Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pandaaaa (törölt)

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Angyallány. Fekszem az ágyon. Moziklip. Törd be a szívem. Tűzvarázsló. Várj, míg felkel majd a Nap. Csak pár olyan V'Moto Rock-sláger, amivel lehetett volna emlékezni a tegnapelőtt elhunyt Herpai Sándorra, aki egykoron a zenekar dobosa volt, és akit kihűlve találtak meg egy…..
Sok év után hazatérve megdöbbentő látni a kétségbeesett országot, ahol az emberek magukba zárkóztak, és ahol a reménytelenség riasztó mértékben taszítja az alkoholhoz az embereket. A mai történet főszereplője közel nyolc év után látogatott haza és sokkolta, amit…..
comment:com Apám, a diktátor 2014.01.29 16:30:00
Szerda este 21:05-kor indul az On The Spot új sorozata, a Diktátorok gyermekei az m1-en, ami arra a keresi a választ, hogy az utódok képesek-e szembenézni apjuk rémtetteivel. A sorozatban olyan 20. századi zsarnokok leszármazottait ismerhetjük meg, mint Pol Pot, Herman Göring,…..
Pandaaaa (törölt) 2014.01.29 20:56:24
@czinikus: Igen, már jöttem is helyesbíteni, de megelőztél.
Tehát: Inkább Tvrtko.

Bélben, vérben, szenvedésben turkáló vásári mutatványosok.
Bár a barkácsolásról a legtöbbünknek inkább valamilyen mechanikus tevékenység jut eszünkbe, a mai változó világban az otthoni, házilagosan végzendő munkák körébe egyre inkább beletartozhat az elektronika és az informatika is. A multimédiás tartalmak lejátszására alkalmas,…..
Pandaaaa (törölt) 2014.01.26 07:39:20
@új nick hozzáadása: Ez egy beteg ország, beteg emberekkel. Talán segítene, ha benyomnának egy tíz napos áramszünetet és miután az összes büdös gyökér kinyírta egymást a polgárháborúban, hozzácsatolnák az országot Ausztriához. Ott legalább van vitakultúra. Ha ez sem segít, akkor betiltani az Internetet magánszemélyeknek.

Persze, lehet, hogy eleve a netbetiltással kéne kezdeni.
Megjelent a Dead Rising 3 legutóbbi javítócsomagja, azaz patch-e. 13 gigabájt. És ezen a ponton menjünk át kicsit Denis Leary-be. Tizen-kibaszott-három gigabájt. Egy nyomorult patch. Mi az úristen van, elmulasztottam egy meetinget a patchekről? Egy-két éve még félgigás…..
#359 Az IMAX-ek technológiai jellemzői egészen elképesztőek: eleve az, hogy nem az átlagos moziknál megszokott 35 mm-es filmre forgatnak, hanem hetvenesre, lehetetlenné teszi az új tekercsek kézi beemelését, egy átlagos film így van vagy 200 kg. Mozis átbaszós vagányság a…..
Furdancs Blog Villanyfűtés 2013.12.06 09:06:00
Magyarországon alig alkalmazott, szinte tabuként elutasított megoldás az elektromos fűtés. Ennek az okairól sokat lehetne vitatkozni, de a gázenergiánál jelenleg mintegy háromszor magasabb ára valószínűleg a legfontosabb szempont. Az árkülönbség ellenére a kisebb házak, lakások…..
Pandaaaa (törölt) 2014.01.04 12:23:04
@peetestveer: Hallottam olyat, mikor a hőszivattyús rendszer zaja miatt a szomszédok nyomására ki lett kapcsolva a rendszer. Tényleg lehet ennyire hangos?
A rezsicsökkentés alig pár napja elvitte a Műjégpályát, most pedig már a CBA-t nyaldossa. Mert persze lehet, hogy újracímkézés történt, de valószínűbb, hogy már egy hűtőt sem tudnak rendeltetésszerűen üzemben tartani, mert minek: Nem tudom, mekkora hírértékkel bír még,…..
Pandaaaa (törölt) 2014.01.04 12:19:13
@Komojtalan: Igen, csak ha a rádióban kereskedelemmel kapcsolatos hírt hallasz, akkor nyomatékosan bemondják: A CBA kereskedelmi igazgatóját, stb, hallják. Más esetben (még ha béna gyerekeknek gyűjtenek is), csak "egy ismert áruházláncot" emlegetnek.

Igaz hazafi CBA-ban nem vásárol, dohányboltba is csak azért tér be, hogy kirabolja.
​ Borzalmas, viszont nagyon rasszista szóviccet posztolt karácsonykor a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kar Hallgatói Önkormányzatának elnöke. Hét másik HÖK-ös vezető pedig lájkolta. Update: Juhász Tamás nem érzi gáznak a posztot, a kari vezetés…..
Az Origo úgy tudja, hogy Krasznai Tünde pornós múltja miatt nemkívánatos személy lett a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat parlamenti karácsonyi ünnepségén. Az ünnepséget hátrányos helyzetű gyerekek javára rendezik meg évek óta a Parlamentben, ahol rendszeresen felléptek…..