Regisztráció Blogot indítok
Adatok
knimbus4

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lauren Blog Őrült oroszok! 2015.03.04 16:21:11
Selfie - az elmúlt évek egyik leggyakrabban használt mű-szava. A fotózás új dimenzióját jelentik a többnyire mobillal, gyakran a közösségi oldalakra szánt önarcképek, melyeket egyre extrémebb helyzetben készítenek merész embertársaink. Például felhőkarcolók tetején, kötél…..
Meglepően sok mindenről azt gondoljuk, hogy ismerjük, ám még sincs rá válasz. Más dolgokat megismerhetetlennek vélünk, mégis vannak emberek, akiket mégsem ér meglepetésként, ami történik. Sorozatunkban ilyen esetekből válogatunk, a teljesség igénye nélkül. Először jöjjenek…..
knimbus4 2015.03.04 08:24:42
@Balt: A galambokról nem tudok. A film szerint igazad van. Én költözőmadarakról írtam. A galamb nem az. Egyszer az idióta zöldek miatt több tízezer fecskét repülővel vittek a téli szálláshelyükre. Szinte egy sem jött vissza. Viszont Ausztrália, Új Zéland.... tele van az óta is magyar fecskékkel. Egyszerűen nem találtak vissza. Ha emlékszel, úgy tíz éve alig volt fecske nyáron. Akkor ennek kapcsán, találták meg azt a pár sejtet az agyukban, ami az inerciális navigációt szolgálja. Ez egy modern utasszálító eseteben pár kilós berendezés. De csak úgy működik, hogy előtte rögzíti az odautat. Hát ennyi.
Ízléstelen karikatúrával csinált viccet a pár napja elhunyt ismert ellenzéki aktivista öngyilkosságából a Népszava. Úgy látszik, hogy a 125 éves múltra visszatekintő napilap mélyebbre süllyedt, mint eddig bármelyik szennylap: ha kell, a szerkesztők akár a lelküket is eladják…..
knimbus4 2014.11.11 10:02:14
@retrovírus: Kár volt? Ezért igen. Nem is az volt a cél, hogy idiótákkal vitatkozzam, teljesen normális tisztességes dolgokról. Hogy ez naftalinszagú? Itt az. A normális emberek társasáságan, tiszteségesnek mondják. Ezeket? Akarja rendszabályozni a radai rossebb. Viszont magammal szemben lennének aggályaim, ha ilyen undorító rajzra nem kapnám fel a fejem, mint a harci mén, ha kürtszót hall. Én arra reagáltam és nem pár idióta barom kommentjére. Mennek ezek a picsába. Remélem ez, ebben a formában, már nem naftalinszagú Önnek sem.
knimbus4 2014.11.11 11:15:20
@retrovírus: A nickneve jellemzi használóját. Én négy azonosított emberi retrovírusról hallottam eddig: a HTLV 1 és 2, valamint a HIV 1 és 2, vagyis az AIDS vírusa, amely CD4 típusú Helper T-limfocitákat támadja meg. Lehetséges, hogy a herpeszvírus és egyes szemölcsöket okozó különböző vírusok is retrovírusok; de vannak köztük rákkeltő, onkogén hatásúak is. Na kérem. Az én nicknevem eredete a következő URL-ből kikövetkeztethető: www.rcawsey.co.uk/nimbus4.htm Ebből pedig, hogy mi is ez: www.rcawsey.co.uk/ha-3176.jpg Még valami. Nem vonultam még vissza. A mai napig űzöm ennek a szakmának, sportnak majd minden motoros és vitorlázó ágát. A humorommal, persze csak az arra fogékonyak, meg vannak elégedve. Nem a szecskába járok, hanem a Vörös Tengerre búvárkodni, amit 2 éve mint új kihívást kezdtem el. Az autórallyt és rally versenyrepülést is kitanultam. Mellesleg. Igaza lehet. Tényleg be vagyok szarva. Na nem attól, hogy egyszer beledöglök valamelyik nem mindannapi, extém dologba amit csinálok, hanem attól, hogy ekkora barmokra leszek esetleg valamikor nagyon sok idő múlva rászorulva. Szóval, részemről ezennel befejeztem ezt a nem túl épületes vitát, melyet egy tehetséges de szerencsétlen ember halála okán, kiprovokált. Az Ön és az én szócsatánk egy fakard meg egy damaszkuszi acél párbaja. Hogy Ön is értse, megpróbálom fentieket átfordítani az Őn nyelvére. Nyalja ki. De csak miután tojtam. Gondolom így már érti.
