Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rizskoch

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Apa születik Walk in a park 2016.12.27 13:14:50
Sok évvel ezelőtt egy nehéz fejlesztési projektbe kezdtünk, és a projekt akkori vezetője az első megbeszélésen (manapság meetingnek szokás hívni) a KPI-ok és a milestone-ok diszkusszálása után az issue-k detektálása előtt benyögte, hogy ez az egész nem lesz egy „walk in a park” Úgy készültem, a…..
rizskoch 2016.12.30 17:19:09
Apa születik A születésed 2015.10.18 21:12:48
Vasárnap este van, a konyhában ülök. Te a nappaliban fekszel az ágyon, néha sírsz, de inkább nem, a nővéred Szófia hercegnőt néz, anyátok pihen és figyel rátok, hamarosan egymást váltva mentek fürödni, majd alvás következik. Béke van és nyugalom. A születésedet fogom elmesélni. Annak az estének…..
A döntőben a zsűri már nem szólt bele a dologba, csak leginkább öncélúan poénkodtak, és röhögtek jókat, a nézők viszont szavaztak (hogy hányan, azt nem tudjuk, a tévék nem szokták nyilvánosságra hozni ezeket a számokat), és ennek alapján, teljesen megérdemelten, Pál Dénes…..
Ezen a hétvégén irtó álmosan indult a vasárnap, talán mert ütős volt a péntek és a szombat is, és hát a kinti szürkeség sem segített rá a kelésre. Végül 10 körül nagy nehezen sikerült feltápászkodnunk, majd bosszúsan konstatáltuk, hogy a hűtőben található 60 -70 dkg…..
Hozzávalók:1 csomag spagetti tészta (ha nincs jó másmilyen is)1 csomag mirelit spenót3 dl tejszín vagy tejföl2 gerezd fokhagyma25 dkg húsos (füstölt) szalonnasó,bors , őrölt szerecsendió                        // Egy kevés zsiradékon megpirítjuk az…..
Ennyien még talán sose percről-percrézték egyik X-Faktor döntőt se, mint ma. Már ez önmagában is történelem. Erre jön a ráadás, hogy emitt Ustream is fog menni, vagyis a termék jó fog lenni. Mivel sok lesz a pp, ezért mi, én és sztárvendégem csak a míves kommenteket fogjuk…..