Regisztráció Blogot indítok
Adatok
primitivdelux

0 bejegyzést írt és 85 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha ezt előbb tudjuk, hogy a Nightwish ennyire jó zenekar, akkor már rég hardcore rajonganánk értük. A kérdés mindenestre örök: mi a fenét gurított szervezetébe táncosunk az alább látható produkció előtti órákban? De végülis mindegy is, inkább figyeljük meg a rendelkezésre…..
A hét elején mindig fogékonyabbak vagyunk a hülyeségre, valahogyan könnyebben befogadjuk. Ezt mindenképpen a pénteken és szombaton bevitt alkoholmennyiségnek tudhatjuk be ami jó esetben kitart egészen hétfő reggelig, így kellemes nihilséggel indulhat a hét. Ezúttal az egri…..
Subba Subba szív iWiW: Topmodell 2008.03.07 12:57:00
Egyszerűen nem mertük vállalni a kockázatát annak, hogy ma sem lesz esetleg válogatás. Ugye hogy már alig bírtátok? - Top-Modell- Kedves beküldőnk érdekes hasonlóságot vélt felfedezni a képek között, hopsz!- A három Szigli- Szivárvány alatt- Jó buli után megesik az ilyesmi-…..
Mindenkinek vidám szerdát kívánunk! Kérlek benneteket foglaljatok helyet, miután köszöntöttétek egymást!Van a filmiparnak egy igen termékeny szegmense, ahol is a helyszínen felvett eredeti hang az eladási mutatókat jelentősen növeli. De az alábbi nem egy ilyen video!..
"Én nem tudom, hogy már mi kéne, hogy a Fábry megbukjon. Elképzelem, ahogy egy ventillátorral az arcába permetezi saját szarát, miközben az exhumált kutyáját bassza egy Combinokorlátba kapaszkodva az RTL Klub jogi osztályán. És mit lenne a válasz? Legalább sokan nézik."…..
Naiv Adófizető alias Peti megdöbbenéssel vegyes értetlenséggel tapasztalta, hogy a Petőfi Rádió annyira minimál üzemmódban működik, hogy a robotok olvasatlanul törlik a beérkező leveleket. Csak halkan jegyezzük meg, ezek azok, akik operettet sem sugároznak! Egy hete írtam a…..
Új MÁV blog Vonat vagy autó? 2008.02.06 18:01:00
Ismét a régi téma:) Hali! Láttam volt már hasonló cikk a témában de gondoltam billentyűzetet ragadok én is, mert egyszerűen nem tudom megérteni a MÁV tarifaképzését és azt, hogy miért csodálkoznak, hogy veszteséges a cég. Szombathelyiként elég ritkán fordulok meg Budapesten…..
primitivdelux 2008.02.07 02:32:38
primitivdelux 2008.02.07 02:33:54
primitivdelux 2008.02.07 02:41:09
HamPLÓ Kisgömböc 2008.02.04 22:01:00
Újra elkezdődött a folytatás: előbb arccal a vasút felé, de mivel nem jön vonat, így hát inkább arccal a buszok felé. Mert az legalább jön, mi több, a Volánok plusz buszokat állítottak forgalomba. Ami persze vélhetően így is kevés a megnőtt forgalomhoz, de legalább…..
Minek tagadnánk, nekünk a könnyünk is kicsordult az alábbi videó láttán: Az asszociációs teljesség kedvéért ide kívánkozik Monty Pythonék, és Szacsi kibaszottjó klasszikusa is. A felvételt a szánalmason láttuk először, millió puszi érte...
primitivdelux 2008.01.29 17:04:48
primitivdelux 2008.01.29 17:22:36
Koes záróra előtt menekülő boltosokat fogott a Westendben - ezúttal a génkezelt kísérleti állatok haltak meg hiába. A pánikba esett harmincasok kedvenc helyén, a Clinique üzletében nem a pénz az úr, lobogtathat előttük akár böröndnyi tízezrest, nem engedik be a…..
primitivdelux 2008.01.28 23:37:19
chicken · homar.blog.hu/2005/04/10/vegyi_tamadas_husvetra 2008.01.28. 23:29:32

Nekem bejött, nem ismerem a te eseted részleteit. Nyilván, ha éppen nincs időd kár érte, de mivel többször jártam a bolt környékén másnap rászántam azt az 5 percet, és a levél sem volt sablon a szerkesztése és hivatkozások alapján. Volt, hogy pénitézettől szedtem vissza többszázezret, mivel látványosan félreszámoltak ügyleteket. Nyilvánvaló volt, hogy van aki nem jár utána, és akkor már megéri nekik. Nekem inkább megérte számolni és levelezni, de mindenki másképp csinálja :)
Kevés bunkóbb dolog van annál, mint egy embertársunk halálával szórakozni, így a Hét Faszkalapja díjat méltán kiérdemelheti John Gibson, a FOX News rádió egyik műsorvezetője, aki tegnapi műsorában jól elszórakozott szerencsétlen Ledger halálán. A linken meghallgatható…..
primitivdelux 2008.01.25 16:44:03
Gibson tré hozzáállásáról egyből ez ugrott be:

