Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Az antiochiai szent kézigránát

1 bejegyzést írt és 420 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Touché! Trianon 100 2020.02.12 23:25:57
Trianonról gondolkodni - hogyan és hogyan ne? Idén 100 éve, hogy a trianoni döntés megszületett. Ennek kapcsán egyre többen írnak olyan módon, ami korábban nem volt annyira jellemző. Azt lehet mondani, hogy korábban leginkább két véglet volt, és nem nagyon volt ezeken kívül értelmes alternatíva. És…..
Spoilermentes kritika Star Wars IX. - nagyon vártuk már és elég régóta. Sokan óvatos fenntartásokkal, még többen tűkön ülve de mindannyian tele kíváncsisággal és izgalommal számoltuk a napokat a Star Wars kilencedik epizódjának mozis bemutatójáig. Az óvatosság és a fenntartások sora is leginkább…..
Az antiochiai szent kézigránát 2019.12.25 19:51:30
@Jericho 1: Annál azért nem volt nehéz jobbnak lennie.
Az antiochiai szent kézigránát 2019.12.25 19:53:24
@Last Sith Lord: Kylo abba, hogy minden életerejét áttolta Reybe. Leia jó kérédés. Az uralkodót meg az erővillámok ölik meg, hiszen a harmadik részben is attól lett csoffadt, hogy Windu visszaverte rá. Most sokkal többet kapott sokkal tovább.
"Nem magyar, full színes bőrű, látszik, hogy etnikumilag nem tartozik ide” — volt képes nyilatkozni egy a magyar parlamentben dolgozó szakértő hölgy, aki a kormánypárti #metoo vonatra is felkéredzkedett...
sörfigyelő Perlenbacher búza 2016.09.28 12:41:54
Illat: bántóan savanyú Hab: sűrű, krémes Szín: vészjóslóan ülepedős sárga mosogatólé Az új gyártó (vagy design) indokolta, hogy újra teszteljük a Lidl házi búzáját. Bár ne lettem volna ilyen szorgos. Ez nagyon csöves, elrontja az ember napját. Valahol a Tesco és a Penny borzalma közt lebeg. Ehhez…..
Legyen itt egy zebra! című kampányunk befejező hetéhez érkeztünk legfrissebb beszámolónkkal a Rákóczi útról...
Az antiochiai szent kézigránát 2019.10.05 23:23:58
@Goyo: nem.

@encir: És ha az egyiket megszüntetik?
"Hogy szoktuk mondani itt, az Exatlonban? A vége valaminek akkor van, ha vége van" - ezzel az örökbecsű mondattal gazdagította életművét Palik László a maratoni hosszúságú sportvetélkedő, az Exatlon utolsó adásában, én meg megnyugodtam, hogy ezek szerint csak jó döntés volt nem nézni a műsort, ami…..
Az antiochiai szent kézigránát 2019.04.22 22:58:15
Kiedis és a Red Hot Chili Peppers többi tagja (Chad, Flea, meg az a gitáros gyerek) éppen James Corden talkshow-műsorvezető Carpool Karaoke nevű műsorszámát forgatta, ültek az autóban és énekeltek, meg hülyéskedtek egy sort. A forgatás után megálltak, hogy egy mexikói kajáldában egyenek valamit,…..
Az antiochiai szent kézigránát 2016.06.17 17:52:30
@Jean-Baptiste Emanuel Zorg: Gondolom fura, hogy valaki azért csinál valamit, mert ez az élete. Minek csinálja, ha úgy érzi, hogy az már nem teszi boldoggá? A jogdíjakból így is megél. Ne légy bolond.
Az antiochiai szent kézigránát 2016.06.17 19:57:49
@SzerződésSertés: Lehet csak az volt kéznél. Lényegtelen, hogy kimenti meg a gyereket. Másfelől meg nyilván szarul reagál stresszhelyzetben. na bumm.
Az antiochiai szent kézigránát 2016.06.17 21:29:11
@Jean-Baptiste Emanuel Zorg: azért nem jó, mert nem ugyanaz a minőség. Nem a pénz dominál, hanem az, hogy a sikerért az RHCP más minőségre váltott. Ez nem felel meg az izlésemnek.
Egészen zavarba jöttem attól, hogy Orbán Viktor válságstábot hívott össze a gazdaság élénkítése érdekében, mert az első éves GDP-adat mindössze fél százalék lett, amit csak a félhulla Görögország tudott alulmúlni. Azon túllépve is igen érdekes ez a válságstábos javaslat, hogy a hívek szerint Viktor…..
Soros György a hibás. György bácsi dróton rángatja Clintonékat, Obamáékat, az Atlanti óceánt is ő hullámoztatja, hogy az koptassa a kontinenseket. Emlékszem még a Soros György mentes időkre. Kacagtunk a réten, boldogok voltunk, mert nem volt Facebook...
Az antiochiai szent kézigránát 2016.05.23 08:57:21
Nincs annál nagyobb büszkeség, mint hülyének lenni a matematikához. Nem kell szégyellni, nem kell magyarázni a bizonyítványt, elvégre rengetegen utálják és ugyanúgy rossz eredményeket értek el benne. Nem is gondolnánk, de ezzel generációknak ágyazunk meg ahhoz, hogy a problémamegoldás ősi…..
Az antiochiai szent kézigránát 2016.05.16 13:19:00
@bunkó: Marpedig a matematika sokkal inkabb vilagnyelv, mint az angol. Minden megkozelitheto a matematika felol. Aki a matekot utalja, az lenyegeben gondolkodni utal. Matematika nelkul keptelenseg ervenyesulni. A matekot nem tudni pontosan olyan, mint helytelenul irni. Csak azert, mert mondjuk nem tudod kiszamolni egy forgastest terfogatat, kevesebben fognak bunkonak nezni, mintha j-vel irnad a hulyet.
A zsaroló kártevők fejlődésének és újabb variánsainak felfedezésének híre mellett, javarészt a látványos és sokakat érintő támadásokról olvashatunk mindenhol. A folyamatosan növekvő és egyre kifinomultabb támadások miatt, valamint a biztonságtudatos gondolkodás erősítése érdekében az ESET és a KÜRT…..
Az antiochiai szent kézigránát 2016.04.18 17:47:50
@Hóhér az utolsó barátod: Na aztan megis hova? Mert a vinyo firmwareje egy romban van. Errol meg ugye tudjuk, hogy csak olvashato. A ram meg aram nelkul felejt. Kulsot meg nem dugunk ra amig nem ellenoriztuk.

