Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Beauregard

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Krisztián karácsonyra pizzát rendelt a korábban San Marzano néven ismert egészen jó egységből, ami azóta szóviccre változtatta a nevét. Mellettük szól, hogy december 25.-én is vállaltak rendelést, de hiba csúszott a számításukba: A Pizza EATaliano nevű "vendéglátó…..
Kicsit megszaladt a pénztárgép a Club Zeittben, amikor a repülőtéri közértnél 18x drágábban merik adni ezt a cuccot. Megvan az új Frizzante? Ehez nem hiszem, hogy kell kommentár.  Vérlázító! Egyébként egy török ember panaszkodott a repülőtéren nekem, hogy hogy járt,…..
Beauregard 2014.01.01 11:25:49
@ColT: A miniszterek akkor mondanak le, ha valaki pofán bassza őket. Itt csak azt mondják a köcsög pestiek, hogy "ne tünztessetek mert csak kukákat borogattok" -akkor pofa be és tűrjétek a minisztereket.
Naiv nagymamát azért büntették meg, mert a Kossuth téri jegykezelők egy órás időeltolódással pecsételtek a jegyére. Erről mindenféle bizonyítéka van, a BKK azonban egy hónapja nem bír válaszolni neki: Tisztelt Ügyintéző! Hivatkozással a 2013. december 5-én kelt alábbi…..
Ezek lesznek a napok, amiket visszasírunk majd, amikor már jegyre fogják adni az ételjegyet is. Naiv hostesst kitiltották a munkahelyéről, miután kiszúrták, hogy nyílt terepen kávézik: Egyszer volt-hol nem volt-, volt egy szép Auchan áruház, szép karácsonyi díszítéssel, nagy…..
Nem egészen világos, naiv ügyfél miért angolul beszélő párját küldte az ügyfélszolgálat fogalom nélküli harcosához, mert ezzel a művelettel 100 perces hátrányba kerültek. Utána már csak a kárrendezési szakembert kellett lokalizálni, és már ki is derült, hogy a telefonjuk…..
Beauregard 2013.12.19 09:12:48
Hát nem értem, hogy a panaszos miért az angolul beszélő, magyarul nem tudó barátnőjét küldte ügyet intézni. És miért kellene a Magyar vodaboltban angolul beszélni. Talán az Angol boltban tudnak magyarul? Minden magyar találmágy, az ország 40%-a kint melózik külföldön és mégse beszél ott senki magyarul mert a magyarok csak takarítanak kint meg kőműveseznek. Amúgy is a kínai már világnyelv, ehhez jobb ha hozzászoksz kishaver. Utálom az angolokat. Mit képzelnek magukról? És hogyan tudtál sorszámot tépni, ha nem tudsz magyarul? A másik dolog meg hogy mióta is van Magyarországon Vodafone? Azóta nem tanultad meg, hogy nem megyünk hozzájuk? 3 forinttal olcsóbb a percdíjuk, de jó zsidó módjára mindenki őket választja, nem a minőséget. Magadra vess. Máskor nyúlj a zsebedbe. Egyébként meg miért választottál a kínált telefonokból? Miért nem mondtad, hogy neked hozzanak abból, meg amabból a típusból? Pisilni ki tudsz menni egyedül? Vagy oda is viszed az angol barátnődet? Csak egy kérdés. Hogyan oldanád meg te a dolgot? Van ott mittudom én 6-8 félfogadó pult, már nem tudom pontosan mennyi. De te tennél be még ötöt oda? Vagy béreljék ki az egész emeletet, hogy legyenek ott még ügyfélszolgálati pultok? Túlságosan türelmetlen vagy. Amúgy abban igazad van, hogy átbasztak, amiért a fos készülékeket adták cserébe. Hegyekben áll bent minden típus, úgy bukdácsolnak keresztül rajta. Tudom, mert szereltem ott villanyt, láttam. Simán átkúrtak téged. -hiszen Magyarok.
Albert megbüdösödött szeleteket talált a budakalászról származó 40 dekás csirkesonkarollnija közepén: Semmi újat nem írok. A budakalászi Auchanban vásárolt a feleségem majoránás csirkemell sonkát szeletelten. Amikor enni kezdtem, morogni is kezdtem, hogy se az íze, se a…..
