivel Pehr Henrik Ling svéd vívómester 1813 -ban dokumentálta először a svédmasszázs alapvető fogásait, majd Stockholmban megalapította a Gyógytorna és Masszázsintézetet. A svédmasszázs azóta nagy…..
Kiváló ajándék a négy alkalmas masszázs bérlet Rokonainknak, szeretteinknek, barátainknak vagy ismerőseinknek egyaránt ötletes és jó ajándék a masszázs bérlet! Szinte mindenki örömmel fogadja, hiszen a masszázs - akár egészségi okból (gyógymasszázsként), akár frissítő jelleggel - kellemes,…..
  Szolgáltatásaim   1.) Közérzet javító, frissítő, relaxációs svédmasszázs a háton: A masszírozás során a vendég hason fekszik, szabaddá téve teljes hátfelületét, a keresztcsonti tájéktól a tarkójáig. A masszőr masszázskrémmel dolgozva átmozgatja a vendég teljes hátoldali izomzatát, növeli az…..