Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eax_

0 bejegyzést írt és 547 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy korábban írtuk, állítólag légkondicionálatlan helyiségben, 12 órán át várakoztatott az RTL Klub egy szombathelyi kötélugró csapatot a Hungary's Got Talent hétvégi forgatásán. Bánhegyi Attila, a csapat vezetője eredetileg a Nyugat.hu-nak számolt be a felvételek…..
eax_ 2015.07.07 20:14:56
Magyar Köztársaságország Kormánya Orbán Viktorminiszterelnökrészére Tisztelt Miniszterelnök Úr! Kérem, ne rabolja ki „élelmiszer jellegű bolti vegyes kiskereskedelem” tevékenységi körű vállalkozásomat! Mivel Ön főállású politikus 1989 óta – én ugyanekkor kezdtem…..
Vettem Mariatól egy szappant, arcradírt és éjszakai hidrataló krémet 20 Euróért. Utána összepakoltam és elmentem a környékre sétálni, mielőtt átköltöznék az új hosztomhoz. A környék tele van girbe-gurba kacskaringós utcácskákkal és remek kávézókkal,…..
eax_ 2014.06.08 00:04:34
@Altaïr: egyaltalan nem, pl. a republikanusok eleg messze allnak a szocializmustol, ellentetben a Jobbikkal.
Előrehaladottabb korban lévő olvasóink emlékezhetnek a kabaré jelenetre, mikor Márkus László rommá szed egy fotelt, mert nem érti, hogy miért olyan drága. A vicces szám valósággá vált: egyre másra jelennek meg azok a cikkek, amik a Google Glass előállítási költségeit vetik…..
A mandineren jelent meg egy felhívás, miszerint párbeszédet kezdeményeznek a fiatal középosztály politikából történő kivonulásáról. Gondoltam írok ezzel kapcsolatban, hiszen ez az a réteg, akik közül a libertarianizmus fő támogatói kerülnek ki. Viszont szerintem a kérdés…..
eax_ 2014.05.12 23:26:57
BuheraBlog Paradigmaváltás 2014.02.21 13:37:00
FX előadásait, anyagait azért érdemes figyelemmel követni, mert belőlük az ember általában minimális idő alatt megkapja az ismereteknek azt a letisztult, kikristályosodott változatát, amit egyébként csak több hónapnyi tanulás, gyakorlat után ismerne fel (ez egyfajta guru…..
. 1. Szereti-e Ön, ha idegenek belepofáznak az életébe? (Olyan részeibe, amivel nem sért törvényt, nem okoz másoknak hátrányt.) Ha nemmel válaszolt, Ön már félig liberális. 2. Belepofázik-e Ön mások életébe?  (Olyan részeibe, amivel azok nem sértenek törvényt, nem…..
eax_ 2014.02.16 15:46:24
@Mannlicher: Ott a pont, akikrol itt szo van, azok a libertarianusok.
A liberalisok (ill. azok, akik mostansag ezen a neven futnak) imadnak masok eletebe belepofazni, eleg megnezni az adoprogramjukat.
Tegnap éjjel a főváros több pontján furcsa, megmagyarázhatatlan, mennydörgésszerű, mély robajlásokat, robbanásokat lehetett hallani, többek között ott, ahol éppen ezt írom, Zuglóban is. Reggelre persze megszületett a "hivatalos" magyarázat: az egészet egy tűzijáték okozta, amit egy dunai hajóról…..
eax_ 2014.02.02 16:44:38
Libertarian A büdös kapitalista 2013.11.25 00:00:00
Az állami és az államhoz közel álló, tőle függő hazugsággyárosoknak köszönhetően mára eljutottunk addig a pontig, hogy a liberalizmus és a kapitalizmus a világban, de Magyarországon főleg szitokszavakká válnak. Ennek két fő, egymástól nem független oka van: Mindmáig kevesen vannak, akik a…..
eax_ 2013.11.25 12:51:27
A világ fennállása óta hogyan gondolhatja komolyan a Főgáz, hogy reggel 8 és délután 2 között egy egész ház szabadnapot vesz ki és várja, hogy ellenőrizzenek? Végül szerencsére nem kapcsolták ki a gázt Silveréknél, bár fenyegettek vele. Sőt, az is kiderült, hogy szombaton…..
eax_ 2013.11.21 23:58:30
@pisda: "Nekem megmondaná valaki mit jelent az extraprofit?"

