Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maraggymá

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Adrienne kérdezi, hogy "honnan tudom meg, h ez a gél eredeti v hamis?" A legegyszerűbb módszer ennek megállapítására, hogy ha nem üzletben vette, ésvagy gyanúsan olcsón (például a Vaterán 2000 forint körül), akkor szinte 100%, hogy hamis. A látók szerint érdemes megnézni…..
Maraggymá 2014.05.28 06:40:52
@hagyma:
Culinaris-ban kell körbe nézni, van pár üzletük a magyar szmoggyárban.
(culinaris.hu)
Zsófi mamája nem érti, miért okoz folyamatosan problémát a kispesti Cserpes joghurtkimérésben, hogy húszezressel akar vásárolni: A Cserpes Sajtműhely kispesti piacán található viszonteladójáról szeretnék mesélni nektek. Itthon mindenki szereti a termékeiket, mivel itt lakunk…..
Maraggymá 2014.05.14 18:51:24
@igi1:
ilyeT és nem ilyeNT
0.0006 ezrelék = 0.000006, nem hiszem hogy erre gondoltál.

Az öreg néne meg ahhoz megy oda húszezrest lóbálva akihez jólesik.
Vérmérséklettől függetlenül pedig minden esetben illik minimum egyszer udvariasan viselkedni.
"Elnézést nem tudok vissza adni húszezresből. A posta a sarkon túl van, felváltják önnek."
Még akkor is ha netalán tán vissza tudna adni, csak nem akar. Nem tűnik egy diplomához kötött feladatnak.

@panaszmuki:
Nem szolgál ki, joga van megtagadni bárkitől a kiszolgálást:)
Maraggymá 2014.05.14 19:53:49
@atpijkamo:
Kioktatás vs. semlegesség. Ha letojom a vevőt akkor konzekvensen tojjam már le, nem?
- Panacsoljon hölgyem, itt a joghurtja, 270 forint lesz.
- Tessék, egy húszezres.
- Elnézést, kevés az apróm, legyen szíves kisebb címletet adni!
- Nem tudok mást adni, így vettem ki a bankautomatából.
- Sajnos tényleg nem tudom felváltani, elnézést.

BTW ilyet még életemben nem hallottam, hogy:
"Elnézést, kevés az apróm, legyen szíves kisebb címletet adni!"
Téged szólítottak már fel boltban, hogy add oda a pénzed? (Felszólító mondatra gondolok.)
Tamás egy sajátos modorú eladóval találkozott az Újmobilshop üzletében, aki szinte azonnal meghibásodó telefonját azóta sem hajlandó visszavenni, valami nyilvánvaló hazugságra hivatkozva: Ez év április 23-án online rendeltem egy mobiltelefont. 23-án e-mailben kaptam az…..
Maraggymá 2014.05.07 20:28:04
@Nikorene:
Hohó! Most már a konkrét eseten vitázunk?:) Előbb még olyan képzeletbeli helyeken jártunk ahol kacsát lehet venni és a többi.

De beugrottál a csapdába. Nem kellene ilyen könnyen harapnod a csalira, mert bizony itt is bizonyítható.
Körülbelül pár kattintás az egész. Ugyan is a Gmail minden bejelentkezéshez IP címet és pontos időt társít és azt neked, mint felhasználónak engedi is látni.
Ezek után gyakorlatilag gyerekjáték szolgáltatói információk alapján beazonosítani a delikvenst aki arról a címről bejelentkezett. (Pontosabban a gépet, de ebben az esetben mint fentebb tárgyaltuk lényegtelen a személy, bizonyíthatóan céghez köthető a visszaigazolás ténye.)

Nem mellesleg ezer helyen hirdetik, hogy ez az elérhetőségük innentől kezdve kalap kabát, meg az összes szentek.

Köszönöm, a virágokat az öltözőmbe kérem!
Maraggymá 2014.05.07 21:36:34
@Nikorene:
Vitázz ahogy jól esik. ÉN is úgy teszem.

Konkrét esetet nézzük és olyanokat mondasz hogy mi van HA nem tudja bizonyítani? Mi van HA olyan számlát kapott? Mi van HA az eladó sem vitatja a netes rendelést mert egy sügér? Mivel magyarázza az e-maileket? Sok itt a ha...Mint általában az lenni szokott valószínűleg pereskedésig nem jut el a dolog ilyen vagy olyan okból. Vitatod e?

