Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vNHM

0 bejegyzést írt és 421 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Jobbik meglehetősen aktív ellenzéki szerepre készül a parlamentben a jelek szerint. Orbán még csak a lehetőségét lebegtette be a hetedik alkotmánymódosításnak, amelyek két éve épp a Jobbik fúrt meg, a párt már be is adta a jogszabály-módosító javaslatát...
Az ISIS jelentős fegyverarzenált szerezett 2014-ben az összeomló iraki hadseregtől. Ezek között sok amerikai fegyver is volt, amiket (M4, M16 gépkarebély) szép számmal fel is használták a propagandavideóikban vagy öngyilkos akcióikhoz (Humvee-k). Az igazság azonban az, hogy ezek az amerikai…..
Izzóbb bosszúvágy tombol Orbán Viktor lelkében, mint ahogy ezt bárki is gondolta eddig. Talán erős szavak ezek, de azok után, amit a Jobbik kivégzése érdekében az Állami Számvevőszékkel elvégeztetett, még a Fidesz hívei is meglepődtek. Eddig sokan gondolták ugyanis, hogy Orbán úgymond „tökös…..
Gondoljunk csak bele: kikkel osztja meg Orbán Viktor a mindennapjait!..
vNHM 2017.10.08 11:34:05
Kellemes tatabányai őszi nap, aláírásgyűjtés Vágó Gábor népszavazási kérdéséhez. Sokan megállnak, aláírnak, beszélgetünk, jó a kedvünk, örülünk, hogy az emberek örülnek Szél Detti jelöltségének. Persze van, aki rohan, van, aki válaszra se méltat, van, aki csak köszöni, de nem, vagy az állására…..
Egy gyönyörű barátság úgy ért véget, hogy el se kezdődött, ezért inkább le is tagadják...
A Süddeutsche Zeitung, a német újságírószakma által a legbefolyásosabbnak tartott országos lap a napokban 3 oldalon foglalkozott azzal, hogy a magyar operatőrnő éppen két éve gáncsolta el a szerb határon azt a szír férfit, aki kisgyerekével a karján menekült Röszkénél a rendőrök elől. A rendkívül…..
Két eset lehetséges. Vagy Orbán elmebeteg, és nem tudja, mit tesz ezzel a holland konfliktussal, vagy Macronnak üzen, hogy ha negligálja őt, további károkat okozhatunk. Esetleg tudja már, hogy Putyin várja a Magyar SZSZK-t a Szovjetunióban. (A kép a 8-1-es holland győzelemmel véget ért válogatott…..
vNHM 2017.08.26 12:54:38
Orbán Viktor előbb Európa politikai páriájává teszi Magyarországot, majd elhagyja az Európai Uniót, és belépteti az országot az orosz-kazah-belorusz vámunióba. Ha hagyjuk. Két napja Macron, francia elnök, az európai integráció új szóvivője Salzburgban találkozott az osztrák, a cseh és a szlovák…..
vNHM 2017.08.25 19:29:29
Minek lettem tanár? Fogadó óra 2017.08.23 08:07:54
Kedd van, negyedik óra. Emlékeztetem magam. Begyűröm a kis cetlit a zsebembe, felkapom a cuccom és kisietek. Már becsengettek. Eszembe jut, hogy na erre az órára már nem tudtam átnézni a vázlatom. A lépcsőn felfele gyorsan belepillantok a mappámban. Ötödik osztály. Már be is ugrik az előzetes tudás,…..
vNHM 2017.08.23 20:08:38
- A következő hónapokban dől el, hogy ki lesz benne az EU kemény magjában, a többieket várja a periféria - A nacionalizmus végzetesen megfertőzheti az uniót  - Magyarország a börtönhöz hasonló állapotokat teremtett a két tranzitövezetben, a cél az elrettentés                           ..
vNHM 2017.08.23 03:26:17
Teljesen mindegy, hogy Orbán szabadságon van, vagy gyógykezelésen. Az a kötelessége, hogy augusztus 20-án ott legyen az ünnepélyes zászlófelvonáson. Az állítólag nagy magyar Orbán azonban nem volt ott, ezzel megalázta a magyarokat és a magyarok nemzeti ünnepét. Kínos és szánalmas eseménnyel…..