Beauregard 2013.12.18 15:21:27
@Andie: +1 :D. Én is így szoktam. Komoly csatáim voltak eleinte a csemegepultosokkal. De pár nap alatt megszokták a pofámat, aztán már automatikusan rúdból szeltek nekem frisset. Pár nap múlva már szóltak is, hogy "pszt, abból ne vigyél" :D. Kezdőknek javaslom, hogy ha nem mer konfliktusba kerülni a pultossal, akkor kérje egybe a szalámit, az ellen nem tudnak mit tenni. Még mindig jobb egy nem lejárt de saját szeletelés, mint a megbarnult színű döghús :D.
Beauregard 2013.12.19 08:40:34
@igi1: Megyek is, Bakker. Ha nem kell csücsök, akkor nem kell csücsök. Az én pízemért azt veszek, amit én akarok. Egyébként az Auchan nagyon korrekt. Ha ilyen van, tényleg visszaadják a pénzt. Sőt, a Tescoban a szemem láttára adták vissza apénzt az ügyfélszolgálatosok valami húskifogás miatt. Nekik volt (nem tudom él-e még) egy olyan garanciájuk, hogy dupla árat fizetnek vissza, ha büdös a hús. Érdemes direkt csúnyát választani :D.
Zsoltnak a múltkori laptopos kalandja után eszébe jutott a tavalyi karácsonyi ajándéka, az ütésálló mobiltelefon, ami az első bekapcsolás stresszétől tönkrement: Érdekes, hogy másodszor futottam bele kiadósabb karácsonyi átbaszásba. Idén a múltkori posztban megénekelt Computer Imperium adott Full…..
Beauregard 2013.12.18 15:09:11
Beauregard 2013.12.19 08:04:41
@szepi79, első ezen a néven: Szerintem Kismalac nagymalac már, el tudja dönteni kit etet. Amúgy itt is úgy van, hogy akinek régi a regisztrációja, annak csókolomot kell köszönni mert akkora nagy tótumfaktum itt amiért előbb rátalált a blogra mint én? Ez eléggé primitív hozzáállás. Gondolom amikor bemész a boltba, akkor piros szőnyeget gurgatnak eléd és a lányok összesúgnak: - Fi..fi..gyeld, itt az a srác.. túúdod, amelyik már 6,5 év regizett a Homáron. - Neeeem..komolyaaan? Istenem, micsoda srác. - Jó napot Uram. Szeretnénk megköszönni, hogy nálunk vásárol. Tájékoztatom ezúttal, hogy mivel Önnek régi a regisztrációja a Homáron, ezért 40%-os kedvezményt nyújtunk."
Persze az is lehet, hogy azt mondják: - Ki ez a pattanásos képű hülyegyerek? Mi? Milyen, Blog? Mi a faszt akar ez?
Szóval ne röhögtesd ki magad.
Beauregard 2013.12.19 08:22:35
@Szűcslaci: Vélhetően azért így van, mert számlát csak új készülék után kell adni tudtommal. Hiszen te sem adsz számlát valakinek, ha eladsz valamit a holmijaid közül. Ezeket használtként hírdetik, de elvileg újak. Felmész az aliexpresszre, ott megveszed fosért-húgyért 50 darabos pakkban (csomójában olcsóbb), majd itt eladod a telefonfüggőknek a magyar ártól 30%-kal olcsóbban, de neked így is marad rajta 150% hasznod. Mivel csak itt Magyarországon olyan bolondok az emberek, hogy nem gondolkoznak el azon, hogy miért olcsóbb a németeknél a telefon annak ellenére, hogy 8X nagyobb a fizetésük (picit hosszabb lett, maradhat?). Viszont ha erre számlát kérsz, akkor azt valószínűleg be is fizeti az ürge, de hát valakin be kell hajtani ezt és a vásárlón fogják. És még ugye kérsz fülest is hozzá, amit szintén ki kell fizetnie valakinek. De fülese általában mindenkinek van, a töltő standard, igazából el lehet lenni azok nélkül is. Csak lutri megvenni. Vagy kifogod a hibátlant, vagy nem. Nekem a mostani telefonom is zuggsm boltból van (izraeli gyártmányú Nokia). Ehhezz éppen adtak fülest, de ki se bontottam. Csak én nem neten veszem, mert nem akarom elküövetni azt a hibát mint az itteni károsult és alkudni is tudtam. És van kézzel fogható boltos, ha esetleg gond lenne. Szóval lehet zuggsm boltból venni, de akkor itthon az országban. Lehet kínából is venni, de akkor olvassák el azt amit odaírnak. Most nem olyan nagy show lefordítani azt a 3 mondatot a guglival, hogy van visszatérítés és garancia, vagy nincsen. És nem árt nézni, hogy az ebayen milyen értékeléseik vannak az eladóknak. Én eddig még mindig megkaptam a cuccomat.