knimbus4 2014.11.11 17:39:29
@polyvinyl: Visszanéztem és jól emlékeztem. Én nem írtam, hogy lenne baloldalam. Igaz jobb sincs. És sajnálom a mozdonyvezetőt s mentősöket az utasokat is. Gyűlölöm azokat, akik emberek testrészeivel selfiznek a világ bármely táján és senkit nem szeretek aki be akar skatulyázni, minden áron, aki valahova kötni akar, csak azért mert szerintem normálisan gondolkozom. Utálom a politikusokat 1-2 kivétellel, mert soha az életbe nem éltek abból, amiért meg kellett dolgozni. Ez is független jobb és baloldaltól. És azt is sajnálom, hogy ilyen a világ. Ahol emberek, BÁRKI, a vonat alá veti magát. És továbbra sem értek egyet, hogy ebből karikaturát szabad csinálni, mi több, röhögni rajta. Én inkább olyanokkal foglalkozom, amiket az előzőkben leírtam és a politikai hovatartozás heyett ilyenekkel szórakozom és szórakoztatom magam: f.vimeocdn.com/p/flash/moogaloop/6.0.21/moogaloop.swf?clip_id=2539741&controller=player2&view=moogaloop_swf&cdn_url=http%3A%2F%2Ff.vimeocdn.com&player_url=player.vimeo.com&moogaloop_type=moogaloop
Ennyi!
HamPLÓ Tatrák a berekben 2014.08.27 18:00:00
Az 1-es villamos Fehérvári útra bekötése miatt hónapokra kettévágott 41-es villamos - a hasonló sorsra jutott 47-es mellett - egy időre "beTatrásodott": a szigetüzemként funkcionáló Budafok kocsiszín a bontástól délre csak T5C5-ket adott ki a vonaltöredékekre. Persze a 41-estől nem idegen a…..
knimbus4 2014.08.28 17:02:48
Barna hajú lányok Riana 2014.01.02 07:34:00
..
Andrea Bocellit vaksága sem tudta megakadályozni abban, hogy világhíres tenor legyen. Sikerét elhivatottságának, szorgalmának és töretlen kitartásának köszönheti. Pavarottit lenyűgözte tehetsége, Celine Dion pedig egyszer azt mondta: „Ha Isten énekelne, az ő …..
knimbus4 2013.12.12 15:57:03
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Ne haragudjon, de Ön asszonyom buta, balga és nem hiszem, hogy operarajongó. Operát az operába, operákban szokás hallgatni. Hogy lehet olyanokat leírni:
Ha nem lenne vak, a kutyát se érdekelné.

Mellesleg ráférne egy kis hangképzés, mert bizony gyakran hallani hiányosságokat az énekében.
Ez tiszteletlenség, még akkor is ha igaz lenne. De nem igaz. Szégyellje magát.
Károly
knimbus4 2013.12.12 18:10:17
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Asszonyom. A tiszteletlensége és az ostobasága, miatt szégyellje magát, ne amiatt, hogy ki hol s miként hallgat zenét, operát. Copy paste-el hallgat zenét is? Bírálhat bárkit, de adja meg a tiszteletet és válogassa meg a szavait. A másik meg a szerénység. Gondolom a könyvespolcán is, ha van, a gerincek színe szerint vannak sorba rakva. Mindegy is. Úgy sem érti.
Károly
knimbus4 2013.12.12 22:52:09
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
De tudom.
1, Én nem tegeztem Önt asszonyom.
Látatlanban és egyébként is neveltetésem nem engedi a köznapi tegeződést. (Tudja, van akinek a gyerekszoba ablakán nem egy buta liba nézett ki.)
Önnel v.sz. soha nem szeretnék ilyan bizalmas viszonyba kerülni.
2, Copy paste. Mivel a neten rossz oldalra tévedt hibásan másolta ki az Önnek legjobban tetsző Mozart operát, melyet csekély befektetéssel megnézhetett volna a MÜPÁ-ban is. Nem bűn CD-ről, DVD-ről hallgatni, nézni. Nem állítottam. Magam is megteszem.
3,Úgy fejezhetné ki tisztelettudóan, hogy nem sérteget olyan valakit, akiről, Ön a bejegyzése alapján semmit nem tud. Bocelli hangképzésével semmi baj nincs. Mi több. Gyönyörű. A 3 tenor van annyira büszke, talán egészségesen öntelt is, hogy méltatlanra nem pazarolná a barátságát, tiszteletét. Higgyen nekik.
4, Legalább írni tanuljon meg helyesen, ha kíváncsi továbbiakban a véleményemre.
5, Nincs könyvespolcom. Sajnos nem férnének el a könyveim rajta. Szép, hatalmas kupacban egyik szobámban tartom őket. Ha kedvem támad, egy ilyen hülye liba után, hogy próbáljak az Ön számára is érthető hangnemet megütni, lefeküdjek közéjük és kiválasztva a hangulatomhoz illőt bele vagy kiolvasva megnyugtassam idegeimet. Most is ezt fogom tenni asszonyom. És ez az utolsó beszélyem Önnel. Nem kívánok a további hülyeségégeire válaszolni.