Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Németh Anikó

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Berlin amellett, hogy a német főváros, egyben tartomány és a Berlin/Brandenburg Régió centruma is. 3,5 millió lakosával a legnépesebb, legkiterjedtebb és legnagyobb város Németországban. Mind politikailag, mind kulturálisan, valamint közlekedés szempontjából is Európa egyik…..
Ahhoz, hogy Németországban saját cégünk lehessen, nem feltétlen kell új céget alapítani. Jó alternatíva lehet egy már fennálló cég felvásárlása. Gondoljunk csak bele, egy új cég alapítása költséggel jár, míg egy meglevő cég már a piacon van. Emellett egy már meglevő…..
Pad, újrahasznosítás, környezet. Ez a három szó az elkövetkezendő két kezdeményezés bemutatásának kulcsszava. Mindkét projekt célja újrahasznosított hulladékokból ülőalkalmatosságok létrehozása. A padok azért fontosak, mert lehetőséget teremtenek a társas interakcióknak…..
Az UG (Unternehmengesellschaft), vagy más néven mini GmbH 2008 óta tartozik hivatalosan a német vállalkozási formák közé. Cégalapítás során a társasági szerződésnek tartalmaznia kell a következők közül legalább három dolgot: cégnév, székhely, a vállalkozás célja, az…..
Ha Németországban vállalunk munkát nem árt, ha tudunk pár hasznos információt a német adózással és adóbevallással kapcsolatban. Németországban a házastársak adóját együttes jövedelmük után határozzák meg. Viszont a gyermekek jövedelméből származó adót a szülők…..
Egyre több pályakezdő vágyik sikeres karrierre, aminek elengedhetetlen feltétele a tapasztalat. Manapság már nem elég az, hogy valaki úgy jelentkezik friss diplomásként egy posztra, hogy csak az iskolában szerzett tapasztalatait és kiváló tulajdonságait (szorgalmas, határozott, proaktív, intuitív)…..
  Németország és Magyarország között általános egyezmény van a kettős adóztatás megakadályozására. Ez azt jelenti, hogy megakadályozza, a magyar természetes vagy jogi személyek számára a Németországban megszerzett és adózott bevételeket Magyarországon is megadóztassák.…..