Naiv fröccsöző lányokat kilökdöste a biztonsági őr a Kertész Sörözőből, miután másodszorra próbáltak meg kijutni a teraszra itallal. Ez még nem tántorította el őket attól, hogy a panaszkönyvet keressék, ám a kolléga kiszúrta, hogy visszaszivárogtak és kiöntötte az…..
Ordy Samsung Galaxy Ace telefonja minduntalan bontja a hívásokat, de ezt a szervizben 5 alkalommal sem sikerült javítaniuk, bár állítólag szoftvert mindig frissítettek rajta: 2013.január közepén vettem egy Samsung Galaxy Ace DUOS/GT-S6802 „okos” telefont, 1 év garanciával a…..
Beauregard 2013.12.18 16:52:33
"Nem akarok szart venni, inkább nem veszek semmit". Ez meg a tipikus "Baszd meg Nyuszika a fűrészdet" eset. Nem tartom szarnak a 48 ezres telefont. A másik dolog meg az, hogy ti mindenre ezt írjátok. Szar a Nokia, a Samsung, meg minden szar, csak az nem emit ti vesztek. Gondolom ilyen apuci kedvencei vagytok, akiket tömnek pénzzel. Még a 20 ezres telefonra is ugyanúgy jár a garancia mint a te szaros Nexusodra. És adjon ki a faszom több pénzt. Meg vagy te zavarodva. Két nyáklemezért csak te fogsz százezreket kiadni, de másnak ne javasolj ekkora baromságot.
A másik simkártyával kipróbálás az esetleg segít a dolgon, ha régi simkártyáról van szó, ez alatt 5-8 éveset értek. Sok mindent nem lehet tenni, csak azt, hogy tényleg fogyasztóvédelemhez fordul az ember, vagy per, esetleg eladni a telefont és kevés bukással kijönni dologból. Bár én azt csinálnám, hogy visszaküldeném és mikor újból szólnak, hogy készen van, akkor megnézném a szervizpapírt. Ha az van rajta, hogy "szoftverfrissítés", akkor egyszerűen nem venném át. Ugyanis nem adnak ki hetente új szoftvert, vagyis mindig ugyanazt húzzák rá. Tehát nem venném át és akkor kénytelenek ők jegyzőkönyvet felvenni, vagyis elindítani az ügyet. Akkor nem kell neked rohangálni. Azt mondják, hogy tessék kész, te elolvasod, majd közlöd, hogy nem veszed át ezért meg azért, már vihetik is vissza és a garanciális feltételek értelmében kérsz egy újat most. Célszerű egy erős emberrel odamenni. Már a jelenléte is segít, nem kell az asztalra se csapnia.
Gabriella majdnem összeütközött a Csigajogsi egyik oktatójával, amikor az nem akart elsőbbséget adni neki a XVI. kerületben. Ezután a fickó bosszúból feszkózni kezdett, bevágott elé, befékezgetett: Tisztelt Csigajogsi Autósiskola, Ma este "érdekes" tapasztalatot szereztem (kb.…..
Beauregard 2013.12.13 18:49:18
@Benoke2: Fijam Benőke. Nem vagyok rendőr, hogy minden hule mellett álljak
A Homár őszintén sajnálja, hogy ennyit szerepel az oldalain a Telenor, de még így is rengeteg levél marad mindig várólistán. A legújabb móka, amin P. kiakadt, az "inflációkövető díj" tétel a számlán, amit ráadásul áfástul szednek be: Tudom, tényleg NAIV ÜGYFÉL vagyok,…..
Beauregard 2013.12.14 20:16:37
@valerio: Na persze, hogy ingyen. Csak havi 10-20 ezres számlád van a korábbi 30 ezres helyett mi? Nekem összesen most volt 5300 ft a havi számlám. Na ezt hozd ki két ingyen készülékre.
