Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Széplaki Anett

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak országok, nem is kevés, amelyeknek sokkal rosszabb a sajtója, mint amilyenek valójában. (És vannak, amelyeknek meg jobb.) De olyan nagy különbség a sajtó által közvetített elképzelések és a valóság között, mint Irán esetében, talán nincs még egy a világon. A sajtó által befolyásolt…..
Széplaki Anett 2015.01.13 14:14:43
@fehérfarkas: Tudom. Évek óta járok Iránba, és iráni cégekkel dolgozom. Nekem személyes tapasztalataim vannak Imádom az országot, az embereket. Tudom mennyire büszkék a múltukra, az életükre, a kultúrájukra. Az ünnepeik, a szokásaik túl éltek sok ezer évet.
Én mindig azt mondom, annak van joga bírálni egy országot egy népet egy kultúrát, aki felemelte a seggét, elutazott és személyes tapasztalattal rendelkezik. Iránnal kapcsolatban még igazán valósághű cikket alig olvastam. Talán mert az emberek nem mernek oda utazni és megismerni őket. Pedig békés nyugodt ország, tele vendégszerető emberekkel.Én egyedül utazom, dolgozom kint. Soha nem ért semmilyen atrocitás.
Széplaki Anett 2015.01.13 12:27:05
@aeliasabina: sajnos ezek a cikkek inkább előhozzák az emberekből a butaságot és az előítéleteket.
Széplaki Anett 2015.01.13 12:30:50
@fehérfarkas: sajnos az előitéletek miatt nem lehet az embereket meggyözni arról mi is az iráni valóság. Mi tudjuk ők nem!
Számomra egy csodás gyönyörü ország alig várom újra kint legyek.
Iránról a legtöbben csak a hírekben hallunk, és általában elég ijesztő (vagy ijesztőnek szánt) dolgokat. Pedig az egykori Perzsia olajban gazdag, változatos ország, rengeteg pozitívummal – derül ki Viktória mai írásából, aki persze a negatívumokat sem hallgatja el, mert…..