Amugy hacsak nem a bootot akasztja meg a virus, eleg lehet net nelkul es vagy csokkentett modban elinditani. Ekkor ugyanis a virus se fut( net nelkul foleg). Aztan mehet a pucevaszas.
Az M4 Sport a köztévé utóbbi 25 évének legsikeresebb vállalkozása, a több tízmillió forintért vásárolt sportjogokkal valóban olyan tartalmat tudnak képernyőre pakolni (nem az NB1-re vagy a Megye II-re gondolunk), ami érdekli a nézőket, a BL-meccsek, a magyar válogatott selejtezői és a Forma-1 a…..
A legtöbb programozási nyelvet azzal a céllal hívják életre, hogy valamilyen szempontból, valamilyen új környezetben, vagy valamilyen egyéb új technológia fényében jobb, szebb, hatékonyabb, megbízhatóbb, kényelmesebb fejlesztőeszközzé váljon. Nem így az ezoterikus programnyelveket! Ezeket inkább…..
Az antiochiai szent kézigránát 2016.03.04 00:21:04
Nőgyalázó rappert támogatott a Telekom címmel jelentetett meg cikket a kormánypárti Magyar Idők az Ákos-botránnyal kapcsolatban. A parádés eszmefuttatás lényege, hogy a Telekom Ákos előtt is támogatott szerintük nőgyalázó előadót, bezzeg az nem verte ki a biztosítékot.…..
Az antiochiai szent kézigránát 2015.12.18 19:09:48
@CheetaRabbit5: "Nem rúghat ki, mert én mondok fel!". Legalább ők is nevetnek egyet rajtad :) Főleg ha ilyen zseniális szavakat alkotsz, mint a konkurrencia :D . Amúgy ha stilszerű akarsz lenni, akkor magentaszínű papírra írod :D