Beauregard 2013.12.15 20:40:34
@Tomasz_a_gozmozdony: Engem egy telefon vett rá, mert kamat mentes hitelre adták. De most fog lejárni januárban és már mondom is le. Megszabadulok tőlük. Felőlem lehet bármilyen akciós ajánlatuk meg percdíjuk. De gyakran ledöbbenek azon, hogy a saját fülemmel hallom, hogy miféle baromságokról beszélgetnek emberek telefonon hosszú percekig. Aztán máris meg van magyarázva, hogy miért kell nekik előfizetés.
Gergő több helyen is bemutatótermi telefonba futott a karácsonyi bevásárlásban, úgyhogy feladta a legolcsóbb ár keresését: Lehet, hogy már mások is írtak errel, mert gondolom, többen belefutottak már: a mobil telefont áruló webshopok megtévesztéséről van szó. Úgy tűnik,…..
Beauregard 2013.12.13 20:36:27
@banya666: Mert? Szolgáltatósra is ezt mondjátok. Az Aldi is meg Tesco is mint napok óta olvasom, az Euronics is szar
Beauregard 2013.12.14 07:08:57
@kowee: Egyszerű. Akkor jelezni kell az árgépnek, hogy csalók hírdetnek. És akkor leveszik. Nem fognak egy sufnigsm miatt presztizst veszíteni.
PTS-ék csapata különböző hiányosságokat észlelt a Shiraz szálloda személyzetének reakcióidejében és reakcióiban. A hotel nagyon szívélyesen azt válaszolta, hogy ők nem találják kifogásolhatónak, ha ragtapaszt nem tudnak adni a recepción, vagy ha nem veszi észre a vendégeit…..
Beauregard 2013.12.13 09:12:40
Nézőpont kérdése. Látom, hogy a legtöbben hisztisnek tartanak téged. Sebtapaszt én is hordok magamnál, hiszen bárhol érhel baleset. Ha nem a hotelben vagy, hanem a buszon, akkor a BKV a hibás, hogy nem nyitja ki az elsősegély dobozt? Én se nyitnám ki az elsősegélydobozomat az autóban, ha tőlem kérnéd, mert bibis lett az ujjad. Az ugyanis életmentő doboz. Ennyi erővel lehetne ott defibrillátor, két szülész-nőgyógyász haupt achtban, meg oxygénsátor, hátha visszatér Jacko.
Az más kérdés, hogy a szálló színvonalát emelné, ha minden pöpec lenne. Viszont ha a furcsa is, a szállót alkalmazottak látják el, akiket vagy bejelentenek, vagy nem. Vagy 80 ezret kapnak, vagy 110-et havonta, miközben a valutahitelük 75 ropi havonta. Ezért a jólfizetős vendégeket rajongják körbe borravalóért, nem az alap szolgáltatású vendéget. Tudom, hogy nem érdekel ez téged (igazad is van), csak azért írom, hogy tudd, minden erre vezethető vissza. Hiszen ha a dolgozó elégedett, akkor könnyebben elviseli a "hülye vendég" sírásait, talán még a saját ragtapaszából is adna, ha nem kellene sz@rért-húgyért dolgoznia 12 órát. Az ásványvíz drága, meg el is lopnák, az evőeszközt szintén (tudom, mert önkiszolgáló étterembe járok és ott is ellopják), ezért nem raknak ki bőségesen. Ha meg kiraknák a kancsó vizet az asztalra csapvízzel, akkor abba kötnél bele, mert megbillentenéd a poharat és csodálkozva néznéd mint Marty McFly a BTTF3-ban az üledékes folyóvizet. Szerintem ezért kaptál egyesével (viszont igazat adok, tényleg gáz ez az eljárás). Nézd meg az ide válaszolókat. Mind azt írták, hogy te vagy a hülye. Azért mert nem szokták meg azt, hogy hogyan kell viselkedni egy hotelben. Vagy mi az ami "jár". Hiszen az ember azért megy hotelbe, hogy kiszolgálják. Ha mindenért úgy kellene kuncsorogni, akkor az már kórház és nem hotel. Ennyi erővel azt is mondhatták volna, hogy "ha zabálni akarsz, ott a tojás, süss magadnak rántottát". Amúgy az ilyen posztolók -akik téged leugattak- lopják el a törcsiket meg a vizeket, mert ők milyen leleményesek, hiszen találták és senki nem vigyáz rá. Az üledékes csaptelep is gáz, igazat adok, hogy sérelmezted.
