Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kolos Gárdonyi

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 2017. március 13-19. közötti XII. Országos Étterem Hét remek vendégszámmal zárult! Idén tavasszal 26.000 Vendég foglalt asztalt a 136 résztvevő étterembe és próbálta ki azok 3 fogásos menüajánlatát!Köszönjük mindenkinek a részvételt és az érdeklődést!A megjelent Vendégek közül 3.160-an küldték el…..
A Viasaton tegnap este kilenckor mutatkozott be az a Timeless, ami az évad hat időutazós sorozatból elsőként indult el, és aminek a pilotja mindnél gyengébb lett. Ez, mármint a szar első rész viszont senkit ne tántorítson el, mert utána, különösen úgy az 5. rész körül nagyon…..
Nem sokat szarakodik a TV2 az évkezdettel, már január 2-tól, a tévézés szempontjából abszolút holtidőnek számító évkezdetre visszahozza egyik vetélkedőjét, az 50 milliós játszmát, amit korábban Rákóczi Ferenc, majd Liptai Claudia is vezetett, de 2017-ben Majka fog. Nem ez az…..
comment:com Apák gyesen 2014.04.18 16:00:00
Bochkor vezeti, TV2-közeli celebek szerepelnek benne, a téma a faterok otthon, kaki, pisi, büfi, gyes, kínlódás, hol a feleségem kurvaélet. Ez akár még vicces is lehetett volna 1998-ban de 2014-et írunk. Nem tudni mikor lesz a bemutató, az első részt viszont tuti megnézzük. …..
Végre valahára magyar színpadon láthatjuk a Prodigyt. Ez a legnagyobb durranása a mai Sziget bejelentésnek. Ráadásul olyan show-t ígérnek az angolok, amilyet még nem látott a világ. Sőt, akár új dalok is lehetnek, merthogy pont a Sziget után tervezik kihozni az új lemezüket.…..
Az Amerikában jelenleg futó, hazánkba pedig szenteste érkező South Park legújabb, 17. évadának szinkronizálásán jártunk, a sorozatnak otthont adó Comedy Central jóvoltából. A profi és jól ismert hangok valamint a sorozat alapos ismerete miatt simán mondhatjuk, hogy amíg ilyen…..