Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rocsford

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az AMTS-re nem csak a gyíkarc tunerek mennek ám ki, ó nem. A hivatásos gengsztereknek is itt a helyük, és nem szégyenlősködnek, mikor meg kell mutatni mesterségük címerét. Beletolják a szádba a kilencmilliméteres csövét, csak kocog a fogaidon. Nincs álszerénység, itt kipakolják…..
Kíméletlenül fújt az arcunkba a metsző, viharos szél, a szemüvegünkre csapódott fel a vízszintes eső. Az a fajta idő volt, ami ellen a kabát, és a sapka sem véd. Sipossal másodpercekig ki se akartunk szállni az ólmeleg autóból, mert már onnan látszott, hogy a telefonban jónak…..
Rocsford 2014.01.04 12:03:22
@Gyurma73: ez a tc-s hozzáállás. XD Pedig ők értenek az autókhoz, de az ilyen posztok mindig bizonyítják, hogy mennyire nem.
Rocsford 2014.01.04 12:16:41
@nem kéne...: na jólvan, már kiveheted a nyelved a bende hátsójából XD
Levelet kaptunk, a fenti képpel: Kedves CC! Ilyen egy HD adás MTVA módra. Letterbox kép, HD logóval. Mindezt 90 milliárdért. Üdvözlettel Hegyirabló ..
Az a reggel is elég szarul indult. Elindultam a hűséges 190-es Mercinkkel Tatára, a Totalcar éves naggyűlésére, ahová együtt mentünk volna Drágasiposurral. De késett, ezért megtankoltam, hogy ezzel se teljen az idő. Elindultunk szép nyugodtan, hogy a Totalcarmagazine és a Totalbike…..
Rocsford 2013.12.29 14:30:16
@kovk: "Mivel F = dI/dt es a lenduletvaltozas (dI)..." - ilyeneket kár itt írni, senki sem fogja érteni. XD
A CBS a Toto Africa című, egyébként zseniális nótáját tolta be egyik reggeli műsorába, a Nelson Mandelát búcsúztató szegmens alá. Amivel elméletileg nem is lenne baj, Afrika-Afrika, de van ám egy kis bibi a dallal: Jeff Porcaro, a zenekar egyik tagja szerint a szöveg "egy fehér…..
Rocsford 2013.12.12 22:54:14
Nem túlzás, tényleg: olyan még soha nem fordult elő a magyar tévétörténelemben, vagy legalábbis sehol nem írtak róla egy árva sort sem, hogy egy online újság videótartalmát egy világszerte elérhető, globális televízió vegye meg. Az Indexen 2008 óta látható Attraktor viszont…..
Rocsford 2013.12.11 11:06:15
@Mr. Közbiztonság Szilárd: erről nagyjából ennyit.
Mi is m.o. legolvasottabb, világszerte elérhető médiablogjára írogatunk.