Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a nemzet fogatlan provokátora

0 bejegyzést írt és 1413 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A szendvics az egyik legnépszerűbb étel a világon, eszik reggelire, ebédre és vacsorára. A tökéletes étel, tápláló, egyszerű, finom, könnyen elkészíthető és a variációk száma végtelen, így mindenki megtalálja a neki megfelelőt. Sokat kóstoltam utazásaim során és elég sokat el is készítettem. A…..
a nemzet fogatlan provokátora 2021.11.22 15:05:18
Magyarországon "csak" három évtized volt arra, hogy klasszikus családi vállalkozások fejlődjenek ki az autókereskedelemben, és a legritkább esetben tudtak akkorára nőni, hogy szemmagasságban legyenek az importőrökkel, ami az alkupozíciójukat illeti. Nyugat-Európában a háború után a "sarki" családi…..
a nemzet fogatlan provokátora 2021.11.21 11:50:27
Idegbaj.blog.hu Málenkij robot 2021.11.17 10:55:13
Minap olvasom a hírekben hogy, Amerikában egyre több munkavállaló nem akar dolgozni. Pontosítva a hírt, inkább  arról lehet szó hogy, egyre több ember nem kíván belehalni a túl magas elvárásokba és abba, hogy az ő bőrén spórolják ki még másik három munkáját.  Hmmm.... A kapitalizmus még is elindult…..
a nemzet fogatlan provokátora 2021.11.18 15:56:23
@Visceroid: Diploma és diploma között bizony komoly különbség van. A gond épp az, hogy a rendszerváltás után mesterségesen felduzzasztott felsőoktatásba olyanok is bekerülhettek, akik nem lennének oda valók. Sok proli hülye gyerekkel elhitették, hogy ő bizony most már értelmiségi lett. Ezzel párhuzamosan a kétkezi szakmunka értéke csökkent.
-Tibikém édesem, nem kell neked szakmát tanulnod. Nem baj ha csak közepes tanuló vagy, majd valahol leérettségizel, aztán majd a Hunyadi János főiskola könyvár-ruhatár szakán kapsz diplomát is, mert ott mindenki kap.
a nemzet fogatlan provokátora 2021.11.18 21:24:30
@Diorella Queen:

Az megvan, hogy a 3D nyomtató által kinyomtatott falban hiába van kihagyva a vízvezeték, és a villanyvezetékek helye, azt valakinek be kell szerelni. Ha meghibásodik, valakinek meg kell javítania. De most komolyan hogy képzeled? Kijön drónnal a mikrobi vagy 3PU, leszáll és bekopog, hogy jött szerelni? :))
a nemzet fogatlan provokátora 2021.11.19 11:09:27
@s:

Viszont rendesen meg lesz csinálva a vízrendszered meg az áramod. Tudom ez csekély előny a GDP növekedésével szemben.:(
A testmagasság minden korszakban változást mutatott a történelem során. Az utóbbi 150 évben az átlagtermetet nézve a Föld legtöbb országában - legfőképp Európában - egy folyamatos növekedés figyelhető meg. Kontinensünkön 1870 és 2020 közt épp 11 centivel nőtt az átlagmagasság. Felmerül azonban a…..
a nemzet fogatlan provokátora 2021.11.16 22:26:45
@Frady Endre:

Ez nem is rímel. mi ez valami szabad vers?
a nemzet fogatlan provokátora 2021.11.16 22:42:38
@Almandin: Miért hívják Billynek, ha nő?
a nemzet fogatlan provokátora 2021.11.18 09:50:45
@Örömhernyó: @Almandin:

