Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zbzbzb

0 bejegyzést írt és 635 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vevők általában olyan ingatlanokat keresnek, amelyek tehermentesek és jogilag teljes mértékben rendezettek. Amennyiben ez nem így van, az egyrészt árcsökkentő tényező, másrészt akár az értékesítés gátja is lehet. Célszerű tehát ezeket a jogi problémákat már a hirdetés, eladás előtt rendbe tenni,…..
Hajnalonként újabban három fapados gépnyi ember indul egy tenyérnyi helyről és halad át két útlevélbódén Ferihegyen. Tessék figyelni, lehet, hogy az egyik gép kapuja már zár, miközben a másik gép utasaival állunk a csőben, vagy a lépcsőn. Nyomulni kell és lifttel ki lehet kerülni a lépcsőn álló…..
zbzbzb 2017.07.01 23:01:33
Az Erste láthatóan érzi az idők szavátt, és a fiatalokat célzó bankszámla oldalát tizenévesekre kalibrálva gitárral, tornacsukával, végtelenbe tartó űrhajóval és egyáltalán dinamikus, friss dizájnnal célozza meg. Kár, hogy olvasónk szerint egy hamis állítást is sikerült becsempészni a csábító…..
zbzbzb 2017.05.16 04:14:17
@nyúlacska3: mindent csak k&h-t ne. Akkor már otp. K&h mocskos hazug átverős lehúzós banda.
Stuvi Blog Pár kapcsolat 2017.02.12 11:00:00
Mármint én, nem a többi stuvi. Nem általánosítok. Van itt mindenféle példa. Igazi pasifaló, örök próbálkozó, barátnő, menyasszony feleség, anyuka… Én speciel csak simán szingli. Nyilván rájöttetek már, hogy ennek az elviselhetetlen személyiségem az oka… :D Csak viccelek.…..
zbzbzb 2017.02.13 10:57:09
Azt hiszem, de lehet tévedek, hogy a repülés fóbiások kivételével minden kislánynak megfordul a fejében (vagy legalább is a 911-ig megfordult), hogy stewardess szeretne lenni. Bárhol megemlítem, hogy légi-utaskísérőként dolgozom, szinte mindig van valaki aki rávágja, hogy Ő is az akart lenni…..
Kifejezetten örültem, hogy ennyi túlélő telefon után végre egy „polgári” modell került a kezembe. Az egyik bajom az volt a Rambo telefonokkal, hogy túl nagyok voltak, miközben a kijelzőjük sok esetben nem érte el a Full HD felbontást. Meglepve tapasztaltam, hogy az Umi még nagyobb, szinte már…..
A motorsport.com információi szerint a silverstone-i Forma-1-es pálya tulajdonosa, a Brit Versenyzői Klub (BRDC) már nagyon fontolgatja azon záradék életbe léptetését, amellyel 2019 után veszélybe kerülhet a Forma-1-es Brit Nagydíj jövője...
Mostanra divat lett ezt a kiváló tehetségkutató műsort gyalázni, unalmas, nézhetetlen műsornak titulálni. Mindez azért van, mert a sok bávatag néző nem érti az RTL Klub finom iróniáját. Az RTL-nél profik dolgoznak, akik pontosan tudják, hogy ez a show eredeti formájában már nézhetetlen, ezért…..
Sokáig csak álmodoztam erről a táblagépről, de túl drágának, és kissé indokolatlannak is tartottam a megvásárlását. Végül úgy jutottam el idáig, hogy akármilyen Windows 10 alapú géppel próbálkoztam, a kis Z8300-as chipset még 4 GB RAM-mal is kevés volt ahhoz, hogy bárhová teljes bizalommal magammal…..
zbzbzb 2016.11.19 20:18:08
Sajnos nem vettem eléggé komolyan az UV-sugárzásra vonatkozó figyelmeztetéseket, és sikerült leégnem múlt hétvégén. Mivel komolyabb kezelésre szerencsére nem volt szükség, így a gyógyszertárban kapható, méregdrága megoldások helyett inkább házi praktikákhoz fordultam. Az alábbi 3 megoldást tényleg…..
  A hétköznapokon megszoktuk, hogy a piac a napi-heti bevásárlás színtere, ahol minden szükséges dolgot meg kell találnunk. Országszerte voltak azonban olyan piacok, ahol a speciális kínálat mindenhonnan vonzotta a kereskedőket, mert azon a vidéken a legjobb minőségű terményeket lehetett…..
