Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bem13

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
'Julius666' felhívta a figyelmemet egy Radaconte nevű youtube-os egyik videójára (ő készítette a Stellás kamiont is), amit most be is fogok mutatni. Előtte a leírás: Nos, miért is ez a cím? Mert ha szépen kitömöríted a játékot, találsz benne egy másikat, amit elő lehet…..
Ryder62 elhatározta, hogy elkíséri útján az egyik vonatot. Mielőtt valaki arra gondol, hogy egyszerűen eltűnik a vonat vagy ilyesmi, akkor téved. Kicsit Harry Potteres...  ..
Rossz játékok között is kell selejteznem, mert van amikor nem annyira rossz, vagy nem lehet belőle szórakoztató videót készíteni. A "Star Wraith IV"-re mindkettő igaz. Ha jól emlékszem kb 14 mega volt az egész, de nem nézett ki rosszul. A játékmenet bár elég monoton, de…..
Made by City Interactive 2004. Soundtrack: The Champs - TequilaJoe Cocker - You Can Leave Your Hat On..
Utóbbi idők egyik legjobb és legőszintébb videója! :) Teljesen átéreztem a kiakadását..
Igérem, Ninából egy ideig nem lesz több, de kaptam még több anyagot hozzá. Sanyi a PC.Games régi cikkét küldte el nekem, lomos meg a PC Guru összefoglalóját. Végül Márk egy kockafejű tudóst(?) küldött nekem. ..
Ahogy ez a rémes játékoknál lenni szokott, az interneten meglehetősen kevés infót taláni róluk. Legtöbbször csak a játékot kiadó cég promós szövege található meg újra és újra különböző honlapokon. Itt is ez a helyzet. De nem kis keresés után végre találtam egy cikket a…..
Vajon melyik általam bemutatott játékot árulja egy neves cég a honlapjukon 9588 forintért?MegfejtésEbben már csak az a vicces, hogy én 990-ért vettem a számos boltban... Ajánlotta: RicsiAz összes videó a vasárnap talán már fenn is lesz, jövő héten aztán jöhet az új anyag. Az a…..
bem13 2008.07.25 21:07:12
Laci küldött nekem e-mailen egy videót a több mint zseniális Panzers játékból. Ha jól emlékszem, ezt a készítők az eredeti cd-hez mellékelték is mint poénos extra. (Ez a reklám helye, vegyétek meg eredetiben, megéri!)  Ritkán reklámozom önmagam, de ma nagyon érdemes…..
bem13 2008.07.21 19:07:18
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.06.27 17:42:00
Tök jó dolog egy olyan játék, ahol nincs rendes mentés, állandóan elakadok, mert röhejes biszbaszokat álcáznak "logikai feladatnak" és no-name gameként az egész world wide weben nem találni róla szöveges végigjátszást, hogy pár ezer ősz hajszálal kevesebb…..
Rendkívül okos ember lehetett az, aki kitalálta, hogy a 2-es villamospótló busz középső ajtaja a Zsíl utcánál egy földdel (esős időben sárral) töltött beton négyzet mellett álljon meg. Aki ott száll le, vigyázzon! ..
Az összes ilyen korábbi írásnak nem lett különösebb eredménye, de azért megpróbálkozom újra, mert még mindig enyhén szólva gyakoriak ezek:Ha e-mailen képet küldesz, ne bmp-ben, mert egyrészt neked csomó idő feltölteni és nekem megnyitni. Ha átmented jpg-be, mindenki jobban…..
Tök jó, hogy a sorozattal/velem kapcsolatosan készülnek rajongói munkák, amelyeket sok apró bejegyzések helyett, összegyűjtöttem egybe. Új videó munkálatai elkészültek, az egész játékot kb 20 perc alatt végigvittem(csak hogy érezzétek a játék komolyságát), nagy szar, csak…..
bem13 2008.06.01 18:27:56
Na ennél a Call of Duty 3-as hullánál aztán minden pörög ami pöröghet...Vagy jobban mondva, ami nem is pöröghet. Küldte: DiDi ..
Olvasóinknak egy számottevő része utaspanaszok helyett tanácsokat, külföldi tapasztalatokat oszt meg velünk. Ennek ékes példája volt a füvesített buszsáv is. Ma két ilyen levelet olvashattok, ha lentebb tekertek. Ismerjétek meg, milyen az utastájékoztatás és a jegyrendszer más…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.05.18 12:07:00
Jó hír, ma nagyon haladt a videó. Már csak 2 perc van hátra a szinkronból, azt kész is.Rossz hír, költözködés miatt felettünk kopácsolnak,fúrnak ezerrel, már reggel hét óta (de jó erre kelni!), azt baromira meguntam, hogy minden jelenetet 6x kellett felvennem, mert berregés van a…..
Lennox megint alkotott Jobboldalt kinn van a link, amiről korábban beszéltem. Holnap majd mennek fel a százalékok, remélem a 100%-ig ..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.05.12 17:08:00
Túl régen volt új videó, ez sajnos így van. Valamennyi már kész belőle, de jelenleg nincs rá módom, hogy befejezzem. Orrhangom már nincs, mert meggyógyultam, de van helyette olyan családi ok, ami miatt nincs nyugodt állapot, hogy effektíve felvegyem a szöveget, valamint őszinte…..
Bence felhívta figyelmemet erre. Azon már nem lepődöm meg, hogy emberek meg akarnak szabadulni ezektől a játékoktól. Természetes reakció. Én is eladnám, de mégis ki venné meg ezek után a Dark Vampirest? Na mindegy. Az egészben a megfogalmazás az érdekes.Metal MAXX - talán…..
Viktor küldött egy szerintem igen szórakoztató verset. Köszönöm!Reggel felkeltem, és Stellára gondoltamaz étvágyamat, egyből el is rontottamolyan hangot hallottam éppenmint a tolatás a Big RigsbenOlyan rosszul lettem, orvoshoz mentemde annyira segített, mint a Ski Park…..
"Dot" (az Alba*Teamtől) nem szarozott, több mint öt perces videóját teletömte jó játékok bizarr, vicces, frusztráló és hátborzongató bugjaival. Vannak bugszörnyek is és érdemes végignézni, befejezésül egy kocsimosást csodálhatunk meg ;) ..