De mi van a személyi igazolványában, Wilhelmina?
  Békében akarunk élni! Olyan világban, amelyben a problémákat nem erőszakkal próbálják megoldani, hanem közös erőfeszítéssel. Ahol a nehézségek láttán megoldást keresnek, nem pedig bűnbakokat.(...) így együtt már hangosabbak vagyunk a gyűlölet minden szavánál…..
Mi a helyzet a nemzetközileg ma legsikeresebb hazai séffel, Palágyi Eszter tényleg elhagyja a Costest-? A választ nem egyszerű értelmezni, de az biztos, hogy hatalmas változások vannak az első magyar csillagos étterem háza táján...
a nemzet fogatlan provokátora 2019.06.13 17:32:05
Körülbelül másfél hónapja hasít a metró a megújult északi szakaszon, de máris több tucatnyi panasz érkezett a Járókelőhöz. A legtöbb egyelőre válaszra vár. De néhány esetben már a megoldást is beígérték...
a nemzet fogatlan provokátora 2019.05.15 11:53:40
@Novák Aircraft Ferencné:

No igen, Demszky alatt ez is jobb vótt..:DD
Vélhetően már írják a cikket Rogánék kiváló független újságírók arról, hogy Soros a Google-t IS uralva megfosztja amúgy tök nehezen összekapart hirdetési bevételeitől kishazánk kiváló entellektüel híroldalát, a 888-at. Ugyanis nagyon úgy néz ki, hogy az idegesítő hirdetéseket irtó projekt áldozatai…..
a nemzet fogatlan provokátora 2018.05.13 20:28:49
@Brendel Mátyás: "Téged nem érdekel 6 millió zsidó kiirtása"

Engem nagyon is érdekel, te viszont láthatóan a megmaradt zsidó közösségeket is el akarod üldözni az öreg földrészről. Hiába be kell fejezni a munkát, amit Adolf apád elkezdett..
a nemzet fogatlan provokátora 2018.05.13 20:32:07
@Brendel Mátyás: Hova toloncoljam ki őket te hülye állat? Az itt beilleszkedni képtelen muszlimokat kell VISSZAtolocolni, te szellemi fogyatékos, érvényt szerezve az elutasított kérelmeknek és s kiutasításnak. Valamint keményen blokkolni kell a további illegális migrációt. A folyamat megkezdődött, Európa kezd felébredni..;)
a nemzet fogatlan provokátora 2018.05.21 14:57:35
@math0: Még mindig nem akarod felfogni te egy agyamputált idióta náci patkány. Az IRA egy szeparatista szervezet volt, amely egyébként a 20.sz. első felében kiharcolta Írország függetlenségét. Az akkor megkötött egyezmény értelmében az északi rész maradt brit fennhatóság alatt. Csakhogy Észak- Írországban súlyos hátrányos megkülönböztetés alá estek a katolikusok, ami miatt a 60-as évektől békés tüntetéseket szerveztek. Ezeket a brit hadsereg egyre brutálisabb módon verte szét, és hosszú évekig tartott fogva demonstrálókat bíróság ítélet nélkül, majd a brit haderő '72-ben a tömegbe lőtt, 12 tüntető halálát okozva. Ezek után a fejlemények után kezdődtek az iRA támadásai az észak-Írországi katonai rendőri erők ellen, később akcióik a brit főszigeten. Megértetted te buta segg? Örülök, hogy sikerült valami alapvető tudást vernem abba a buta tulok agyadba, támogatva egy hülye szellemi fejlődését.(George Washington terrorista volt? Várom a választ..;)

Minden normális, egészséges lelkivilágú ember jobban elítél egy fiatal civilek tömeges legyilkolásával járó terrorcselekéményt, mint egy katonai járőr elleni támadást, különösen, hogy utóbbiak korábban a tömegbe lőttek. Persze egy hozzád hasonló beteg lelkivilágú, kizárólag politikai dogmák mentén gondolkodni képes balliberált kretén ezt valszeg nem érti.

