Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hawaj

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Azt mondta az LG-s, hogy ... ők kijelzőhibával adták el ezt típust az Emagnak, és hogy ezt ők hibátlanként árulják, az nem az ő bajuk."  Hogy mi van? És vajon miért nem cserélik ki a rosszul kitöltött garancialevelet? Pláne, miért nem küldenek újat?  Sziasztok! Black Friday akcióban vásároltam…..
Parkolós sztorink jó rég volt. Már azt lehetett hinni, hogy működik a rendszer. Ági sztorija véget vet ennek az idilli állapotnak. A lényeg benne van a levélben, akit a részletek is izgatnak, csekkolja a galériát. Az alapján annyi érdekesség mindenképp van, hogy a Telekom vagy…..
Judit parkolós sztorija kicsit nehezen érthető, a lényeget az erősebbek kedvéért is összefoglalom: a Trombitás utcában parkolt, ami a netes zónatérkép és az applikáció (csatolt képek) szerint is a 3025-ös terület (térképen sárga), 175 huf/óra parkolási…..
Folytatódik "Képzeljük magunkat a másik helyébe" népnevelő sorozatunk, az Akasztják a hóhért. Ezúttal egy multi - talán mobilszolgáltató - ügyfélszolgálatosa tartja a tükröt. Az ordítozással semmit nem lehet megoldani alapvetéssel mélyen egyetértünk, de a "ctrl+v bullsit…..
Szabolcs vonatjegyét elhagyta a német posta, ezért arra kérte a MÁV-ot, hogy engedélyezzék a jegye újranyomtatását, vagy QR-kódos online jeggyel tegyék lehetővé az utazását. A MÁV természetesen az összes kommunikációs csatornán elhajtotta, de együttéreznek vele: Furcsa és…..
hawaj 2014.03.18 11:55:42
Napi Borzasztó Szóvicc Sorozás 2014.02.17 08:24:39
A hosszú szünet után ezzel nyitnám a short. üdv, Sala ..
hawaj 2014.02.17 11:26:17
... brit borászok hordókba suttogott imája: Must have!..
hawaj 2013.09.22 22:04:46
A T-Home ügyintézője berágott, amikor megtudta, hogy naiv ügyfél már előfizetett a konkurenciánál. Azt ezek szerint nem vette észre, hogy a megrendelés 9 hónappal azelőtt történt: Bicskei lakos révén megrendeltem a Magyar? Telekomtól IPTV+VOIP+NET szolgáltatást 2012 07.30.…..
hawaj 2013.04.12 12:47:38
Mónika számlájáról vélhetően klónozott bankkártyával levettek 563 ezer forintot idén júliusban. Minthogy sms-értesítést nem kért a számlájáról, csak a 6. pénzkivétel után tűnt fel neki a lopás. November végére az is kiderült, hogy OTP-automatákból vették fel a…..
hawaj 2012.12.06 12:22:49
Itt azt írják, hogy visszafizeti ilyenkor a bank a pénzt, de lehet, hogy akár 6 napot is kell várni:
uk.answers.yahoo.com/question/index?qid=20070723072827AAsbfvG

Ha a bank nem fizet, akkor VISA biztosan fog. Akárcsak a MALÉV esetében,ahogy többeknek sikerült visszakapniuk a nemrepülőjegyük árát.
Diána 5 éve nem tudja megszüntetni egy halott rokonjuk előfizetését, ami azért különösen kellemetlen, mert rajtuk próbálják meg behajtani: 2007-ben sajnálatosan elhunyt egy kedves közeli rokonunk. Több szolgáltatónál is jelezni kellett, mi történt és a szolgáltatásokat…..
hawaj 2012.09.04 09:44:17
Gábor felfedezte a legeslegrégebbi kereskedelmi trükköt, amit már kőtáblában is megörökítettek. A Kuponvilágnál 16 ezer forintról 8400-ra leértékelt olajsütő szinte minden más oldalon 10000 forintba kerül alapból. Szerencsére az internet mindig segít:Reggeli kávé mellé a…..
Bár a Telenor már a hipergyors mobilnetét reklámozza, hogy augusztustól mindenkinek leszakad a feje tőle, Mihály Balatonlellén visszapottyant a 90-es évekbe, amikor az ember egy nagyobb oldal letöltése alatt ki tudott teregetni:Kedves olvasó, én már kifizettem a magam 10.000 Ft ját a…..
hawaj 2011.06.16 11:43:35
Péter sokkoló videója újabb ékes bizonyítéka, hogy a hipermarketek nincsenek híján a forradalmi innovációnak még az ilyen válságadós időkben sem. Egy kis kreativitással fel lehet lendíteni a kaktuszbizniszt például: Mindannyian tudjuk, ma új termékekkel lehet betörni a…..
G. félúton elakadt kárrendezés közben, ugyanis az AIM Biztosító gondolt egyet közben és kivonult a KGFB-piacról (mondjuk a PSZÁF is rásegített). Misztikus módon a szervizköltségeknek csak a nettó árát utalták át, azóta pedig elérhetetlenek:Attól tartok, hogy elsőként…..
Móni úgy érzi, hogy a tipikus Magyar Embert látta a siófoki Tesco parkolójában. Az egyszerre takarékos, lusta, de a maga módján Találékony Ügyfelet. Akinek, tegyük hozzá, óriási mázlija volt, hogy nem akkor csapott le az orkán. A fotó nem a legjobb, kicsit messziről, úgymond…..
Micsoda csodás végkifejlet: a Vodafone olvasta a Homárt, megkereste pórul járt Balázst,  elismerte a hibát és 3 havi ingyen mobilnettel kárpótolta az ügyfelét. Kedves Homár! A Vodafone elolvasta a Homáron a szívfájdalmam és - anélkül, hogy nála panaszt tettem volna -…..
Az Extreme Digital vagy egy  egyszerű trükkel kozmetikázta meg az ASUS Eee Pc 700X 7"-os kijelzőjét, vagy a weboldaluk képes arra, hogy kitüremkedjen a rendelkezésre álló területről. Mindenesetre a netbook az oldalukon egy előnyösebb oldalát mutatja, vajon miért. Kedves…..
Júniusban a MediaMarkt és Credigen 0 százalék THM-mel kecsegtető hiteltakciójáról már volt két posztunk: egy a hitelfedezeti biztosítás díjáról, egy pedig az átláthatatlan hitelbírálatról szólt. K. mindezeket megúszta, 3 társával együtt megkapta a hitelt és jól be is…..
Gyors reakció érkezett éjjeli posztunkra az online kerekedőoldaltól Ferencnek. A Naiv Ügyfél cipőket rendelt, az egyik fajta mégsem volt raktáron, és jó sokáig nem kapta meg a visszautalást, de a Homárpóver most is hatott. Íme: Tisztelt Tékozló Homár, kedves ügyfelünk Mint…..
hawaj 2009.08.18 10:57:48
Kevés ország lehet a világon, ahol az elektronikus fizetés és ügyintézés lassabb, mint analóg korában. Herodes a cégalapításon bukott ki legutóbb. Régen ugyanis 1 nap alatt már működhetett a cég, most pedig ez 1 hétig tartott: Próbáltál mostanában céget alapítani? Na…..
Attila tankolás után csodálkozva látta, hogy a Skoda Fabia 45 literes, nem üres tankjába 50 liter benzin fért. Miután mindenki kioktatta és hülyének nézte, megérkezett a rendőr aki tanácstalanságában kiakarta fizetni a különbözetet. Benzines kabaré Zuglóból. 2008. május…..