Regisztráció Blogot indítok
Adatok
[HALIVUD]Sanyi

23 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma volt a diplomavédésem. Túl vagyok rajta. Végre, erre vártam, mióta egyetemre járok. Rendkívül boldog vagyok, leírhatatlan, ez egy életérzés ... ki kell próbálni :)Egyben kissé szomorú is vagyok. Holnap indulok haza. Na nem mintha már nem várnám ezt is úgy, hogy tűkön ülök…..
Ugyan az esemény múlt vasárnap történt, de remélem, nem lesztek elleénre, ha megosztom veletek. A Barcelona melleti hegyekben található az egész várost internettel, TV adással, ráidóval, és gondolom telefon-térerővel is megáldó telekommunikációs torony. Ezen a helyen található…..
Tegnap előtt békésen vonatoztam haza az egyetemről este 9 körül. Berobogott a vasúti kocsi a Placa Catalunya-ra, és boldog voltam, hogy végre megjöttem. Szállnék is le, de hiányérzetem van. Hol a hátizsákom? Felraktam a poggyásztartóra, és most nincs ott. Meghülyülök.…..
Igen ez még tegnap történt, de már nem volt kedvem billentyűt ragadni hajnalban ...Mikor tegnap esti kis beszámolómat pötyörésztem már csepegett a bojler a konyhában, de gondoltam ,alá teszek egy lavort, aztán reggelig ellesz magának, majd kezdenek vele valamit akik értenek hozzá,…..
Még négy hét a diplomaleadásig ...Pattanásig feszülő idegek, az íróasztalom teli UML diagramokkal, és adatbázistervekkel, a fejem már néha azt sem tudom, hol áll és teljes a kilátástalanság. Volt régen egy gyerek műsor a TV-ben, abban mindig at kérdezték ,hogy "hogy lesz…..
Az elmùlt nègy hètben annyit ìrkàltam ide, hogy a rendszer nem tudta megjelenìteni ... Na persze. Nem, nem ez törtènt, hanem nem volt idöm rà, de màr annyian kèrdezgetik levêlben meg mindenhol, hogy muszâly vagyok folytatni a ...Nem mondhatnâm, hogy az elmûlt nêgy hêt…..
Ma már semmi sem állhatott utamba, hogy elkészítsem egyik kedvenc ételemet, a rakott karfiolt. Minden hozzávaló a helyszínen, leszámítva a tejfölt, mert mint olyan, itt nem létezik, valamint a normális, nem édes, nem műanyag, és nem papír ízű finom fehér kenyeret. Mindenki…..
Tegnap megvolt a szóbeli vizsga része is a spanyol tanfolyamnak, hétfőn meg az írásbelivel küszködtünk. Tegnap este a csoport testületileg elment megünnepelni a még koránt sem biztos sikereket, de azért mindenki reméli a legjobbakat. Egyébként ő itt a csoport:Balról kezdve fönt -…..
Megint eltelt egy hét, hihetetlenül repül az idő ...Pénteken volt az utolsó tanítási nap a nyelviskolában, hétfőn, és kedden jönnek a megmérettetések, amitől nem sok jót várok ...Időközben elkészült a laborom, itt fogom az elkövetkezendő hónapok nagy részét tengetni ...…..
Az a baj, hogy nem emlékszem már ... na nem azért, amiért gondoljátok, de kronológiailag nem megy. De megpróbálom ... Azt tudom, hogy szombaton kb 11-kor keltem fel, és szerintem takarítottam, mosogattam, meg ruhákat mostam.Délben kaptam egy levelet az ESN -től (Erasmus Student…..
Egyre gyorsabban telnek a napok, és esélytelen uralkodni az időn ...Próbálok visszaemlékezni, hogy mi is történt a héten. De jó lenne valami internetes  oldal, ahova írkálhatnék mindig, mi is történik velem épp... :P nah igen, ahhoz szabadidő is kéne :)A héten találkoztam…..
sanyika barcelonában Montserrat 2008.02.18 20:45:00
Először szabadkozni akartam, hogy bocsi, hogy csak most írok, meg ilyenek, de aztán rájöttem, hogy ez a saját blogom, aztán itt azt csinálok, amit akarok :) Nem mintha nem akarnám bővítgetni, csak egyszerűen nincs sokszor már power. Viszont, ha néha kommentálnátok a hülyeségeimet…..