Még egyszer leszögezem: az IRA merényleteinek elsődleges célpontjai nem civilek, hanem a brit államhatalom képviselői voltak, és volt céljuk, tárgyalási alapjuk.
Míg a jelenlegi fanatikus iszlám célpontjai az európai befogadó országok civil lakosai. A fanatikus iszlám terroristák minél több európai civilt akarnak legyilkolni, tárgyalási alapjuk nincs. Nem akarnak megegyezni. Egyetlen céljuk van: minél több idegen vallású, kultúrájú ember lemészárlása. Ezt verd bele abba a buta tulok félművelt agyadba te náci féreg.

"mutattam." Mutattál egy büdös faszt. Hazudozol megállás nélkül. Már tisztáztuk, hogy az IRA szeparatista terrorszervezet volt, és ma már nem is működik. Szóval továbbra sem vagy képes keresztény terrorszervezetet felmutatni,míg muzulmán terrorszervezetekből rengeteg van. Csak egy szellemi fogyatékos állíthatja, hogy ma a kereszténység veszélyesebb , mint az iszlám. Vagy egy krónikus hazudozó.

"ahova a muszlimokat akarod."

Telepítsenek át 80 millió németet Szíriába, Afganisztánba, Irakba?? Kik, hogyan, te buta segg? Az illegális migránsok jelentős hányadát viszont az elutasított menedékkérelmek alapján VISSZA kell telepíteni származási országukba. Remélhetőleg a német HAZA MINISZTÉRIUM Seehofer vezetésével végre képes lesz végre érvényt szerezni a német törvényeknek, és hazapaterolja őket..
Isten mint kapkodó szaki, a magyar történelemmel sarokba szorított skinheadek, rock&roll arc Petőfi és Schobert Norbi, mint a modernkori forradalom eszköze –  többek között ilyen poénokon nevethetünk a stand-up hazai sztárjait egyesítő Comedy Club harmadik évadában. Az ígéretek szerint a Kovács…..
a nemzet fogatlan provokátora 2018.04.19 14:32:39
A helyes stratégia -- kormányzati, üzleti stb. -- döntően három tényezőn múlik: a valóság ismeretén, a jövő megközelítően pontos megsejtésén és a kettő közötti folyamatos közvetítés közepette az optimális célok megfogalmazásán, illetve folyamatos felülvizsgálatán. Ha a háromból csak egy is sérül,…..
a nemzet fogatlan provokátora 2018.03.27 14:37:29
@neoteny: Én nem gondolom biztosnak,de úgy látom te sem a fordítottját.Vagy igen?
    "Jézus feltámadása a kereszténység hitének olyan tartóoszlopa, melyet, ha megingatunk, az egész felépítmény dőlne össze." - írja Zsengellér József református teológus a Test és lélek című írásában. Valóban így van, a kereszténység mindent egy lapra, a húsvéti ünnepkörre tett fel. Jómagam nem…..
a nemzet fogatlan provokátora 2018.03.26 12:02:30
@erdelyik: Pár éve az ún. Müncheni talmudban egy angol történeti intézet érdekes utalást talált Jézusra vonatkozóan. Egy festékkel elfedett részt rekonstruáltak, melyben valami olyasmi volt hogy " Peszahkor felakasztották Jeshua Nocrit, varázslásért kuruzslásért" Illetve a fellelt szöveg bővebb volt, de nagyjából ez volt a magszöveg, amelyhez a későbbi évszázadokban hozzátoldottak dolgokat..
a nemzet fogatlan provokátora 2018.03.26 12:03:48
@$pi$: Sztem meg azért nem, mert az "nem pc"..
1910. Hatalmas fogás, Santa Catalina-sziget, Kalifornia, USA..
a nemzet fogatlan provokátora 2018.03.25 13:59:42
@enpera: Én inkább az úszólányokat, ha lehet választani.
a nemzet fogatlan provokátora 2018.03.25 14:00:41