index.hu/velemeny/jegyzet/jp2nekro/

Tehát nem az egyház, nem a vallás, hanem az ember, de az nem kicsit, ha tahóságról van szó. És őt biztos elkefélik odaát bírságilag, mert L'Oreal.
Mindig izgatott a kérdés, hogy járhat-e egy metálos egy diszkóssal, vagy nem. És persze az embernek itt nem a Rubint Réka-i értelemben vett mocskos ujj jut az eszébe elsősorban, hanem azok az őszinte szerelmek, amikor 40éve egy Illés-rajongó összeházasodott egy metróssal, később…..
w Szopóágon 2008.01.08 06:30:00
Ezt a cikket nem ide szántam, hanem a Playboyba, csak aztán az élet úgy hozta, hogy mégis itt jelenik meg, a Playboyban meg nem. Esetlenül mozgok a luxuskurvák világában, férfimagazint nem olvasok, bulvárlapokat csak indokolt esetben, tévét szintén igen célirányosan nézek.…..
"A szegény embernek kicsi az autója, ha van neki egyáltalán. Többnyire mondjuk nincs, de ha mégis van, ez egy újabb ok, hogy még szegényebbé tegyük." - mondta Pöcs Berci, az Országgyűlés Közlekedésbiztonsági bizottságának elnöke, az új közúti bírságolási…..
Kicsit lassan őrölnek az utóbbi időben itt a Subba szerkesztőségében a malmok, így csak most került kezünkbe a Blikk szilveszteri száma, abban is az Edvin Martonról összehordott píárcikk. Ami az utolsó csepp volt a pohárban. Amitől rángatózó arcideggel nyúltunk a láncfűrész…..
Utálom, amikor hagyom magam provokálni és befolyásolni, de most mégis a Mester legutóbbi bejegyzéséről lesz szó - röviden és nem igazán alaposan, mert mégiscsak Karácsony van. A bejegyzés üzenete, hogy az egész Jézus-sztori korábbi vallásokból, jelentős…..
primitivdelux 2008.01.05 01:20:14
w Lesz gázáremelés 2008.01.02 13:00:00
A Modern képmesék epizódjai, és továbbtanulóknak a részletesebb anyagok megtekinthetők a sorozat honlapján.Ma este elkezdődik a Modern Képmesék, 19.25-kor megy adásba az első epizód az MTV-n. Az utolsó részeken még dolgozom, M. Tóth Géza csapata pedig a középsőket rajzolja,…..
primitivdelux 2008.01.04 23:03:32
Szívós gyerek vagy Pelikán ! Az a kár, hogy nem az adott problémát vagy kérdést nézed, hanem maghatározod, hogy te csak, milyen alapon közelítesz meg bármit ( a blogoldalad axiomaként definiálja:
" A tünetektől a tüneteket produkálók nem szenvednek, csak a környezetük.
A feroszomatikus tünetek általában több diplomás, biztos egzisztenciával rendelkező egyéneken jelentkeznek. A feroszomatikus tünetek beazonosítása jelenleg is folyik, röviden néhány jellemző tünet:
- olyan kényszerképzetek megjelenése a tudatban, mint hogy például, a fletó normális, jót akar, és nagyon érti a dolgát
- a reform szó, mint olyan, mágikus ráolvasás szerű használata,
- fontos tünet, hogy politikai vita esetén amennyiben érveit nem eléggé megalapozottnak érzi, Orbán Viktort kezdi emlegetni,
- érvrendszerében, fontos szerepet kap az altesti szervek és folyamatok beszűkült szókincsű alapvetően szleng szintű ismételgetése

Tehát, ha véletlenül használom a reform szót vagy úgy vélem kellenek hülye vagyok, ha nem mindig értek egyet Viktorral hülye vagyok, ha véletlenül a szükségesnek gondolt változások egyike is megjelenik Fletónál hülye vagyok stb. Persze ennek ellenkezője szintén eleve elrendelve az egyetlen üdvözítő. Értem én a mögöttes érzületet néha (mitrászkodás jogos kritikája), de itt most más a topik, mások a problémák, más megközelítést igényelve. Nem lehet minden csavart imbuszkulccsal menedzselni ! Nekem úgy tűnik, hogy inkább szétcseszed a berendezést, csak mert a múltkor is milyen jó volt ez a technika, meg hát ennek olyan szép narancssárga nyele van, meg különben is egy az istenkirályság, ki nem szarja le, hogy működik a szerkó később. Csakhogy, most éppen ennek a közös tízmilliós kócerájnak a motorját kellene bütykölni, és lehet, hogy most csak a csavarkulcs lesz a jó.
w E pur si muove! 2007.12.29 17:45:00
Töredelmesen bocsánatot kérek. A karácsonyfát a Jézuska hozza. T. Lakótársak! Dec. 23-án 9-16 óra között kerülnek kiszállításra a fenyőfák. Kérjük, a lakásokba való bejutást lehetővé tenni szíveskedjenek. Utak mentén, áruházaknál található fenyőárusoknál fát ne…..