Tegnap csatlakoztam az egyetemi mászó klubhoz. Jeejjeee ;) Ezt éves szinten kemény 6€ -m bánja, cserébe ingyen kölcsönözhetek, kötelet, karabínereket, és minden cuccot, ami a mászáshoz kell. Ma végre kis is próbálhattam a pályát. Megbeszéltük, hogy kettőkor találkozunk a…..
sanyika barcelonában Van szobám! 2008.02.12 20:21:00
Tényleg próbálok írni minden nap, de nem megy ... Egyszerűen folyik ki az idő a kezemből ... Azt hiszem, az utazással, meg a gyaloglással megy el a legtöbb. Viszont véégre megvan a saját kis szobám. EZ azt jelenti, hogy Valerio sajnos távozott közülünk, és visszautazott…..
sanyika barcelonában A kikötőben 2008.02.09 20:55:00
Ma úgy döntöttem, lenézek a partra, hogy megvan -e még a víz, azóta, amióta nem láttam. Tavaly voltam itt utóljára, de akkor nem volt időm így körülnézni, mint most, erzért ma az egész napomat a kikötőbentöltöttem ...A házunkból kilépve a Sant Pau sétányon kell…..
Wow, repül az idő, megint csak meg kell állapítsam, és bocsi a közhelyek miatt ...A ma reggelt mosogatással kellett kezdenem, mert már vállalhatatlan volt az ott uralkodó állapot. Mondjuk zárójelben jegyzem meg, hogy ma más lett volna illetékes a mosogatást illetően, de ettől még…..
Lassan eltelik az első hét, mióta elkezdődött az egyetem. A tanórák elég szórakoztatóak, teljesen lekötik a figyelmemet, és szerencsére egyre több mindent megértek. Gondolom nektek is ismerős a dolog, de egy előadás unalmassági szintjét jól konstatálja az az idő, melyet úgy…..
Nah, tegnap megvolt az első nap az egyetemen, már ami a nyelviskolát illeti. Meg kell hagyni, kcsit félve mentem be az első órára, mert 4 szintvan, és engem a 3. csoportba soroltak. Szent meggyőződésem volt ugyanis, hogy csak a szerencsének köszönhetem, hogy a tippelős tesztem ilyen…..
Ugye ma már írtam egyszer, de az még nem a máról szólt :) Kb reggel 11-kor ébredtem fel, de nem önszántamból. José viharzott be, hogy a madridi csajokat most viszi városnézésre, menjek velük. Két dologra néztem, az órámra, ami 10:50-et mutatott, aztán az ablakra, amin át…..
Eddig senki sem kérte, hogy adjak címet a napjaimnak. Ezután sem fogok ... Amit most leírok, az mind tegnap volt, mert amit tegnap akartam írni a tegnapról, annak ma lett vége, de na mind1, szóval ez volt február 2-án: Reggel hajnali 10kor elmentünk Glóriával, meg Sergioval a…..
Gondolom, arra számít mindenki, hogy egy ilyen blog arról szól, hogy az ember fogja a napját és leírja az elejétől a végéig kisebb nagyobb kihagyásokkal. Nekem ez nem megy. Fogalmam sincs, mi volt már reggel, de az előbb pl. történt egy tök vicces. A srácok partihoz készülődnak,…..
Hajnali hétkor keltem, mert sajna nincs elég kulcs az albihoz, és a többiek 8-ra mennek dolgozni. Igazán nem értem, de már másodjára keltem korán az elmúlt napokban, és még élek. Ebből persze soha nem fogom levonni azt a következtetést, hogy szokást csináljak eme értelmetlen…..
2008. január 29. Ugyanúgy ébredtem fel, mint minden más nap eddig: késésben vagyok! Csak ezúttal nagyobb a tét. Nem mindenféle órákat, meg vizsgákat kések ma le, hanem valami mást ... Ma indulok Barcelonába egy Erasmus program keretében, hogy pontot tegyek egyetemi tanulmányaimra.…..