Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Formaggio

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár gnocchiból kapható bolti félkész verzió is, de mivel tényleg nem ördöngősség elkészíteni, nagyon ajánlom a házi verziót, ami amellett, hogy sokkal finomabb lesz, nagyságrendekkel olcsóbb is. Ugyanis egy filléres kajáról beszélünk. (A 2 adag bekerülési költsége mindenestül (szósszal, feltéttel)…..
Formaggio 2017.11.24 10:46:15
Mátai András Az utazáshoz kapcsolható nagy hármas szolgáltatási körből – repülőjegy, szállás és autóbérlés - biztosan az autóbérlés az, ahol az utazók a legkevesebb használható tapasztalattal rendelkeznek, ahol a legtöbb buktatóval találkozhatnak, és amivel kapcsolatban az embert a…..
Fontos: Én azokat a filmeket tekintem 2016-osnak, amelyeket valahol a világon, akármilyen keretek között jövőre mutatnak be legelőször, vagy egyszerűbben fogalmazva az IMDB-évjárat az, ami számít, NEM a magyar premier! Listám második részében még mindig nem jutunk el az általam…..
Az autó, amiről szó van, 1999-ben született. Akkor talán a legfrissebb Windows már lejátszotta a relatíve fiatal MP3-as formátumot, a profi digitális fényképezők pedig a 2 megapixelt karcolták, bár ilyet még Magyarországon élő ember nemigen látott. Én akkoriban még filmes…..
John Oliver, az HBO Last Week Tonight with John Oliver című műsorának házigazdája vasárnap este velünk kezdte szatirikus műsorát, és 3 percen át foglalkozott az internetadóval, a tüntetésekkel, Orbán Vikorral és a tervezett adó visszavonásával. A internet megadóztatását…..
Így lehet tönkretenni egy tökéletesnek indult szülinapi bulit: a Wizz Air rendszere estére teljesen összeomlott. Egész nap akadozott a megnövekedett terhelés miatt, de most már órák óta vagy be se jön, vagy csigalassúsággal lehet csak eljutni az árakig. A cég Facebook oldalán…..
Formaggio 2014.05.20 14:27:37
@ATS: Az én esetemben ez úgy jött le, mintha a mediamarktban a pénztár előtt kivennék a kosaradból a polcról levett terméket. Ha nem működött a rendszer, nem 1 óra hosszabbítás lett volna indokolt, hanem legább 12 v. 24 óra.
Tragédia! Az ország egyik legszebb színésznőjének titulált Gregor Bernadett besokallt a Fókusz egyik riportjától, amiben képesek voltak egykori kapcsolatairól is beszélni, és megsértődött, mint egy hisztis tinipicsa, és mostani faszijával együtt kiszállt a műsorból. A…..
Kíméletlenül fújt az arcunkba a metsző, viharos szél, a szemüvegünkre csapódott fel a vízszintes eső. Az a fajta idő volt, ami ellen a kabát, és a sapka sem véd. Sipossal másodpercekig ki se akartunk szállni az ólmeleg autóból, mert már onnan látszott, hogy a telefonban jónak…..
Formaggio 2014.01.05 10:58:18
@Balthazor Hellman: Nem csak a kommentelők között van utőánpótlás, a szerző sem (menhelyi) kutya.

Elmegy megvesz egy elhanyagolt állapotú autót és még az olajszintet sem ellenőrzi le mielőtt elhozza?

Ilyen "autós újságíró" irományát olvassuk, és kommenelünk rá annyian, hogy még végigolvasás nélkül is percekig kell az oldalt lefelé pörgetni, hogy a végére érjünk?