Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fleur du mal

17 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új csatornán, új műsorvezetővel, új idősávban indult el tegnap az Éden Hotel, az a reality, amivel a TV2 nagyobb kockázatot vállal, mintha Kárász Róbert főszereplésével mutatna be egy vígjátéksorozatot. A maratoni műsorfolyam heti öt hétköznap jelentkezik majd, ha minden…..
Fleur du mal 2015.02.24 09:20:51
@sixx: jesssssssz
A Punnany Massif egyértelműen a csúcson van idén, és a tinédzserek legnépszerűbb hazai zenekarává vált. Dalaikkal milliós nézettségeket csinálnak a YouTube-on, felléptek a Sziget nagyszínpadán, és telt házas koncerteket csináltak a Budapest Parkban is. Októberben jön az új…..
Aki csak egy picit is jobban követte a U2 vagy a Depeche Mode munkásságát, akkor is találkozott Anton Corbijn fényképeivel, ha nem is tudott róla. A holland fotós ugyanis ezzel a két zenekarral hosszú,máig tartó kapcsolatot ápol és nagy hatással volt arculatuk alakulására is.…..
Mindenki ismeri azokat az érzelmektől túlcsorduló, fájdalmas és rettentően drámai dalokat, amikkel a legtöbben szerelmi bánatukat próbálják enyhíteni vagy éppen még borzasztóbbá tenni. Nos, ezeket a csöppet giccses, "power balladnek" skatulyázott számokat én valamiért nagyon…..
Fleur du mal 2014.10.02 09:39:34
Vártam Toni Braxton-tól az Unbreak my heartot, ha már ilyen régebbi slágerek vannak:))

www.youtube.com/watch?v=p2Rch6WvPJE

Amikor kislány voltam azt gondoltam, Toni a leggyönyörűbb nő a világon, és teljesen átéreztem a fájdalmát :D
Fleur du mal 2014.10.02 09:41:53
@Fleur du mal: ja ezt más is írta, nem olvastam kommenteket, mindegy:)
A hónap híre ez, akárhogy nézzük: személyes kedvencem, az egyik legviccesebb magyar reality visszatér a képernyőre, de nem oda, ahol elindult, azaz a Viasatra, hanem a Super TV2-re. A Viasat két évadot forgatott le a műsorból, aminek az a lényege, hogy pár pasit meg csajt…..
comment:com Terápia 2: október 27 2014.09.08 16:17:06
..
Viccelni majdnem mindennel lehet, de komolyan, Louis CK vagy előtte Bill Hicks életműve az élő példa rá. A félig magyar származású CK párszor nagyon messze ment a korlátok feszegetése közben, egyik előadásának a “pedofil is ember valahol” témájú szegmensének abszurditása…..
A SONLINE értesülései szerint nemi erőszak történt Fonyódligeten, ahol két felsőoktatási intézmény tartja gólyatáborát. A rendőrség megerősítette a hírt, miszerint az eset péntek este történt. Többszörösen megerősített információink szerint a bűncselekmény az…..
Fleur du mal 2014.09.01 15:35:09
@diszkriminans: Hivatalosan igen de a közbeszédben (ld. kommentek között is) a csaj hibás, aki hazudik... Rá is vonatkozik a feltételezés, hogy ártatlan, nem egyből az, hogy "tuti ő a hibás mert megerőszakolták".