A Szovjetunió egyik nyíltan nem vállalt konfliktusa volt a 64 éve ezen a napon kezdődött koreai háború. Ebben a Spektrum TV-n vetített dokumentumfilmben talán sok eddig tisztázatlan kérdésre kapunk választ...
Sok tulajdonosnak az autóvásárlás metódusa sajnos a névre írás után lezáródik, pedig még korántsem jár a végén. Általánosságban elmondható, hogy a vételár 30%-a legyen meg tartalékban. Ezt nem hiába mondják, akik értenek hozzá ugyanis a használt autóra mindig költeni kell (szerencsésebb esetben a…..
zbzbzb 2016.02.20 15:14:33
Az ünnepek utáni túlevés és túlivás után sokan szeretnének egy kicsit diétázni vagy méregteleníteni. Nem is beszélve a rengeteg újévi fogadalomról, hogy az év első napjától kezdve sokkal egészségesebben fognak élni. Ehhez most van egy jó tippem, ami nemcsak hatékony, hanem…..
Szegény Magyar Posta minden évben megkapja a magáét, és bizony sokszor tök jogosan. Mariann december 23-án este küldte méltatlankodó levelét. Mint a másnapi frissítésből kiderült, idén az ő problémája végül még időben megoldódott, de azért a szokásos kérdések…..
A kék virágos kábelszolgáltató ismeri a szegény embert még az ág is húzza mondást, és egyszerűen nem akar a magyar néplélek évszázadok alatt leszűrt és kikristályosított tapasztalatával szembemenni - más magyarázatot nehéz találni a rendőrségi papírral alátámasztott…..
zbzbzb 2015.12.17 17:06:49
zbzbzb 2015.12.17 17:15:58
Nem mondom, hogy az ő szemszögükből nézve nem ügyes, de a fogyasztó oldaláról vizsgálva inkább érdekes megoldást talált a szolgáltató. Megkérdezzük miért is.  Kedves Tékozló Homár szerkesztőség! Nem régiben, a párommal úgy döntöttünk, veszünk a UPC-nél 3…..
Nemcsak a kezdő szakácsoknak okozhat gondot a rántotta felverése, de szerencsére már erre is kifejlesztettek egy jó megoldást, a tojásfelrázó készüléket. Annyi a teendőnk, hogy a tojást beletesszük az összerázóba, majd a videón látható módon összerázzuk a tojás sárgáját…..
Jóízlésű ember a történtek után bizonyosan nem vásárol Volkswagent. Nem egyszerűen a leleplezett dízelcsalás ténye miatt. Sokkal inkább azért, mert mára nyilvánvalóvá vált, hogy a német cég nem egyszerűen csalt, hanem 2007 óta nemzetközi bűnszervezetben, folytatólagosan,…..
Kisgyerekekkel gyakran előfordulnak kisebb-nagyobb balesetek még akkor is, ha az ember folyamatos éber járőrözéssel és felderítéssel bolondítva éli a midnennapokat, polcok alatt leselkedő, ottfelejtett veszélyekre pedig eleve nehéz felkészülni. Hogy egy ilyen gondatlanság miatt…..
Kedves MÁV blog! Ma reggel felháborító viselkedéssel állt hozzám, a kedves MÁV. Gyáli megállóban szálltam fel, pont addigra értem a Desirohoz, mire beállt az állomásra. Mint ennél…..
Drága Blog-olvasók! Nehéz elkezdeni ezt a bejegyzést, az utolsót.. Anyu imádta ezt a blogot, itt bármikor megoszthatta Veletek azokat a fantasztikusan érdekes történeteket, felfedezéseket, eseményeket, melyek Őt…..
Sokáig a T volt a heti ügyeletes ügyfélszomorító mobilszolgáltató, most eljött a Telenor ideje úgy látszik. Érthetetlen a megoldás, ahogy váratlanul lepropellerezték egy csomó lelépő ügyfél szolgáltatását a hosszúhétvége előestéjén. Az értesítésben említett ÁSZF…..
zbzbzb 2015.05.06 17:04:05
Csütörtök délután majdnem leállt az Index hírgyártása, miután felfedeztük a Tech rovat vezetőjének pompás kontentjét az IDDQD blogon, a bárhová beágyazható Prince of Persiáról, és rátaláltunk a böngészőben is elinduló a '80-as és a '90-es évekbeli PC-s, konzolos és C64-es játékok Mekkájára. Az egész…..