Mellesleg általános konklúziót vontál le a konkrét esetből amiről nem is tudsz minden konkrétumot.
"...ami jogot nem tudsz érvényesíteni, az olyan mintha nem lenne."

Hogy lehet 35 év vita tapasztalatod 12 éves fejjel?

Nincs több kérdésem bíró úr.
Maraggymá 2014.05.08 13:31:33
@Nikorene: @atpijkamo:
Van egy bácsi Budapesten aki több éve ingyenes parkol mindenhol. Legtöbbször azzal hárítja a perek sorozatát, hogy vitatja az elkészült kép körülményeit (értsd: a készítő embőc erre vonatkozó papírjait, a fényképezőgép erre vonatkozó papírjait).
Igaz volt olyan eset is ahol utólag visszadátumozva legyártották ezeket:)

Nikorene:
Amúgy szép dolog ez, nézzünk félre akkor nem létezik az egész eddigi amit ott láttunk. Ignorálj csak, ezt úgy értelmezem én nyertem mert gyenge vagy.
Bizonyára nem hallott még róla T. vendáglátós, de börtönnel sújtható fizetésig fogva tartani a vendégeket. Naiv ügyfelet és párját 4000 forint kizsarolásáig tartották sakkban az Absolut Wellness Apartmanban, mivel nem akartak extrát fizetni a nem működő wellness…..
Maraggymá 2014.04.28 18:12:33
@Kellemes Zérókomponista:
Én diák vagyok te gyökér. Nincs pénzem teljes árat kifizetni azért mégis szeretnék elmenni egy-két évente egyszer valahova; vagy dögöljek meg ott ahol élek, mert a kuponozás snassz?
Te igen túlfizetett fasz.
Az, hogy az anyja nem egy internet huszár ezért képtelen utána nézni mind a kuponos oldalnak mind a szállónak az az ő sara, ez van.

@uns97:
Te meg a másik, te paraszt, az -nék és nem -nák. Másodszor pedig ajándék lónak ne nézd a fogát. Illetve lehet, hogy az ajándék szó fogalmát kellene tisztázni számodra te csökkent képességű, de ezzel majd máskor foglalkozunk, előbb próbáld megtanulni a -nák, -nék helyes használatát, te bugris pöcs.

A többiekkel ezek után nem volt kedvem foglalkozni. De aki "jahjkuponozikmekkoraegyköcsögfasz" stílusban tolja az nyugodtan magára veheti a kommentem legelső felét.

A posztoló meg bepuncult, így máris érthető a rinyálása fentebb. Fizetni kellett, esetleg a hiányos számláért lehetne jól megmondani. Mellesleg van az a mondás, hogy amilyen az adjonisten olyan a fogadjisten; szar a hely légy szar vendég.
Naiv ügyfél 280 ezer forintos Lenovo Y510p notebookjának pont akkor hibásodott meg a kijelzője, amikor már Lengyelország helyett Budaörsre vitték javítani. A cseregép így 2 hónap alatt érkezik, mert a Computer Imperiumot nem sikerült rávenni, hogy adják vissza a pénzt, vagy adjanak…..
Maraggymá 2014.03.26 18:21:39
@Artech:
Mikor hülyézni kezdtél felcsillant a szemem, aztán ennyire futotta?
Kérlek mond meg mennyibe kerül két méter drótkötél, utalom, és valamelyik közterületi fára lógasd fel magad!
Köszönöm.
A BKV-figyelő robbantotta az eheti alázós történetet, amelyben pusztán szórakozásból megbüntettek és leszállítottak egy lányt, miután hamisnak nevezték a bérletét: Elmondása szerint a Hungária körútnál szálltak fel az ellenőrök és kérték mindenkitől a jegyeket és a…..
Maraggymá 2014.03.19 19:26:24
@igazságos:
AZ ISTEN SZERELMÉRE, fogd már be te gyökér!
Fáj olvasni amit írsz, tartsd magadba vagy írd ki a saját blogodra de ne menj már közösségbe, te elmeháborodott autista(csak hogy köze legyen a poszthoz) geci.

Annyira valami kitalált képzeletvilágban élsz, hogy konkrétan fizikai fájdalmat vált ki belőlem a soraid olvasása és mivel sajnos van egy kis mazochista hajlamom, mint mindenkinek aki ebben az országban él, végig olvasom az összeset.
Ilyenkor reménykedem mindig, hogy a végén beírod "áá srácok csak hülyülök, nem vagyok ilyen utolsó ostoba gyökér", de mindannyiszor csalódnom kell. TE tényleg ilyen ostoba gyökér vagy.

