Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Civilhetes

409 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Várható volt, bekövetkezett: Sümegen nem indult be az oktatás a John Henry Newman Felsőoktatási Képzési Központban.  Politikai belharc? Szakmán belüli ellehetetlenítés? Lehetne még további kérdések   formájában találgatni, de nem érdemes. Ugyanis az oktatásügyben tapasztalt…..
Különleges helye ez Esztergomnak, több okból is. Csak onnan mesélem a történetet, mióta itt lakom. Kisebb megszakításokkal 1980 óta, ezért mondhatom, hogy régóta. Ezalatt az idő alatt a világ jócskán megváltozott. A csendes lakótelepi utcán keresztül felépítették a magyar…..
Az egyik országos sportági szövetség nemrég feljelentést tett Polt Péternél a Legfőbb Ügyészség ismeretlen ügyésze/ügyészei ellen, hivatali visszaéléssel folytatólagosan elkövetett bűnsegédlet miatt. A Magyar Gyorsulási Szövetség (MGYSZ) a Legfőbb Ügyészség ügyészei ellen…..
Pörögnek az események a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) és a Magyar Gyorsulási Szövetség (MGYSZ) közt dúló háborúban. Egyre több furcsaság lát napvilágot.  Az MGYSZ elnök szerint lehet hogy hamis az MNASZ 7.Pk.61.419/1996/5. sorszámú végzése.  C7: Mitől lenne…..
Amikor az iszlám állam és más muszlimok által elkövetett rombolás képei tárulnak elénk, feladatunk annak tudatosítása, hogy mindebbe az iszlámot belevinni bűn, bárki is teszi. Ha nem lettek volna muszlim tudósok, akik vallási indíttatásból felfedezték a világot, hogy ezzel…..
Civilhetes 2015.10.30 07:30:43
@fehérfarkas: Köszönjük szépen!
Civilhetes 2015.12.20 07:30:41
@fehérfarkas: A válaszunk igen! Nincs terjedelembéli korlát és annyit írsz, amennyit érzel.
Civilhetes 2016.06.13 07:15:39
@fehérfarkas: Nagyon várjuk az cikket!
CIVILHETES Halál Felcsúton 2016.01.05 17:17:51
A közmunka és az alultápláltság a ma arzénja! Senki sem foglalkozna a halottal, ha nem Felcsúton hal meg, hiszen az élete maga volt a„jelentéktelenség”. Mivel azonban Felcsút lett a magyar vadnyugati kapitalizmus fő települése, már elérte az ingerküszöböt. Régen a vadnyugaton…..
Sok vita folyik arról, kinek az ünnepe jön el karácsonykor? Keresztény ünnep? Tilos-e muzulmánnak ezt megünnepelni? Bálványimádók-e a keresztények és ez az egész cécó a bálványimádás része-e? Ezek a magasröptű diskurzusok mennek ilyenkor ahelyett, hogy felfognánk, mit akar…..
Magyar vagyok, Magyarországon születtem, kisvárosban élek és büszke vagyok arra, hogy magyar vagyok. Tudom mit akarok, tudom, hogy ki vagyok és van véleményem. Lesz is Liberálfasiztáznak, komcsiznak, nem magyaroznak és véleményként közlik velem, hogy én ne…..
Civilhetes 2015.12.18 14:18:38
@bircaman szerkesztő maxval: Ma nem vagy formában.
Orbán-Kövér Ákosokat akarok szülni! Meg vagyok lőve, azaz nem, mert hiába várom a párom, hogy legyen gyerekem és én is a kormányprogram hű szolgája lehessek. Adott a jó isten észt, iskolát, munkát, de nem adott hozzá egy olyan embert, akit el tudok vagy el…..
Kovács Ákos és Kövér László valószínűleg átaludt jó néhány évszázadot és még mindig a középkorban érzi magát, már ami a nők szerepéről vallott gondolataikat illeti. Sem nőként, sem férfiként nem elfogadható az a gondolkodásmód, amelyben a…..
CIVILHETES Orbán szocializmusa! 2015.12.15 11:05:34
A szocializmus egyik alap vicce így hangzott: mit jelent a szocialista demokrácia? Válasz: a hülyék uralma az okosak felett azzal felkiáltással, hogy ők többen vannak! Valahogy ez jutott eszembe akkor, amikor Orbán beszédét hallgattam. Mielőtt bárki arra…..
CIVILHETES Ejj Ákos, ejj 2015.12.15 08:31:34
"Valami véget ért, valami fáj." Az egyetlen számod, amit kedvelek. Akkor is kedvelem, ha, hogy is fogalmazzak? - hülyeségeket beszélsz. Forrás: szorfdeszka.hu Nem vagyunk egyformák, neked van Kossuth díjad, de olyan dolgokról beszélsz, amelyekről igazából…..