@Etilcsoport: Nem látom az ellentmondást..:)
2005-ben nyitott meg Solymáron a Zazzi Cukrászda, később Óbudára költözött, a tulajdonosok a végleges bezárás mellett döntöttek. Varga Margit és dr. Erdős Melinda mesél a miértekről, a kedvencekről, a legszebb pillanatokról és a további tervekről...
a nemzet fogatlan provokátora 2018.03.24 16:24:13
a nemzet fogatlan provokátora 2018.03.24 11:07:59
a nemzet fogatlan provokátora 2018.03.24 15:37:29
@jjoey: Nem volt kötelező átmenni..
Györfi András Var min ren 2018.03.22 23:10:20
Teljesen természetes, hogy egy kormány munkája hagy némi kívánni valót maga után. Egy országot vezetni nem könnyű, tengernyi ügy, probléma, óriási felelősség. Arról nem is beszélve, hogy az igazán ragyogó elmék inkább a piacon értékesítik magukat, jobban megéri, mint a köz szolgálatába állni, így…..
a nemzet fogatlan provokátora 2018.03.23 16:31:40
@felső határ nincs: Pedig DE. Ez fogja megdönteni a zorbányi önkényuralmat, bizony..
a nemzet fogatlan provokátora 2018.03.23 16:33:08
@Marty Mcfly: Hogy el fogsz tűnni 8-a után..:))) Visszamászol szépen Simi vagy Soros bűzös végbelébe, ahonnét előmásztál..:)
a nemzet fogatlan provokátora 2018.03.24 09:32:25
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Ha feljelentelek pedofíliáért, akkor is vizsgálódni fog..
Újabb választásra buzdító videó érkezett a Comedy Centraltól. Gábor után Emőkét mutatják be  a nagyérdeműnek, aki szerint a Föld lapos és az újpesti ivóvíztől lett homoszexuáis az unokaöccse. És elmegy szavazni április 8-án. ..
Mintegy 50 évvel ezelőtt a Stanford Research Institute (SRI) kiadott egy jelentést: ebben fogalmazták meg először, hogy amennyiben tovább nő a szén-dioxid-kibocsátás, akkor a Föld klímája megváltozhat. Nevezetesen, megnőhet az átlaghőmérséklet, elolvadhatnak a jégsapkák és emelkedhet a tengerek és…..
Az író minket kért meg levele közlésére, melyet dr. Ötvösön keresztül jutatott el hozzánk. Tisztelt dr. Semmilyen Zsolt! Talán a legnagyobb meglepetésem ez évekből, hogy megtudtam: Magyarország nem keresztény ország. Ez az ország, mely fennen hirdette, hogy ezer éven át "védte a keresztény…..
a nemzet fogatlan provokátora 2018.03.22 12:54:06
@Terézágyú: KGB-s ruszkikkal a 209-es barátkozott, és azok akkor még tényleg KGB-sek voltak..
a nemzet fogatlan provokátora 2018.03.22 12:56:09
@rasztaszív: Az izraelita törzsek kiirtották s komplett kánaánita népességet "csecsemőtől az aggastyánig", miután átkeltek a Jordánon..
Görbicz Tamás Rosszputyin 2018.03.20 21:09:08
Az oroszországi illiberális vagyis ál-demokrácia forgatókönyvének megfelelően Vlagyimir Vlagyimirovics Putyint soha nem látott többséggel választották újra, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy soha ilyen kevesen még nem szavaztak rá. Az ál-demokráciák sajátos fordított logikája ugyanis azt…..
a nemzet fogatlan provokátora 2018.03.21 20:36:14
a nemzet fogatlan provokátora 2018.03.21 21:04:42
@Etniez: Kinek kellet volna nyernie?
a nemzet fogatlan provokátora 2018.03.22 10:49:47
