Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vajnoczki Bene

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem igazán terveztem ezt a bejegyzést mivel főként a füvesítéssel kötődik össze, arról pedig egy nagyon hosszú és részletes bejegyzést szeretnék írni. Tekintsük ezért ezt a bejegyzést egy próbának azon témák körül, amikor egy bizonyos területet fejleszteni fogunk.  Eléggé sok átalakítást tervezek a…..
MiszyGarden Komposztáljunk! 2020.05.23 21:24:19
Rendben. Ez az a terület aminek nem mindenki mer nekivágni főként azért, mert a komposztról az embereknek elsősorban egy nagy halom büdös trágya jut az eszébe. Bevallom nekem is ez a sztereotípia volt meg, azt gondoltam, hogy a komposzt az amikor egy nagy gödörben van zöldhulladék, trágya,…..
MiszyGarden Tulipánok 2020.05.22 21:46:42
Tulipánok....Szinte mindenki ismeri Őket. Tényleg mindenki. Ha másról nem is, akkor vett már tulipánt anyák napjára, randevúra vagy csak a lakás díszítése végett. Nem szeretnék belemenni nagyon részletesen a tulipánok történelmébe és felépítésébe több okból is: 1. Wikipédia és google, annyi…..
MiszyGarden A Kert Elrendezése 2020.05.21 22:09:11
Képzeljük el azt a helyzetet, amikor megvettünk egy házat aláírtuk az összes papírt, eltűnt az eladó és beköltöztünk. A ház amelyet megvettünk egy teljesen újépítésű kb 600 négyzetméteres telekkel.Kilépünk a hátsó ajtón és az alábbi látvány fogad: Ez az a pillanat amikor átmegy az agyunkon az,…..
A reklámon belül az online területnek az elmúlt tizensok évben elsősorban kiszolgáló szerepe volt. Valahol valakik kitalálták a kampányt, csináltak kreatívokat, és ezt adaptálni kellett az internetre. Nem volt meg kezdetben az online tudás a kreatívokat készítőknél, így sok…..