Már megint a kajaszeretete buktatta le...
vNHM 2017.08.16 17:03:21
@morpho: milyen kozpenzbol, te idiota? Anyam a Bahamakon. A tied meg a rakoczi teren?
Pedig nem is volna érdekes a vakáció helyszíne, ha nem akarnák eltitkolni. De el akarják. ..
Hamarosan pecsét kerülhet a CEU-megállapodásra – írja a HVG. Az egész ügy addig volt érdekes, amíg botrányt lehetett csinálni belőle, lehetett harcolni. Most hivatalosan is elismerhetik a vereségüket. Természetesen Sorosnak az egészhez nincs köze, de jó ezzel a propagandadumával cikizni a fideszes…..
Kiabálás és röpködő papi pofonok, erőszakkal és kirúgással fenyegetőzés, kötelező misék és körmenetek hétvégén és az ünnepek alatt, megfélemlített és tehetetlen tanári kar. Így festette le számunkra egy kétségbeesett szülő egy Bács-Kiskun megyei általános iskola mindennapjait, mióta pár éve egyházi…..
vNHM 2017.07.21 17:57:38
- Szevasz! Most, hogy bevetted a tudatmódosítót beszélgessünk! - Mi a foglalkozásod? Hol dolgozol? - Fizetett kommentelő vagyok. A Szeretet minisztériumban dolgozom. - Ez bejelentett munkahely? Mi a munkád és mennyit keresel? - Persze. Havi nettó 190.000 forintot kapok, mint kommunikációs…..
Az utóbbi évek ahelyett, hogy a konszolidációról szóltak volna, a Fidesz és Orbán Viktor szélsőjobbra tolódását hozták. Az Orbán-kormány teljesen elszakadt a valóságtól és nyáladzva-hörögve keres magának újabb és újabb ellenségeket. Eközben mindent visznek, ami nincs lecsavarozva. ..
vNHM 2017.07.01 18:54:24
Hirtelen nem találtam nyomát, de rémlik valami olyan szabály, hogy a sofőr csak a megállóban nyithatja ki az ajtót, különben ő a felelős egy esetleges balesetért. Mindenestre rákérdezünk a BKV-nél a dologra. Helló Homár, Ma reggel az 5-ös busz nagy dugóba került az Astoriánál, és kb 5 perc egy…..
Mivel az ellenzék mostanában nyújtott teljesítménye alapján szinte biztosra vehető a Fidesz-KDNP győzelme a jövő évi választásokon, tehát felmerül a kérdés: ki is tudná leváltani az Orbán-kormányt? Esetleg lesz szükség külföldi nyomásgyakorlásra? Bár az EU-s országok nem igazán nevezhetőek…..
vNHM 2017.06.27 14:12:43
Emlékeznek az úgynevezett menekültválság kezdetére? Ekkor ismertük meg a pengés kerítést, melyből irtózatos mennyiséget rendelt a kormány, hogy ezeket az akadályokat rohamtempóban telepítve kerítse körbe a déli határszakaszt. Nem sokat értek, alatta és felette is át lehetett hatolni, ugyanakkor…..
vNHM 2017.06.07 11:20:53
Egy államigazgatási szervezet új igazgatóhelyettese az Indexen is megjelent durva levelében köszönt be új kollégáinak. A levél hangneme és megállapításai éles ellentétben vannak azzal, amit manapság gondolunk a vezetésről és a vezető szerepéről, ráadásul meggyőződésem, hogy szembemegy a dolgozók…..
vNHM 2017.06.06 18:20:43
A washingtoni Külügyminisztérium közleménye nem hagy kétséget afelől, hogy a Trump-kormányzat is a CEU mögött áll. Az Orbán-kormány adja az ártatlant, de nem kizárt, hogy Trócsányi valamilyen arcmentő húzással igyekszik kivágni a kabinetet a csávából. Magyarország szénája nem áll jól az EU-ben sem:…..
vNHM 2017.05.24 17:58:41
Az USA helyre tette Magyarországot: nem akarnak és nem is tudnak tárgyalni a CEU-ról

vs

www.governor.ny.gov/news/statement-governor-andrew-m-cuomo-137

gyerekek, leszoptatok magatokat. keressetek valakit aki beszel angolul es kerjetek meg forditsa le....

:DDDDDDDDDDDDDDDDD