Mi sem mutatja jobban, hogy nincsenek a pártban jó minőségű fiatalok, mint az, hogy még mindig a régiek tudják tematizálni a pártot körülvevő politika világát. Forrás: pblcoc.org Egy olyan párt, amelyik négy választást nyert és háromszor alakított…..
Jól szolgál valakiket a Medián? Azok a volt MSZP vezetők, akik tevékenységének gyávaságának, felkészületlenségének és sok estben mohóságának, vagy lustaságának köszönhetően hihetetlen nehéz helyzetbe jutott az MSZP, most ne játsszák el a…..
Veszélybe került a magyar sportolók riói nevezése!  Forrás: olimpiaijatekok.eu A Kúria jogerős döntésében ugyanis nemrég kimondta: a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) 2012. február 26-ika óta meghozott összes döntése érvénytelen, így a szervezet ma is…..
CIVILHETES A sejk Habonyról 2015.12.09 13:29:22
Elnézve Habony Árpád Ibizán töltött kokainos szép estéjét, mely elárasztotta tegnap a netet és tudva azt, hogy ő csupán egy típust jelenít meg, mely ma eluralja a politikai valót itthon és külhonban, kérdezem: milyen európai értékekről beszéltek, melyet védeni…..
CIVILHETES Fogatlan ország! 2015.12.08 18:57:24
A minap Ausztriában jártam és a tartományi politikai és gazdasági élet néhány befolyásos szereplőjével találkoztam.  Az ismeretség nem új, a bizalom mindenkit feljogosít az őszinte kérdezésre és véleményre. Záporoztak a kérdések, még mielőtt azt…..
CIVILHETES A sejk megszólal 2015.12.08 15:59:50
Gratulálok média Ide másolok két levelezést. Két egymástól teljesen független, átlagszemélyről van szó, ez a helyesírási hibákból is látszik. Sajnos, ma ez az átlag. Nem csak a magyar nyelv, hanem a világ értése szempontjából is. Ez csak két példa, de…..
Július 1-jétől a Kecskeméti Főiskola és a Szolnoki Főiskola összeolvadásával létrejön a Pallasz Athéné Egyetem - ezt tartalmazza az oktatási törvények módosítása, amelyet kedden 109 igen és 9 nem szavazattal, 51 tartózkodás mellett fogadott el az…..
Orbán milliárdos kisvasutat építtet, de nem engedi meg, hogy az éhes gyerekek egy kiflit egyenek! A gyerekek éhezése, nem egy színházi előadás része, hanem a brutális valóság a 21. század Magyarországában. Forrás: tani-tani.info Az a mérhetetlen…..
Erdőt sokkal jobban érdekeli a Pannonhalmán felszolgált Márton napi liba, mint az egyszerű keresztények nyomorból jövő imája. Erdő Péter eltévedt, a bíborosi 7-es BMW sötétített üvege, a kocsi zajszűrése, a püspöki palota hivalkodó csendje nem teszi…..
A pápa, „2013 októberében kérdőíveket küldött ki a püspökségek, katolikus szervezetek számára azzal a céllal, hogy felmérjék a helyi egyházak és hívők családszemléletét." A témaválasztás nem a véletlen műve volt, ugyanis a család témaköréhez…..
CIVILHETES Közmunka-sztorik 2015.11.03 08:37:32
Már nem húzom fel magam rajta. Egyszerűen próbálom tudomásul venni, hogy ez van. Megérteni a polgármestereket, akik nem akarnak kiszúrni az emberekkel, és behívnak mindenkit a közmunkára, akit lehet, akkor is, ha nincs munka, mert a keret adott, miért ne használnák…..
CIVILHETES Dakota mondások 2015.11.02 15:00:13
Dél-Dakota többek között nevezetes a farmerlányairól és az őslakos indiánokról. Számunkra mégis Orbán Viktor egy időszaka teszi nevezetessé az USA 40-ik tagállamát, hiszen egy időben a miniszterelnök úr szívesen idézett dakota közmondásokat. "Fogatlan…..
CIVILHETES Ekkora marhaságot! 2015.11.01 11:00:48
"Vigyázz, farkas! - Erdőjárási tilalom van Pécs környékén" - írja a Népszava A gyáva és a természetet nem ismerő bürokraták hatalmas harci gyávasága egy ilyen intézkedés, véleményem szerint. Az igazság az, hogy ez a hiszti majdnem akkora marhaság, mint…..