hihetetlen.
Fleur du mal 2014.09.01 15:36:14
@kanapehuszar: nemtom véljek-e felfedezni valami utalást a soraid között, mert ha igen akkor uhh..
Fleur du mal 2014.09.01 16:37:31
@diszkriminans: Meg nyilván ha valaki részegen összefekszik valakivel hajnali fél4kor, és a bűntudat miatt erőszaknak akarja beállítani, akkor nyilván nem az az első dolga, hogy 1 órára rá, hajnali fél5kor... hívja a zsarukat, hanem max másnap.
Októberben jön a Terápia második évada, ennek nagyon lehet ám örülni, mert egy olyan saját gyártású sorozatról van szó, ami nem vall szégyent egyetlen külföldi párjával szemben, sőt. Erről, mármint a különböző verziók összehasonlításáról hamarosan lesz egy nagy…..
Orbán Sára nevével már nem csak a családról szóló bulvárösszeállításokban lehet találkozni, hanem egy államilag támogatott fesztiválsorozathoz készült anyag stáblistáján is. A Nagyon Balaton egy egész szezont átölelő programsorozat, beletartozik a május végi…..
Fleur du mal 2014.08.13 16:47:33
@babraba: Az emberek elég nagy része él közpénzen, mindenki, aki közszférában dolgozik... most komolyan ebbe köttök bele?
A Rasika ráadásul versenyszférában dolgozik és nem vezetőként hanem sima alkalmazottként.
Komolyan nem lennék ezeknek a lányoknak a helyükben, gondolom apuci is zsarnokoskodik felettük, pluszba nem tudnak olyat csinálni, hogy ne kössenek beléjük...
A CBS zászlóshajójának női főszereplőjének története érdekes fordulatot vesz a nyolcadik évadban, hiszen Penny már nem akar színésznő lenni, viszont valami melóra szüksége van - és itt jön a képbe Bernadette munkahelye, a gyógyszercég, ahová dekoratív orvoslátogatót…..
Fleur du mal 2014.07.25 16:42:42
A beöltözős, cosplayes vonal azért a Comic Con elkurvulása ellenére megmaradt, mutatunk párat a jobban sikerült darabok közül, meg pár igen ótvart is, csak a miheztartás végett. Forrás: Superherohype. ..
Fleur du mal 2014.07.25 16:39:43
Szarkasztikus és vicces társadalomkritika péntek délutánra: a Sad and Useless poén-portálon találtam egy színezőt, ami a mai, modern világ felnőttjeinek szól. Kiskutyák és zsiráfok helyett sokak által ismert (és elszenvedett) emberi kapcsolatok és élethelyzetek jelennek meg a…..
Egy kedves olvasónk hívta fel a figyelmünket arra, hogy a Salem tizenkettedik részében a pokolbéli boszorkányok magyar szavakat használnak a pokol nyelvén. És valóban, az öreg boszorkányok magyar szavakat mondanak, de mintha csak valaki lefordította volna Google Translate-tel a…..
A Balaton Sound első két napja igazából egyetlen dolog miatt marad igazán emlékezetes, ezt meg mindenki tudja, aki az elmúlt két napban hallott legalább egy félmondatnyi híradást a helyszínről. Az időjárásra még csak azt sem lehetett eddig mondani, hogy változékony, mivel…..
Jók ezek a fesztiválok, meg a BalatonSound is persze (bizonyos szempontból), de azt hiszem ez a legdurvábban konformista hely, ahol valaha jártam. Az elején csak bámultam, hogy úúúristen, mennyi irtó csinos, szexi, jól öltözött lány jön velem szembe, aztán kb. 20 perc kellett…..
Szerda dél körül értem Hágába. Betettem a táskámat a csomagmegőrzőbe, vettem egy napi jegyet 6 Euróért, és bebuszoztam a belvárosba. Kis séta után beültem egy kávézóba blogot irni. A tér tele volt turistával, a kávézó pincérei jófejek voltak. A tizenkilencedik…..
Szerda délután érkeztem tizenötödik hosztom lakásába, a nápolyi Valeriahoz, aki Nápoly belvárosában lakik egy kb 300 éves házban. Egy fotóügynökséget vezet a lakásában. Neki is elképesztő méretű otthona van, mint az előző hosztomnak. Leültünk beszélgetni az étkezőben,…..
Az elmúlt fél évben viszonylag sokat utaztam, természetesen Couchsurfinggel, és rájöttem arra, hogy szálláskeresésnél és vendégfogadásnál nem ugyanazok a célok motiválnak engem. Mikor vendéget fogadok, és tettem ezt már közel 80 szörferrel, az a fontos, hogy írjon nagyon jó…..
Peter Menzel és Faith D’Aluisio az a két fotós, aki kizárólag azért utazta körbe a világot, hogy lefotózhassa azt, hogy egyes országokban mit és mennyit szokás enni egy nap. Minden modellt megkértek, hogy pózoljon egy napi ételével. A legfurcsább felfedezés mégsem az ételek…..
Csodálatos és különleges ruhaterveket fedeztem fel a My Modern Met blogján: Grace Ciao, a 22 éves szingapúri művész az általa megálmodott ruhaterveket virágszirmokkal dobja fel, így olyan színeket és textúrákat kap, amiket festékkel és ceruzával nem tudna…..
  Ajándék nekem a blog apropóján... Köszönöm szépen! ..
Mondjuk nem tudom mit lepődök meg ezen, eddig minden daluk sláger volt. Nem is kell mellé duma, tessék hallgatni! Közben jött sajtóanyag is, ez van benne a dalról:  A most megjelenő „A délután az új éjszaka” című dal pont az elmúlt két évről szól, arról, ahogyan a…..
A fenti videó lényegét 2 perc 40 másodpercnél kapjuk meg: "Most hallgattál meg három perc klasszikus zenét!" A klip lényege ugyanis nem az öt twerkelő koreai lány, hanem, hogy Dvořák 9. (Újvilág) szimfóniája szól alatta. Legalábbis ezt szeretné elérni a belga B-Classic…..
"Egyszer az ura mondott neki valamit, amit ő nem tudott elképzelni: az amputált embereknek továbbra is fáj, zsibbad, viszket a nem létező lábuk. Így érezte magát ő is az ura nélkül: ott érezte maga mellett, pedig már nem volt sehol." Tegnap elhunyt az egyik kedvenc…..