Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kormoska76

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Hazavágtam az autómat 2013.12.14 06:48:39
Még a jogosítvány kézhez kapása előtt, 2008-ban vettünk egy új SX4-et. Tudom, rohadjak meg. Édesanyámmal ketten élünk, ő már nem vezet (azért vagyunk még életben), két hozzá nem értő nő pedig gyilkos kombináció egy autónak. De nagy volt az öröm, csak sajnos nem tartott…..
kormoska76 2013.12.14 12:00:30
Először is:Nagyon bírom az ilyen vagány,talpraesett nőket!
Az meg különösen dicsérendő,hogy lelkesedik az autózásért,hovatovább alapszinten ért is a kocsikhoz.
Bár 330 ért vannak használhatóbb-újabb típusok is a piacon,de a 323F alapból nagyon jó konstrukció.A belseje egész rendezettnek látszik,azokat a küszöbspoilereket pedig nem is baj,hogy leszedték,mert bűn ronda.

Viszont az egész cikkből/sajnos/ordít a mai magyar valóság!
Magyarország jobban teljesít.........:-(
"Ócsóért"jó és mutatós kocsit venni,aztán kínlódni a fenntartással.
Csak az alapvető dolgokat csináltatják meg/mert nincs többre pénz/,hogy még éppen csak menjen az autó.
Mindez a képeken is látható:Sufniszerviz saját kezűleg,emelős kerékcsere.Marylin Monroe-s rövid gatya nagy lábszártetkóval és homlokra tolt napszemcsivel+16-os kulcs csavarhúzóval a kézben,bontott donorautó 50 ezerért a sógoroktól...,ez annyira de annyira echte magyar.
Amikor meg éppen megy a verda akkor juhé,lehet neki csapatni!Mondjuk,ha annyira imbolyog és instabil,akkor talán nem kéne erőltetni....,az írás is megpróbál vagánynak-csajosnak tűnni,pedig szerintem csak simán szomorú a leányzó.

Emellett továbbra is megértem a választását!Jómagam egy 81'-es Honda Prelude-del kezdtem az autózást,én 220 ért vettem és
két évig javíttattam-szépítgettem,ráköltöttem vagy 150ezret(97'ben!)és én hülye eladtam,hogy befizethessünk egy új Swift Sedanra.
Az Sx-4 ért nagy kár,és inkább az rohadjon meg elevenen aki elvitte.