zárójeles megjegyzés: Te kis huncut, azért a pólójukat még hordod :) Tetszenek az elveid :D
AnyámAsszony Szülők, okuljatok! 2015.11.13 11:30:12
A múlt héten egy döbbenetes dolognak voltam szemtanúja a délutáni alvás ideje alatt: Toddlers and Tiaras Eddig sem értettem, hogy  egyáltalán miért cibálja el valaki a totyogó gyerekét szépségversenyekre, vajon miért barnítozza le a 2-3 éves kislányát, miért aggat rá póthajat, miután kifestette,…..
Az antiochiai szent kézigránát 2015.11.14 16:07:39
És ez most nem eufemizálás, meg egy megforduló kanapéval operáló, The Sound című új reality indulásáról szóló hír, az történt, hogy az ITV fogta magát, és ráígért arra az összegre, amennyit a BBC fizet a The Voice licencéért. A BBC meg köszönte szépen, de nem ment…..
Az antiochiai szent kézigránát 2015.11.13 18:03:58
Az emberek egy része nem szereti a változásokat az életében. Ők azok, akik eleve gyanakvóan és kritikusan szemlélik az újonnan bevezetett dolgokat, hogy aztán azonnal fennhangon szidják mindenért és bármiért. Lehet, hogy Szabolcs is ilyen, de lehet, hogy tök igaza van, én nem…..
Az antiochiai szent kézigránát 2015.11.12 10:02:54
Új otthont találni még akkor is kimerítő, ember- és kapcsolatpróbáló feladat, ha az adás-vételt egy örömteli beköltözés vagy lelkesült felújítás követi. Hát mit szóljon az, akinek egy gigantikus csalódás jut, mert mondjuk nem azt vette, amit akart vagy hitt! A posztban…..
Az antiochiai szent kézigránát 2015.11.11 11:24:40
@atpijkamo: nyomokban statikust tartalmaz
Az antiochiai szent kézigránát 2015.11.11 11:27:07
@atpijkamo: lehetnék kizáró is :D
Az antiochiai szent kézigránát 2015.11.12 00:24:38
@blackshíp: SZó szerint házhoz ment a lófaszért :D
"Rendeltem egy kínai webshopból" - sokan már itt felszisszennek, és nem tudjuk azt mondani, hogy nem jogosan. Tanulságos történet, amiből szerintünk nem azt kell megtanulni, amit az írója javasol (az új elektromos cuccokkal különösképp óvatosnak kell lenni), hanem, hogy megbízható…..
Egy kis gomb megbindzsizése vajon miért tart hónapokig? Vásároltam 2015.8.13-n egy telefon készüléket a Makói Tescoban, Majd 15-én kicseréltettem, mert rosszul működött egy drágábbra. Kint voltam külföldön 14 napot, és ez alatt a másik készülék is beadta a kulcsot. Haza…..
Az antiochiai szent kézigránát 2015.11.10 15:53:00
@ide nem jöhet csak úgy be: Poszter egy gyökér.

(Ez pont 3 szó volt)
Az antiochiai szent kézigránát 2015.11.10 16:59:03
Olvasónk a hoteltől a jegyzőn át a fogyasztóvédelemig mindenhova elküldte az alábbi panaszt, és teljesen érthető módon, mert, ha a léghoki kattogásán és a falról hiányzó képen akár túl is léphetett volna, a címbeli mondat egyértelműen az elfogadhatatlan…..
Ismét kitört (immár sokadszor) a Star Wars őrület, ami nem is csoda, a közelgő bemutatóra gondolva. Ha már őrület, akkor azt maximálisan ki is használják a különböző emléktárgyak tulajdonosai, hogy eladják kincseiket. Nagyon sok pénzért... Leai hercegnő ruhája (96 ezer…..
Az antiochiai szent kézigránát 2015.11.09 08:51:49
@mel gibson: Így van. Amit a poszter keres, az a "fénykard". FÉNY!
Én sosem laktam magasházban. A 4. emeletre bármikor felmegyek gyalog, de gondolom az 5-diknél magasabban lakók kétszer is megfontolják, mielőtt elhagyják a lakást, ha rossz a lift. De mit csináljon szerencsétlen futár, akinek épp a karbantartás idején kéne kézbesítenie a…..
Az antiochiai szent kézigránát 2015.11.08 15:56:42
@J. Mutzenbacher: Az, hogy Hilda defektes, azt tudjuk. De ugye te is tudod, hogy a legtöbb poszter szimplán idióta és csak a kissebbségi komplexusát akarja kompenzálni, hogy sározza a céget?
Az antiochiai szent kézigránát 2015.11.08 15:58:17
@Az antiochiai szent kézigránát: Na, elolvastam újra a kommencset és leesett, hogy ezt te már tudod :D Akkor ez a része sztornó :D
Az antiochiai szent kézigránát 2015.11.08 17:28:50
@Manyecska: Aztán írd majd meg Hildának, mire jutottál :D Legalább egyszer legyen értelmes a hétfő reggeli poszt :D
Azolcsosag.hu. Elsőre azt hittem egy ez vicc, de nem. És bár a honlapról kiderült, hogy nem AZ olcsóságról, hanem A-Z-ig tartó olcsóságról van szó, azért lássuk be, ez  sem sokkal megnyugtatóbb, sőt. A Homáron sokszor leírtuk (mi kicsit cizelláltabban, kommentelőink…..
Az antiochiai szent kézigránát 2015.11.05 09:31:54
Lajos csak tanácsot szeretett volna kérni egy homáros örökzöld, a felháborítóan gyorsan gajra ment cipők témában, erre nem belefutottunk egy sportos nevű, de rejtélyes módon inkább az élelmiszeripari kiskereskedelemben jeleskedő szakértői véleménybe? A poszt alatt ajánlunk…..
Az antiochiai szent kézigránát 2015.11.04 21:47:02
@Aureliano Buendía: de pék tehenet már láttam :D Épp lepényt sütött... :D
Az antiochiai szent kézigránát 2015.11.04 23:00:34
@Igazsagos16: Igazsagos17-et :D
Az antiochiai szent kézigránát 2015.11.04 23:40:48
@Igazsagos16: Majd hilda visz neked szarposztot a börtönbe :D