A POSZTHOZ meg annyit, hogy a BKK teljesen jól reagálta le.
Néma gyereknek az anyja se érti a szavát. Ha a barátja ország világnak eltudja mesélni a BKK ügyfélszolgálatának miért pont nem?

atörökk kolléga kivételével szinte mindenki készpénznek veszi azt amit olvasott; szánalmas. Ezeknek az embereknek lehet eladni a DVD visszatekerőt.
Néha sajnos ott tartok, hogy azt hiszem a józan ész kiváltság.

A homárról nem mondanék véleményt, csak annyit, hogy gondolom a személyes seggfájása van benne minden BKK/BKV posztban jackyll-nek.
Maraggymá 2014.03.20 20:55:13
@atpijkamo:
Nem. Csak felidegesített egyszerűen.

Mellesleg mindenki hangosan hahotázott a poénodon, köztük én is. Csapkodtam a térdem.
Remélem sok ilyen és ehhez hasonló saját poént sikerül elsütnöd!
E329 minden eddigi tigázos sztorinál bizarrabb szituációba futott, amikor panaszt tett egy kollégájukra, amiért az sutyeták módon válaszolgatott. Egy hónap alatt megállapították, hogy "...dolgozónkat oktatásban részesítettük és a kötbért az alvállalkozó felé…..
"Inforádió - kilencvenöt pont nyolc. "Ilyen szövegektől áll égnek egy rendes nyelvtanbolsevik (nyelvtannáci) haja. Mikor helyesen: kilencvenöt egész nyolc tized vagy kilencvenöt vessző nyolc. Csakhogy van egy bökkenő! Magyarországon a hivatalos használat sokáig a…..
Nyilván bárhol előfordulhat (?), de vendéglátósként (?) azért hasznos lenne kezelni tudni egy ilyen szituációt: A múlt hét pénteken sajnos meglátogattuk kollégáimmal a fenti éttermet a Lendvay utcában. Családi stílusi étteremként hirdetik  magukat. Nos, én nem tudom,…..
Minimális erőfeszítéssel megelőzhető, hogy csak a világ másik felén javítható mobiltelefont vásároljunk. Napalm megoldása teljesen humánus, az eladóknak sem fáj, a vásárlók viszont több havi bosszankodást megspórolhatnak: Egy mobiltelefon gyártó technikai…..
Maraggymá 2013.12.19 22:26:16
@igazságos:
Nem tudom itt miért nem mondja meg neked senki, hogy sötétebb vagy, mint egy kivilágítatlan alagút éjszaka.
Lehet, hogy csak nem figyelsz oda, de attól még előjön bennem a sajnálat érzet, komolyan, fáj, mikor ezt írom de te tényleg hülye vagy! Nem olyan vicces hülye, hanem az akire 200 forintot nem mernék bízni.
Így viszont teljes értelmet nyer az iPhone imádatod.
Maraggymá 2013.12.19 22:34:50
@igazságos:
Komolyan odáig jutok, hogy azt mondjam sajnálom, pedig ezt ritkán mondom, még családtagnak is de téged esküszöm annyira szánlak, hogy muszáj vagyok különben sírva fakadok.
Remélem azért az élet többi részén jobban teljesítesz, vagy legalább szerencsés vagy!
Maraggymá 2013.12.19 23:36:40
@agresszív kismalac:
Értem, igazam volt. Ok, leálltam. :)
Szegény Fox Kupont állítólag átverte a beszállítója, és ezért nem tudják visszaadni az olcsó táblagépre beszedett pénzeket a vásárlóiknak: Én is beugrottam egy csaló cégnek, a Fox Kuponnak, gondolom, rajtam kívül még több százan, akik bedőltek az olcsó Tablet-es…..
Maraggymá 2013.12.19 17:17:49
@Kitalátor (másként) gondolkodó:
Nem olvastam el a linket, rányitottam munkahelyen, most piros a fejem!
Maraggymá 2013.12.19 23:35:13
@Kitalátor (másként) gondolkodó:
Jól látod a problémát, rányitok egy pinára és utána felállok körbe kérdezek, hogy kilátta a pinát amit megnyitottam a böngészőben.
Teljesen logikus.
Nem egészen világos, naiv ügyfél miért angolul beszélő párját küldte az ügyfélszolgálat fogalom nélküli harcosához, mert ezzel a művelettel 100 perces hátrányba kerültek. Utána már csak a kárrendezési szakembert kellett lokalizálni, és már ki is derült, hogy a telefonjuk…..
Maraggymá 2013.12.17 22:53:15
@atpijkamo:
Én azt mondom legyen ez a legnagyobb helyesírási probléma és akkor megvan mentve Magyarország, hogy egy gyönyörű szenvedő szerkezettel éljek (ami már, hogy utánaolvastam, hibás és nem használjuk a mai nyelvtan szerint).
Maraggymá 2013.12.18 15:43:34
@batgirl:
Mit érdekel az téged, ki vagy te itt?

