Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pillepillango

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanában a kajára kevesebb ráhatásom van. Persze rohanáskor betérhetnék tönkölykockáért is a Trió pizza helyett, ha útba esik. Szóval én is hibás vagyok. De "sajnos", mire végzek a melóval, már meg van főzve, néha kicsit több olajjal, mint ahogy nekem jól esne. (A nyugdíj előnye, amellett, hogy…..
pillepillango 2016.06.09 13:07:16
Csodaszép időnk van végre! A tavasz szerintem sokkal jobb, mint a január 1.  a fogadalomtételek szempontjából. Ebben a szép napsütésben, amikor a virágok kíváncsian bújnak ki a földből, szellőztetünk, hogy a tavasz friss illata megtöltse a szobát. Az ember kimegy a kertbe, és érzi, ahogy a simogató…..
Megvalósítás alatt Lelki: Iskola 2016.02.19 16:16:26
Májusban lesz, hogy 10 éve érettségiztem. Ebből azt hiszem, ki lehet silabizálni, mennyi idős vagyok. :D De most nem ez a lényeg. Néha napján eszembe jut, hogy hol és hogyan érettségiztem. Ki voltam akkor, mit vett el és mit adott nekem az az időszak. Nem vagyok a szavak embere - tudom-tudom, akkor…..
A MBBK csoport adminjai indítottak egy izgalmas játékot, miszerint minden napra akad egy lelkes jelentkező, aki a Nap Bloggere lesz. A csoport többi tagja kérdésekkel bombázza a napi önkéntest, akinek pedig a következő nap meg kell válaszolnia őket. Íme: 1. Eszter: Nagyon tetszik a blog…..
Akkoriban nem hittem el, hogy így van. Pedig így van. Mert kipróbáltam. Nem egyszer, nem kétszer, folyamatosan. És jó eredményeket hozott. Egyre jobbakat. Íme, ezek az én meglátásaim és tapasztalataim - őszinte poszt, mélyvíz. 1. Cseréljük le a képet torzító lencsét!Az elv nagyon egyszerű, már…..
Avagy mit takar a "best esküvő ever" kifejezés (és honnan jön). :) Ígértem, hogy amit kifelejtettem ebből a gyors kis beszámolóból, azt mindenképp megosztom veletek.Hogyan lett ruhám?Amikor felmerült az esküvő ötlete, már akkor tudtuk, hogy (max) 1-2 hagyományt megtartva, de azért teljesen egyedi…..
Ígértem a Facebookon, hogy beszámolok az esküvőről. Nagyon nehéz ezt a napot, és a nappal kapcsolatos érzéseket szavakba önteni - attól, hogy néha előtör belőlem a közlésvágy, nem tartom magam (jó) írónak. Biztos eszembe fog majd még jutni néhány dolog, amit későbbi…..
Kaptam egy újabb díjat a Varázslatos Hétköznapok blog írójától, köszönöm szépen! A játék szerint 7 random dolgot kell megosztanom magamról. Segítségül a linkelt blogbejegyzés témáit használom fel. Azaz: 1. Én sem szeretem a rövid hajat, nem is próbáltam születésem óta.…..
Gyönyörű a világ, látni kell - és ebben segít az Eupolisz. Túrákat szervez, amely a világ olyan tájaira visz, ahova saját lábadon sétálhatsz el, szívhatod a friss levegőjét, feltöltődhetsz, és megcsodálhatod az Anyatermészet legszebb alkotásait. A kisebb sétáktól a…..
Megvolt az első éjszakai túránk, méghozzá Szilveszterkor, Isaszegről Pécelre. Igaz, inkább este volt az, és a Himnuszt már otthon hallgattuk meg, de azért nagy élmény volt természetesen. A mínusz 10 és az alatti hőmérséklet egyébként megfelelő ruházatban egyáltalán nem…..
A Magyar Bloggerek csoport házi feladata alkalmából írok, miszerint: Kezdjük a csoporttal, mint nulladik. Azt hiszem, egy egész jó támogató csapatnak sikerült összeverődnie, zajlik az élet, lájkoljuk, olvassuk, követjük egymást, ahogy időnk engedi. Suz'n nem hagyja ellaposodni a hangulatot, és ez…..
Jelentkeztem a Blog Karácsonyra, melynek lényege, hogy bloggerek körbeajándékozzák egymást valami aprósággal. Már nem emlékszem, hogyan keveredtem az oldalra, de nagyon megtetszett az ötlet, ezért úgy gondoltam, kipróbálom. Ajándékozottam Mirjam volt, én pedig Pillangótól kaptam…..
Jelentem, megvan a nyertes! De mielőtt kihirdetném, ki ő, szeretnék minden kedves válaszadónak küldeni egy hatalmas virtuális ölelést, és két nagy cuppanós puszit! Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat, nagyon tanulságos volt a számomra, és főleg a sok kedves üzenetet…..
Több okból is! Egyrészt régi vágyamat teljesítettem azzal, hogy készítettem néhány karkötőt (vééégre), és szeretnék közülük egyet elajándékozni valakinek. Az ajándékozásra váró karkötő fantázianeve, miután elkészült, Frozen lett. :D Reméljük ez meghozza a…..
Boldog születésnapot, Megvalósítás blog! Mivel ünnepeljük? Nem mintha pont emiatt, de azért ha már úgy kb. egybe esik, végül is erre is ráfoghatjuk. Pl. egy tegnapi Gereben Zita koncerttel, egy holnapi The Theater Equation jegyvásárlással (remélhetőleg sikerül, a rajongók száma…..
Az ország egyik legjobb "gasztro-sokk" boltjának webáruháza végre beindult! Ennek kapcsán a Facebook oldalukon közzétettek egy felhívást, miszerint lehet a hibákat vadászni, tippeket adni, és majd sorsolnak a segítők közül. Miért szeretem az Ázsia Bt.-t? Anno még a csarnok…..
Amikor nincs erős hátszél, akkor magunknak kell fújni a vitorlát, hogy haladjunk. Ilyen ez most is. Néha eltérülünk, a nem sürgős ám fontos dolgoktól, hogy a sürgős dolgainkat megoldhassuk. Úgy néz ki, hogy költözünk - neeem, egyelőre nem az álom otthonba - de ami késik, nem…..
pillepillango 2014.09.23 08:34:19
Az Antikvárium.hu blogversenyt hirdetett, miszerint egy már 10 éve ki nem adott könyvet kell ajánlani blogbejegyzésben, ami már csak antikváriumokban kapható. Nos, bár nagyon kecsegtetők a nyeremények, így végiggondolva, nem igazán van ilyen könyvem, azt hiszem. Amiket olvastam, vagy…..
Vasárnap lesz a Magyar Dal Napja. Ezt a listát még januárban állítottam össze, a Magyar Kultúra Napján - bár 1-2 dalt kicseréltem, de előadót nem. :) Én így ünneplem a Magyar Dal Napját: Solaris, a nyolcvanas évek magyar progresszív rockja. Belőlük lett az Első Emelet és a…..
A beígért galéria. :) És az útvonal, amin jártunk (kattints a képre): ..
Régebben, amikor bánat ért, nem igazán tudtam kezelni. Fűnek-fának elmeséltem a problémáimat, más se volt, csak gond, fájdalom, sírás, nyafogás. Nem tudtam, hogy az embereket ez aggasztja, jó részüket nem is érdekli, és ahelyett, hogy felhívtam volna magamra a figyelmüket, csak…..