Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Faissst

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új őrület a biciklisek között: Ki tud a leglátványosabban és kreatívabban kivilágított járműn tekerni. Idén ismét Light Ride a budapesti éjszakában. ..
Nyitott ajtóval hagyta a kereszteződés közepén autóját, hogy a beszóló kerékpáros után rohanjon, egy sofőr a XI. kerületben, a Fehérvári út és az Etele út kereszteződésében. Az E-tanu blog szerint a személygépkocsi az Etele útról kanyarodott balra a Fehérvári útra,…..
Vitézy Dávid, a BKK vezérigazgatója személyesen sorolja a Bubi tarifarendszerét, és sorolja azt is, hogy milyen kedvezményekre lehet majd számítani. ..
Saját Facebook-oldalán jelentette be egy budai downhill-biciklis, hogy megtámadott egy nőt a Fogaskerekűn, mert nem tudta kezelni indulatait a kialakult vitában. S. Dániel a Kerékagynak is elküldte a levelét, amelyben azt is bevallja, hogy egyszer tettleg is bántalmazta G. Évát. Az…..
Faissst 2014.03.25 07:48:32
@lyken: Nem tudom hogy szerepel e a soproni hivatal honlapján,de nézz utána,biztos talàlsz infót. Amúgy ez a soproni az első,hivatalosan is engedèlyezett dh palya Magyarorszàgon.
Faissst 2014.03.25 08:47:55
@lyken: Èn arra a hozzászólàsra írtam,hogy hivatalos pàlya,amiben azt irta valaki,hogy hogy nèz ki az erdő stb..
Faissst 2014.03.25 12:23:25
"Vajon megvárják-e az illetékesek, úgy is, mint: a kerületi rendőrök, a BKK, a fogaskerekű forgalomirányítói és a polgármester hivatal, amíg tragédia történik, vagy lépnek valamit a fogaskerekűn tapasztalható áldatlan állapotok ellen?" - ezt kérdezte a XII. kerületiek…..
Kéne neked egy maszk, nem? – ezt üvöltötte rám egy orvosi maszkban bicikliző srác egyik nap a körúton. Álltam a füstölő busz mögött az országútimmal, és csak halkan válaszoltam: kéne. A légyszennyezés óvatos becslések szerint évente körülbelül 30 ezer embert öl meg…..
Faissst 2014.02.28 09:53:22
@Teri néni: Te pedig egy primitív,élettelen senkiházi csicska :)
Eddig is arra vágytunk, hogy úgy biciklizhessünk Magyarországon, ahogy a dánok tehetik saját hazájukban, de ezzel most már az egész világ így van. Még azok az üzletemberek és öltönyös amerikai közgazdászok is, akik a saját nevükben is dollárjelet írnak s-betű helyett,…..
Faissst 2014.02.12 00:28:43
Áprilisban indul a MOL Bubi közbringarendszer. A csepeli bázison jártunk a biciklik karbantartásáért felelős csapat vezetőjénél. Itt tesztelik, alakítják véglegesre a kerékpárokat és dokkoló egységeket. Buppa megnyugtatott minket, hozhat bármilyen időjárást a február, ők…..
Faissst 2014.02.12 00:07:34
@törzsmókus: Àltalàban nem szoktam sietni,meg csak azèrt nem megyek le az útra,hogy bosszantsan az autósokat, pl. a szentendrein,ahol meg tudom oldani a jàrdàn is gond nèlkül.Mondjuk ez attól is függ hogy a simagumishaladós bringàval vagyok e vagy a repkedőssel.Alapvetően a bringa nekem nem "jàrmű" hanem sporteszköz,lehet ezèrt sem tudom ilyet elvakultan látni ezt a jàrdàs helyzetet mint a "vàrosi" brigások :) Jàrdàn totàl kènyelmesen el lehet tekerèszni meg dumàlni közben,nincs ezzel gond.Persze nem mindegyiken..
A körúton örökítette meg magát két biciklis futár, amint a villamosok közötti szűk rést használják gyorsító sávként. A kettő perces felvétel ideje alatt háromszor vágtak át az egymással szembe haladó Combinók között Tény, hogy a villamossíneken nincs dugó, csak…..
Faissst 2014.01.30 20:37:27
@Dr. Valentin Narcisse: Mièrt gondolod,hogy aki a járdán teker,az nem tud bringázni? :D Igazàból èn azon vagyok meglepődve,hogy mièrt hiszik egyesek,hogy attól mert az úton megy az autók között,attól ők nagyon pro biciklisek? Vicc az egèsz :D
Hát elég fura lesz az új díszburkolat a Váci utcában - írtam pár napja az első képekről, amik megjelentek a neten a Párizsi utcáról. Pedig akkor még nem is sejthettem, hogy lesz ez még cifrább. Azokra a képekre, amiket Viktor küldött nem elég kifejező szó már a "fura".…..
Két évvel az első rész után megjelent a Cycle me Home második része is, a Feel free. Az első részben a madridi futár EB záróeseményeként indult haza Klára Levente és csapata, Magyarországra bringával és egy filmstábbal. A folytatás ennek a megtervezett filmnek a fogadtatását,…..
A Nyugati és a Kelenföldi után a Déli pályaudvaron is elkezdtek komolyan vehető kerékpárparkolót építeni. A Délinél az új támaszokat a Krisztina körút felőli oldalon alakítják ki, míg a Nyugatinál a Podmaniczky utca felől lehet majd megközelíteni őket (ez azért jó, mert…..
Egy ezresből kijön és több balesetet megelőzhetünk vele. Megmutatjuk, hogy készül! ..
Faissst 2013.12.15 23:38:07
@Reggie: Aki tud is bringázni rendesen,nem csak közlekedik vele,az nem lassít egy 10 centis szintkülönbség miatt ;)