Az extraprofit egy specialis kulcsszo, gyakorlati jelentosege abban all, hogy lehetove teszi egyszeru gondolkodasu neokommunista embertarsaink gyors es megbizhato felismereset.
(Azért a kép készítője/szerkesztője is humoránál volt :) ). A múlt héten a Spruce Goose-nál már szóba kerültek a szovjet ekranoplánok, amelyek szerintem a legjobb bizonyítékai annak, hogy a Vasfüggöny lebontása előtt nemcsak a politikában, hanem a technológiában sem volt…..
eax_ 2013.10.07 19:22:35
@yxcvbnma: "ezért nem készülnek az átlagostól eltérő, emiatt pár centtel többe kerülő motyók"

Hat persze hogy nem: www.youtube.com/watch?v=kwC8MP6uOiQ
A magyar politikai osztály teljesen eltévedt, de makacsul egyre mélyebbre hatol a tévedéseinek dzsungelében, mert nincs, aki megakadályozza ebben. A tévedés óriási és köze van az elmaradt magyar polgárosuláshoz és féloldalas modernizációhoz. Ebben az óriási problémahalmazban a…..
Paksi atomerőmű azért alapjaiban véve egy nagyon elavult technológia. Nem is lehet már ésszerű, csak kamu érvekkel lobbizni a bővítéséért. Gondolj csak bele! Gyakorlatilag egy gőzgép. Nem ártana fejlődni. Jobb és okosabb lenne az arra szánt pénzt és energiát más korszerűbb energiatermelő…..
eax_ 2013.09.14 13:37:55
A cseh bulvár kiakadt, a szlovák bulvár magyarozik. A dotoho nem teljes beszámolója a Rezešová-ügy első két tárgyalási napjának szlovák és cseh sajtóvisszhangjáról. Szlovák és cseh bulvárlapok meglehetősen részletesen, naponta számolnak be Rezešová-ügy…..
Bár mozivászonra – egyelőre legalábbis – nem kerül, mindenképpen odakívánkozik a budapesti taxizás történetének napokban kezdődő újabb fejezete. Ha a nagysikerű francia akció-komédia széria, a Taxi 1-4 szerzőinek még nincsen kész forgatókönyve a sorozat újabb részéhez,…..
eax_ 2013.09.02 20:58:22
@Ianas: "Internet szolgáltatás (ott pl. direkt jól jönne egy állami szolgáltató)"

Hat persze, eleg csak megnezni a tobbi allami vallalat sikereit.
Egyre gyakrabban felvetődik a kérdés, hogy az internet, a modern eszközök és a szociális hálók elterjedése mennyire befolyásolják az emberek gondolkodásmódját, mennyiben változtatják meg az egymáshoz való viszonyukat. A mai gyerekek mindent elérnek a világhálón, ami sokak…..
eax_ 2013.08.26 14:05:01
A mai napon találkoztam a legnagyobb közösségi oldalon egy hirdetéssel. Azzal, ami a képen látható. A Modern Magyarország Mozgalom (MoMa), Bokros Lajos pártja a jobboldal igazi pártjaként hirdeti magát, és azt, hogy Orbán bukni fog. Az nem derül ki, hogy vajon a bajszos bácsi…..
A bulváros cím ellenére a témát komolyan gondolom, mert van még legalább egy hónap a nyárból, így a szembetűnő öltözködési problémák még biztosan megoldandók erre a szezonra. Nemcsak állásinterjúnál, hanem úgy általában, a napi megjelenésben eljutottunk oda, hogy a…..
eax_ 2013.07.26 18:25:10
@emzéperiksz: "Steve Jobs is gyökér volt emberileg, mégis ő volt a legértékesebb koponya az Apple-nél, sosem rúgták volna ki. "

De bizony hogy kirugtak. Utana alapitotta a NeXT-et, amit utana felvasarolt az Apple, es igy kerult vissza a vegen.
Ahogyan egyre többet foglalkozom a politikával (a gazdaság miatt), és közeledünk a választási kampányok szezonjához, egyre inkább leszek kétségbeesett, hiszen a demokrácia hazájában nincsen valós választási lehetőségem, alternatívám. Engem nem győz meg, hogy azt mondják,…..
MaNDA Hollywoodi betűmitológia 2013.07.13 10:00:00
1923. július 13-án, azaz 90 évvel ezelőtt állították fel Los Angeles egyik kopár hegyecskéjének, a Mount Lee-nek a tetején azokat a hatalmas betűket, melyekből összeállt a HOLLYWOOD felirat. Az azóta eltelt évtizedekben a hollywoodi filmgyártás lényegéből eredően virtuális…..
eax_ 2013.07.15 11:59:55
@doggfather: A poszt posztnak szamito resze tenyleg rovid, az agyatlan fikazas resze viszont hosszabb is a kelletenel.
Aki hitelt vesz fel, ne csodálkozzon, ha visszakérik – kamatostul. Egyes devizahitel-adósok viszont, úgy tűnik, csodálkoznak, hiszen a Kúria csütörtöki döntése nyomán Orbán Viktor házához indultak tüntetni. Pedig ha van valami, amiről a miniszterelnök tényleg nem tehet, az az,…..
eax_ 2013.07.09 16:19:32
Sziasztok! Az első tényleges bejegyzésem egy aktuális témával foglalkozik: a strand. Dagiként a strandon, dagiként bikiniben, dagiként vékonyak közt a strandon bikiniben. Igen, igen, van pofám kétrészes fürdőruhát viselni. Őszintén szólva, szeretem ha lebarnulok, és szeretem a…..
eax_ 2013.07.08 09:49:15
@Réka ‎: Ez sajnos eleg szar lett. Nem baj, majd legkozelebb.