@Etniez: A futóversenyes példádnál maradva, az általad vágyott oroszországi választások olyanok lennének, mint az a verseny, ahol egyesek 300 m-es előnnyel indulnának az ezer méteres távon, nyugati érdekcsoportok által alaposan kistafírozva, majd hatalomra kerülve ugyanúgy szaré-hugyé eladnák az orosz állami vagyont, ahogy az a korrupt, alkoholista Jelcin alatt történt..
Most, hogy Vágó Petőfi Gábor bocsánatot kért Gyurcsány Kikérem-magamnak-hogy-szabálysértéssel-vádolnak Ferenctől, és Szél Detti is kávézott egy órát Vona Gáborral félúton hazafelé, vissza lehet térni oda, ahol egy hete tartottunk. Az ellenzék az elmúlt napokban olyan magas labdákat dobott fel a…..
a nemzet fogatlan provokátora 2018.03.21 11:39:37
@Gaspen: Semmilyen.. Előre hozott választások jönnének hamarosan, ezt Gyurcsány is elismerte.
a nemzet fogatlan provokátora 2018.03.21 11:39:43
@Sir Galahad: A jobbikosok 80%-a nem szavaz át a baloldalra.. Már itt megbukik az egész "mesterterv"..
a nemzet fogatlan provokátora 2018.03.21 11:39:48
Februárban azt ígértem, márciusban is csukafejest ugrunk a naiv afrikai (és délkelet-ázsiai, első sorban Fülöp-szigeteki) plakátok magával ragadó világába, hiszen igazi geek kincsesbánya ez a téma - nem véletlenül! Ghánába 1980 körül jutottak el az első filmek és kazetták. Ekkor jött létre egy…..
a nemzet fogatlan provokátora 2018.03.21 09:32:38
a nemzet fogatlan provokátora 2018.03.21 09:37:58
@grungi: Angolul írjad, nem tudhat mindenki magyarul...:)
 ..
a nemzet fogatlan provokátora 2018.03.18 13:02:24
@Könnyen elkaptuk, uram!: 2010-ben? Mert ugye a Fidesz kormány csak az év közepén alakult meg..
a nemzet fogatlan provokátora 2018.03.19 12:55:40
@Könnyen elkaptuk, uram!: Utána még évekig miniszterelnökként ő irányította Magyarországot. Már nem emlékszel..? :)
a nemzet fogatlan provokátora 2018.03.21 09:27:15
@Könnyen elkaptuk, uram!: A válság kezdetéig hat éven át kormányoztak a szocik. Az első négy után jegyezte meg csótány zárt körben, hogy "elkúrtuk", meg hogy "trükkök százai", meg hogy "hazudtunk reggel, éjjel meg este"..
A rendszerváltás utáni korszakról alkotott teljes képünk átértékelődhet számunkra a következő három hétben, hiszen most már bizonyos, hogy a kampányhajrára még számos politikai botrány kirobbantását tervezi Simicska Lajos, aki szinte mindenkinél többet tud az utóbbi évtizedek politikai…..
a nemzet fogatlan provokátora 2018.03.19 12:51:57
@putris72: Na, ez az.. 8 év alatt nem voltak képesek megtisztulni, és egy tisztességes, valóban szociáldemokrata elveken politizáló baloldali néppártot létrehozni. Ezért készülnek zsinórban a harmadik szopásukra. Maguknak köszönhetik..
BEKIÁLTÁS Orbán, a kártékony 2018.03.16 23:40:56
Kordont már bontott önkényesen, de nem fog habozni polgárháborús hisztériába is belevinni az országot. Hadd szögezzem le ismét, amit az orbáni, március 15-ei választási szónoklatról azon melegében rögzítettem az Aki nem rám szavaz, nem magyar című posztban: ha valaki nem tartozik Orbán Viktor…..
Ez egy kalapemelős poszt. Ilyet kurvára ritkán írunk, de most helyzet van. Kormányváltó hangulat, botrányt botrányra halmozó (köszi Simics), defenzívába szorult, vergődő, sőt lassan pánikba eső Fidesz. Kicsúszott a kezükből a saját sorsuk, már csak az ellenzék baszhatja el, csak ebben bízhatnak. Ez…..