Beauregard 2013.12.13 10:38:04
@Rocco az erdei állat /Mátészalka Rencs/: Szerintem a néccsillagosban is volt sebtapasz, míg a dolgozók el nem lopták, vagy pedig elfogyott és recesszióra hivatkozva nem frissítették a készleteket. Mindkettőt el tudom képzelni :P
Bence kénytelen lesz beperelni a CIG Biztosítót, mivel nem akarják kifizetni az összetört autóját. Bár a rendőrségi jegyzőkönyv egyértelműen megállapította, hogy más hibájából csúszott az árokba, a biztosító szerint nem: Németországban élek, évente jópárszor…..
Főleg a nagyobb áruházakban fordul elő, hogy kint felejtődik a korábbi árcédula, amit ha megörökítenek telefonnal, tutifix, hogy vissza tudják szerezni a különbözetet. Egy kis pozitív történetet írnék az általában sok negatív mellé. Most hétvégén szombaton (2013.07.05)…..
Beauregard 2013.12.13 08:08:29
@ColT: Ha tudatosan adod, akkor senki. Ha akartál adni egy ezrest, de összeragadt kettő, te nem veszed észre csak az akinek adod, akkor az a hülye aki elfogadja. Az más kérdés, hogy a magyar közéletben a lopás vagy simlizés az elfogadott dolog. Ez is egyfajta szegénységi bizonyítvány. Egy német vagy angol szólna, hogy "tévedés történt". Hogy jobban értsd (mert gondolom furcsát írtam): Ez olyan dolog, hogy hogy amikor látod, hogy az úton eléd vág egy drága bömös német rendszámmal, kicsit réád húzza a kormányt, akkor az nem német, hanem egy paraszt magyar aki kint Németországban árufeltöltő egy közértben és vett egy 3 éves Bömöst, majd itthon villant.
Amikor te balf@szkodsz egy kereszteződésben és a német rendszámú autós nagylelkűen lemond a saját elsőbbségéről és téged elenged mert látja, hogy magyar vagy, na Ő (direkt nagy Ő) egy eredeti Német Úriember. Én visszaadom a pénzt a pénztárosoknak (hiszen a tévedést levonják majd a 90 ezres béréből ha nem adom visza. Próbálok nem "magyarkodni".
Pufi talált egy jóságos kidobót Nagymező utcában, aki kulturáltan kérte meg az utca másik oldalán dohányzókat, hogy még ott se tegyék: Szeretnék egy pozitív csalódásról beszámolni. A Peaches and Cream "diszkaóba" mentünk haverommal a Nagymező utcában, és ingyen be is…..
Naiv vásárlóval kifizettették a máshol vásárolt 2 doboz cukorkáját, mert becsipogott rajtuk a mágnescsík az Intersparban. A Homár cukorkán még nem látott mágnescsíkot, de ezek szerint már itt tartunk: Furcsa "élményben" volt részem az Eurocenter Interspar áruházában a…..
Beauregard 2013.12.12 23:03:19
@Rocco az erdei állat /Mátészalka Rencs/: Hát eléggé felelőtlen vagy és ostoba is. Az őröknek azt honnan kell tudnia, hogy te most a kölökkel csak el akarod terelni a figyelmüket,és rabló vagy, avagy egy mezei felelőtlen szülő? Ha meg Murphy törvénye szerint pont ott, pont akkor lett volna egy rablás és a tűzharcban megsérül a kölköd, akkor te óbégattál volna a legjobban, hogy k.csög őrök. Igaz? Az eszedbe se jut, hogy szerencsétlen őrök baromira nem poénból vannak ott és ti zavarjátok munkát, pedig ő nem megy oda poénkodni meg zavarni téged amikor te dolgozol...
De a tárgyra. Ha elolvastátok volna a vagyonvédelmi törvényt, akkor tudnátok, hogy amennyiben alaposan gyanúsítható valaki, hogy bűncselekményt követett el, akkor a rendőrség kiérkezéséig visszatartható az illető. Márpedig az áruvedelmi kapu bejelzése elég bizonyíték a bűncselekményre. Gondolom a boltok üzletszabályzatát se olvastátok el. Ezért nem tudjátok, hogy a belépéssel azt elfogadjátok. És hogy a máshol vásárolt terméket be kell mutatni. Célszerű beletenni a mindennapos termékek blokkját a vásárolt termék dobozába és nincsen gond. Én még a napszemüveg blokkját is hordom a tarcámban pont ezért, mert a Sparban vettem.