@gabors:
Leszarom a véleményed.
Kimenni->tudatosan választani a szart.
Itt maradni->tudatosan küzdeni a szar ellen vagy a szarral szemben, kinek hogy megy.
Maraggymá 2013.12.18 16:55:15
@gabors:
"kenyelmesebb volt otthon maradni"

Tehát akkor most mi a szar? Döntsük már el!
Előbb annak volt szar dolga aki kiment, most meg én vagyok a hülye, mert igazat adtam neked?
Hogy van ez, kedves gabors?

Ügyes vagy amúgy, hogy sikerült rákattintani a nickre amivel _ide írok_; vajon annak is sikerül eljutnia az agyadig, hogy egy felhasználónak ezer nickje is lehet ha reggeli közben úgy dönt ma megdönti a világrekordot, neki lesz a legtöbb nickje amikkel _zéró_ kommentet írt?

Na?
Naiv ügyfélnek egy 5000 forintos tétel miatt korlátozta le a kimenő és bejövő hívásait a Telekom, miután megállapították a panaszát kivizsgálva, hogy nekik van igazuk. Az ügyfélszolgálat szerint ez valami átirányítási költség, amit ugyan nem jeleznek sehol, de létezik.…..
Maraggymá 2013.12.17 19:25:33
@zsiráfffff:
Nagyon releváns.

@bobsys:
Ez.
Ha abban nincs akkor pofán kell csapkodni mindenkit aki szembe jön és T-s ing van rajta.
Ha van, akkor elő kell venni a szopó álarcot, hátha azon maradt az olvasószemüveg.
Maraggymá 2013.12.17 21:03:34
@zsiráfffff:
:$
Plútó! Ja várj csak....
Gabriella majdnem összeütközött a Csigajogsi egyik oktatójával, amikor az nem akart elsőbbséget adni neki a XVI. kerületben. Ezután a fickó bosszúból feszkózni kezdett, bevágott elé, befékezgetett: Tisztelt Csigajogsi Autósiskola, Ma este "érdekes" tapasztalatot szereztem (kb.…..
Maraggymá 2013.12.13 21:01:49
@igazságos:
van ott egy tábla a jobbik fajtából, legalább is a google maps szerint!

a 10. ábrárra hasonlító
www.webkresz.hu/jog/mobs/mm_298/els1.png

tehát szerintem az úgy ahogy van főút hülye nevestül mindenestül, még ha két hülye neve is van
Maraggymá 2013.12.13 21:05:05
@igazságos: Kuplung is, fék is, gáz is; legjobb értesülésem szerint.
De én sem mondtam mást:)
Vagy arra céloztál hogy az oktató ordítva, nyáltól fröcsögve nyomta a gázt és (ha volt, bár kétlem) a tanuló meg hátradőlve élvezte a műsort?
Maraggymá 2013.12.13 21:14:51
@igazságos:
Jogsi szerzésem idején belefutottunk (direkt) egy 4 ágú kereszteződésbe amiből csak egy irányba lehetett tovább hajtani, az is csak egyirányú volt, tehát három be egy ki, én voltam legjobban jobbra eső úton az oktató, mikor én balra néztem, rám ripakodott, hogy mi az hogy balra merek nézni nekem itt abszolút elsőségem van és dádá lesz ebből ha a vizsgabiztos meglátja.

Ha neked van elsőbbséged és beléd jönnek mondhat bármit a másik, téged oldalba kaptak tehát már ott voltál és még elsőbbséged is van. Ha pedig te kapod oldalba te vagy a hibás mert már ott volt, csak így tudtad oldalba pöccinteni, logikus, nem?
Ha "kétes" a helyzet mert frontális csókolózás lett a vége akkor is neked van igazad mert neked van elsőbbséged.

Persze kivétel és a magyar bíróság mindig közbeszólhat.